Liiga: Ässät - Tappara ke 30.1.2019 klo 18:30

Ässät on enää korkeintaan hyvä Mestis-jengi kun tähdet ovat liihottaneet pois pakasta. Miten kannattajat ottavat tämän, kausikorttilaisilla mahtaa olla jo virtsan maku suussa? Voiko Ässät voittaa enää tällä kaudella?
Liiga: Ässät - Tappara
tammikuu 30,2019
18:30

Liiga: Ässät – Tappara, häviääkö Ässät rumasti vai tosirumasti?

 Nyt nappaamaan Tapparan kerrointa kiinni ennen kuin sulkevat koko kohteen! Ässien jätepumppu on sylkenyt useamman kultakypärän jo maailmalle ja tyhjennys varmasti jatkuu, jos sieltä nyt on ketään ulostettavissa maailmalle. Tämän hetken kultakypärällä on 16 tehopinnaa (Peter Tiivola), samaan pistemäärään on päässyt jo Tapparalta yli 10 pelaajaa ja mm. pakkivahvistus Ben Blood!

Tapparalle tarjotaan tässä jopa ylikerrointa, sen verran ovat nyt onnettaret ja muut tekijät pyllistelleet viime aikoina Ässille. Okei, joukkue voi lähteä ilman paineita ja löysin rantein loppukauden peleihin kiusaamaan isompiaan, mutta ei se taida olla se oikea lääke Tapparaa vastaan.

Ässät on 10 viimeisestä pelistä hävinnyt vain yhdeksän peliä ja tälläkin hetkellä se on viiden pelin tappioputkessa. Ässäfanina miettisin kyllä jo ensi kautta ajatellen että kannattaako sitä kausikorttia uusia, tai saisiko sen uusittua vaikka vaan jouluun asti? Jo silloin jo alkoi olla selvää että homma menee taas siihen että tammikuussa tehdään siivousta.

Ex-Ässäpelaajat maalintekijälistalle, Ojamäki, Kuusela ja Zaborsky

No mutta tämäkin ottelu on vedonlyönnin kohde ja vetoa voi taas lyödä vaikka mistä. Ottelun lähtökohdat eivät kovin hyvää lupaa Ässille ja Tapparan kolme ensimmäistä miestä pistepörssissä ovat kaikki joskus pelanneet Ässissä. Tuleeko sieltä sääliä vai tehopisteitä? Vai molempia? Kristian Kuusela, Niko Ojamäki ja Tomas Zaborsky laittavat varmasti Porin jäähalliin melkoiset pyörteet päälle, milloinkohan mahtaa Ässä-pakka näistä selvitä? Maalintekijävetoon kaikki kolme, pistevetoon muutama nimi lisää.

Tulosvetoa voidaan lähteä rakentelemaan lukemista 0,1,2 – 3,4,5,6,7… Tapparalla on tässä käsissään kaikki avaimet rökittää nyt oikein kunnolla kun porilaiselta leijonalta on kaikki puremahampaat napattu pois. Toisaalta tässä on nyt tietenkin vedonlyöjälle paikka uskoa Ässiin ja yllätys kotivoittoon isolla kertoimella. Mutta ei nyt koko palkkaa kannata ykköselle iskeä, eihän?

Jälleen mielenkiintosita Liigadataa:

Porilaisten synkkä syksy saa jatkoa synkkänä keväänä

Porilaisten pudotuspeliliekissä ei lepata enää mikään - teoriassa kai tuo olisi vielä mahdollista, mutta kun hyökkäysvaunut on myyty muualle, paha rakentaa sotaa pudotuspelipaikasta. Monellako maalilla pata häviää tänään?

Aseta vetosi