Liiga: Ässät - TPS perjantaina 25.1.2019 klo 18:30

Ässät lähtee perjantain peliin paineettomassa tilassa. Pudotuspelihaaveet on kuopattu ja joukkueen kallispalkkaisimmat pelurit on laitettu lihoiksi loppukauden osalta. Vieläkö joku pelaaja lähtee vuolemaan kultaa muualle? Mitä käy tässä pelissä? Betsaa!
Liiga: Ässät - TPS
tammikuu 25,2019
18:30

Liiga: Ässät – TPS, kummalle Pori on se pahapaikka?

Katastrofi. Siinä sana jolla voi kuvat Ässien tätä kautta. Lievennystä tälle voi toki hakea joka ottelusta, sillä paineita ei ole. TPS on tähän kohtaan Ässille perjantaipeliin varmasti se oikea vastustaja, tästä olisi kiva napata ne pisteet.

TPS:n viimeisimmät pelit eivät nekään ole ihan putkeen menneet, vaikka joukkue löytyykin sijalta kolme. Tappara on kuitenkin lyhyessä ajassa ajanut liiveihin ja sujahtanut vielä jopa ohi. Runkosarjan varma kakkospaikka ei ollutkaan mikään varma juttu ja jos tappioita tulee tähän tahtiin, ties mistä Tepsi löytyy runkosarjan päätteeksi.

TPS sentään päätti oman viiden pelin tappioputken voittamalla Jukurit, olisikohan tässä taas uusi alku? Kaapo Kakko on joutunut huilaamaan pari peliä loukkaantumisen vuoksi, pelaakohan Kakko jo kaiken pyörityksen jälkeen tässä ottelussa? Ässät ei ole 10 viime pelistä voittanut kuin kaksi ja vain yksi on tullut suoraan varsinaisella peliajalla.

Surkea, Surkeampi, Ässät

Ässien surkeutta kuvaa hyvin se, että se on Liigan jumbona, 11 pistettä Jukureita perässä. Ässien ero Kärppiin on käsittämättömät 55 pistettä, Ässillä siis tienattuna 39 pistettä. 41 ottelusta Ässät on voittanut vain 8+5 ja turpiin on tullut 23+5 kertaa.

TPS on ennen viikon ensimmäisiä pelejä kuntopuntarin jumbo, jopa Ässät on joukkuetta edellä. Kuudesta pelistä nämä joukkueet ovat kairanneet yhteensä kahdeksan pistettä kun Tapparalla esimerkiksi yksinään on kuudesta pelistä koossa 15 pinnaa.  Äkkiä on TPS:n mainio vire sulanut Aurajokeen, mutta eiköhän se siitä kohene taas ennen pudotuspelejä.

Pitkävetokertoimet lupailevat vierasvoittoa ja kaiken järjen mukaan sellainen tästä pitäisi myös tulla. Millä lukemin, sitä voi jokainen arpoa omalla lapullaan. Ei välttämättä mikään iso voitto maalien merkeissä, 2,3 – 3.4,5 voisi olla hyvä lähtökohta?

Ja taistohan jatkuu sitten heti lauantaina – nähdäänkö myllyjä?

Ässien maineen palautustalkoot - kaatuuko turkulaiset?

Ässät voi lähteä tähän matsiin ilman paineita, siltä ei kukaan odota tältä kaudelta enää yhtään mitään. Pudotuspeleihin ei todennäköisesti ole asiaa, joten se voi kiusata isompiaan ihan huolella. Kumpi kiusaa kumpaa tässä ottelussa?

Aseta vetosi