Valioliiga: Aston Villa - Sheffield United 17,6.2020 Klo 20:00 - Vihje ja Kertoimet

Valioliiga palaa pitkältä pakkotauolta keskiviikkona kahdella rästiottelulla joista ensimmäisenä Aston Villa – Sheffield Utd. Panokset ovat Villa Parkilla todella kovat, kun täksi kaudeksi pääsarjaan nousseet joukkueet iskevät yhteen.
Aston Villa - Sheffield United
Kesäkuu 17,2020
20:00

Valioliiga 17.6.2020 klo 20.15 : Aston Villa – Sheffield Utd

Villa Park, Birmingham, Englanti

Pitkävetokertoimet (Unibet) 3.45 – 3.35 – 2.30

Putoamistaistelu kiinnostaa siinä kun kisa Valioliigan mestaruudestakin

Nousijajoukkueiden kaudet ovat sujuneet täysin päinvastaisissa merkeissä. Kotijoukkue Villa tappelee loppukauden putoamista vastaan, kun vieraaksi saapuva Sheffield Utd taistelee edelleen sensaatiomaisesti jopa europaikoista.

Aston Villa on sarjan alkaessa uudestaan pari pinnaa putoamisviivan alla, tosin yhden matsin pahimpia kilpakumppaneitaan vähemmän pelanneena. Periaatteessa Dean Smithin miehistöllä on siis kaikki edelleen omissa käsissään. Esitykset olivat kuitenkin ennen kolmen kuukauden taukoa todella vaatimatonta sorttia, joten harjoituskentällä on varmasti vietetty tuhottomasti aikaa joukkueharjoitusten jälleen alettua.

Chris Wilderin manageroimalle Sheffield Unitedille tauko saattoi tulla hankalaan saumaan. Peli kulki maaliskuussa mainiosti ja Blades oli myös kokoonpanonsa puolesta terve. Pitkän tauon jälkeen samanlaisen otteen ja taisteluasenteen löytäminen voi olla vaikeaa.

Kohta mennään!

Jotain mukavaakin vierasjoukkueen leirissä tauon aikana sentään tapahtui, kun Man Unitedin lainavahdin Dean Hendersonin pestiä saatiin jatkettua. Nuorukainen jatkaa siis vieraiden maalilla tässäkin matsissa.

Putoaa Valioliigasta

Huippukerroin 20 Arsenalin voitolle Valioliigassa Manchester Cityä vastaan. OTA TÄSTÄ!

Ruosteinen paluu tositoimiin?

Valioliigan paluu koronatauolta on erinomainen asia niin pelaajille kuin sarjan seuraajillekin. Voi kuitenkin olla, että tästä ottelussa ei ainakaan viihdearvon puolesta jää mahdottomasti kerrottavaa jälkipolville. Ottelun panokset ovat hurjat, eikä kummallakaan joukkueella olisi oikein varaa ainakaan tappioon. Turhia riskejä tuskin siis otetaan.

Pitkä tauko on perinteisesti näkynyt selvästi ensimmäisissä otteluissa ja samaa voi huoletta ennustaa tähänkin matsiin. Myös lopulliset kokoonpanot tulevat todennäköisesti olemaan hieman normaalia puolustusvoittoisemmat.

Isäntien puolelta isoin asia on tottakai todella tärkeän keskikenttäpelurin John McGinnin paluu tositoimiin. Skotti tulee olemaan iso tekijä loppukauden selviytymistaistelussa ja tuo kaivattua tasapainoa keskustaan. Toisaalta ykköskärki Wesley jatkaa edelleen sairastuvan puolella, eikä mitat täyttäviä korvaajia Villa Parkilta liikaa löydy.

Bladesin osalta suurimmat kysymykset löytyvät tuttuun tapaan myös nimenomaan hyökkäyspäästä. Joukkue puolustaa todella tiiviisti, mutta yläkertaan tarjolla on jälleen nelikosta David McGoldrick, Lys Mousset, Oli McBurnie ja Billy Sharp kaksi Wilderin mielestä parhaassa vireessä olevaa hyökkääjää. Varsinaista pelkoa tämä nelikko ei vastustajissa herätä.

Aston Villan mahdollinen avaus:

Orjan Nyland; Frederic Guilbert, Bjorn Engels, Tyrone Mings, Matt Target; Marvelous Nakamba, John McGinn, Conor Hourihane; Anwar El Ghazi, Mbwana Samatta, Jack Grealish

Sheffield Utd:n mahdollinen avaus:

Dean Henderson; Chris Basham, John Egan, Jack O’Connell; George Baldock, John Lundstram, Oliver Norwood, John Fleck, Enda Stevens; Oliver McBurnie, Billy Sharp

Vähämaalinen kamppailu?

Kovat panokset ja kaksi ylöspäin tylppää joukkuetta ovat oiva resepti erittäin tarkalle ottelulle. Alle 2.5 maalia peleihin NordicBetin kovalla kertoimella 1.77.

Aseta vetosi