Atletico Madrid - Real Madrid 9.2.2019, La Ligan kakkonen ja kolmonen

Real Madrid on parantanut viime viikkoina. Viikolla se oli hyvä Barcelonan Camp Noulla Cope del Reyn ottelussa. Atleticon kanssa se on perinteisesti vääntänyt tiukasti ja vähämaalisesti.
Atletico Madrid - Real Madrid
Helmikuu 09,2019
17:15

Espanjan La Ligassa pelataan mainio paikallisottelu, kun Real Madrid tekee lyhyen reissun Atletico Madridin Wanda Metropolitano -stadionille.

Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa. Atletico on kakkosena kuusi pistettä Barcaa jäljessä, ja Real on kaksi pistettä Atleticoa perässä.

Atleticon liigasaldo on 22 ottelun jälkeen 12-8-2. Se on hävinnyt kaikista La Ligan joukkueista vähiten yhdessä Barcan kanssa. Atleticon kauden toinen tappio tuli vasta viime kierroksella, kun se hävisi Betisin kentällä 0-1.

Atletico on pelannut aivan liikaa tasapelejä, että se olisi liigakärjessä. Sen ongelmat, ja positiiviset puolet, ovat samansuuntaiset kuin oikeastaan aina Diego Simeonen aikana. Atletcon puolustus on selvästi Espanjan tiukin, mutta hyökkäys tekee aivan liian vähän osumia. Atletico on nyt päästänyt liigassa vain 14 maalia, kun Barcelona on päästänyt 23.

Atletico on itse tehnyt vain 32 kassia, ja se on viisi vähemmän kuin vaikka Real. Barcelona on sitten tehnyt 28 maalia enemmän kuin Atletico Madrid. Jopa sarjassa sijalla 16 oleva Celta Vigo on tehnyt enemmän maaleja kuin Simeonen Atletico.

Griezmann on Atleticon ykkönen

Atleticon joukkueessa on taitavia kärkimiehiä, mutta ilmeisesti Simeonen taktiikka on niin paljon puolustuspainotteinen, että kärkimiehistä ei saada aivan kaikkea irti. Antoine Griezmann on tehnyt tällä kaudella kymmenen maalia, ja hän on joukkueen ykkönen. Diego Costa, Nikola Kalinic ja Angel Correa ovat tehneet yhteensä vain viisi maalia. Alvaro Morata on juuri tullut joukkueeseen Chelseasta, ja hän pelaisi varmasti mielellään hyvän ottelun vanhaa seuraansa vastaan.

Atletico on La Ligan paras kotijoukkue, ja ainoa, joka ei ole omalla stadionilla hävinnyt. Se on päästänyt kotikentällä vain neljä maalia.

Atletico on ottelussa levänneempi kuin Real, joka pelasi muutama päivä sitten Espanjan cupissa Barcelonaa vastaan.

Realilla voittoputki

Real Madrid on huomattavasti parantanut viime viikkoina. Sillä on La Ligassa neljän voiton putki, ja viikolla pelattu Copa del Reyn ottelu Barcelonan kentällä oli siltä mainio 1-1 -tasapeli. Realin maalintekijä oli Lucas Vazquez. Madrid on nyt itse asiassa suosikki jatkamaan Espanjan cupin finaaliin.

2019 ei alkanut Realilta parhaalla mahdollisella tavalla. Se aloitti vuoden pelaamalla Villarealin kanssa tasan, ja sitten häviämällä Real Sociedadille kotikentällään 0-2. Tämän jälkeen meno on parantunut, ja Sociedad -tappion jälkeen Real on hävinnyt vain Copa del Reyn melko merkityksettömässä toisessa osassa Leganesia vastaan.

Realin maalinteko tuntuu olevan nyt kunnossa. Ennen Barca -ottelua se oli tehnyt edeltävässä neljässä ottelussa 14 maalia.

Atleticon kapteeni Diego Godin oli Betis -ottelusta sivussa lihasvamman vuoksi, mutta nyt hän on ilmeisesti pelikunnossa. Tilanne on sama Koken ja Saul Niguezin kohdalla, kumpikin oli viimeksi sivussa, mutta nyt melko varmasti mukana. Diego Costa on vieläkin sairastuvalla. Stefan Savicin tilalla topparina pelannee Jose Gimenez.

Realin joukkueesta sivussa ovat aiakin Jesus Vallejo, Marcos Llorente sekä Enzo Zidane. Manageri Solari tehnee vaihdoksia Barca -ottelun avaukseen. Marco Asensio sekä Gareth Bale saattaisivat olla nyt avauksessa. Marcelo oli heikko Barca -ottelussa, ja ehkä Sergio Reguilon tulee nyt vasemmaksi pakiksi.

Atletico Madridin mahdollinen avaus: Oblak; Arias, Gimenez, Godin, Lucas Hernandez; Koke, Thomas, Rodri, Saul; Griezmann, Morata

Real Madridin mahdollinen avaus: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Reguilon; Casemiro, Modric, Kroos; Bale, Benzema, Lucas

 

Vetomarkkina pitää joukkueita aikalailla tasavahvoina. Atleticolla on kotietu, ja sen voittokerroin on Unibetilla 2.40. Joukkueiden neljä viimeistä liigaottelua ovat päättyneet 0-0, 1-1, 0-0 ja 1-1. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.75. Kyllähän sen voi pelata.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä