Atletico Madrid - AS Roma 22.11.2017, Atletico vaarassa pudota

Atletico Madrid ei ole voittanut vielä otteluakaan tämän kauden Mestareiden liigassa, vaikka se on kohdannut pikkuisen Qarabagin jo kahdesti.

Atletico Madrid on pulassa Mestareiden liigan lohko C:ssä. Se on nyt neljän ottelun jälkeen vasta kolmantena. Kärkijoukkue AS Roma on viiden pisteen päässä, ja kakkonen Chelsea neljän pisteen päässä. Atletico Madrid ei ole voittanut Mestareiden liigassa vielä yhtään ottelua. Pikkuista Qarabagiakin vastaan se jäi kahdesti tasapeliin.

AS Roma voitti viime kierroksella komeasti kotonaan Chelsea 3-0. Se taas ei ole vielä hävinnyt kertaakaan. Kotiottelu Atletico Madridia vastaan päättyi maalittomana. Lontoossa roomalaiset pelasivat Chelsean kanssa 3-3. Ottelusta jäi varmasti AS Romalle parempi maku suuhun. Chelsea oli ensimmäisellä jaksolla jo 2-0 -johdossa, kunnes AS Roma teki kolme seuraavaa osumaa. Chelsean tasoitus tuli sitten 75. minuutilla.

AS Romalla on komea kuuden voiton putki takana. Viime ottelussaan se voitti Rooman paikallispelissä kovakuntoisen Lazion 2-1. Voitto nosti AS Roman Lazion päälle Serie A:n sarjataulukossa sijalle neljä.

Niukkamaalisia pelejä

Atletico Madrid on viime aikoina ollut melkein maineensa vanki. Se ei ole hävinnyt yhdeksään otteluun, mutta näistä se on voittanut vain kaksi. Diego Simeonen valmentaman Atleticon tavaramerkki on ollut tiukka puolustus, joka ei suostu häviämään millään. Nyt se ei sitten ole myöskään pystynyt voittamaan. Atleticon viime otteluiden maalilukemat ovat liki huvittavan tyypillisiä joukkueelle. Viimeisissä yhdeksässä ottelussa se on pelannut kolme kertaa 0-0, neljä kertaa 1-1 ja kahdesti 1-0.

La Ligassa Atletico Madrid on neljäntenä kymmenen pistettäkärjen Barcelonaa perässä.

AS Roman valmentaja Eusebio di Francesco on kertonut lehdistölle, että hän haluaa joukkueen jatkavan siinä nosteessä, jonka Lazio -voitto toi. Di Francesco ymmärtää, että yksi piste Madridista riittää joukkueelle jatkopaikan varmistamiseksi. Atletico Madrid taas tarvitsee ottelusta kaikki kolme pistettä, ja se varmasti näkyy tänään kentällä.

”Atletico Madrid on aina aggressiivinen joukkue, ja sitä se nyt tulee olemaan varmasti vielä enemmän. En odottanut, että Atleticolla olisi tässä vaiheessa vasta kolme pistettä.Tämä on hankala paikka pelata, ja he tulevat olemaan hyvin vahvoja”, di Francesco sanoi illan ottelusta.

Simeone toivoo ihmettä

Atletico Madridin valmentaja Diego Simeone taas sanoo odottavansa Atleticon pelaavan hyökkäävää jalkapalloa. Hän toivoo joukkueensa vielä kääntävän tilanteen ylösalaisin. Chelsean ja Qarabagin ottelu merkitsee paljon Atleticon kannalta, mutta Simeone sanoo, että he eivät nyt välitä tuon ottelun väliaikatilanteista.

”Uskon, että AS Roma pelaa huomenna avoimen ottelun. Heillä on vielä Qarabag -ottelu Roomassa, jossa he voivat varmistaa jatkopaikan”, hän sanoi.

Simeone toivoo vielä ihmettä joukkueelleen, sillä sitä Atletico Madrid tarvitsee.

”Kaunein asia elämässä on se, että silloin tällöin tapahtuu asioita, joita ei osaa odottaa”, hän totesi lehdille.

Atletico Madridin joukkueesta sivussa ovat ainakin pelikiellossa oleva Stefan Savic sekä loukkaantunut Sime Vrsaljko. AS Roman joukkue joutuu pelaamaan ilman loukkaantunutta Rick Karsdorpia.

AS Romalle riittää tasapeli, ja Atletico Madrid ei oikein muuhun nykyisellään pysty. Unibet antaa tasurista kertoimen 3.55, sen voi kupongille laittaa. Kotijoukkue Atletico Madrid on ottelussa selvä suosikki, mutta ei se kyllä voita ottelua useammin kuin joka toisella kerralla, kuten vetomarkkina väittää.

Atletico Madridin mahdollinen avaus: Oblak – Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis – Niguez, Koke, Thomas, Carrasco – Correa, Griezmann

AS Roman mahdollinen avaus: Alisson – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Nainggolan, De Rossi, Strootman – El Shaarawy, Džeko, Perotti

Alla video joukkueiden aikaisemmasta ottelusta:

Atletico Madridin mahdollinen avaus: Oblak – Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis – Niguez, Koke, Thomas, Carrasco – Correa, Griezmann AS Roman mahdollinen avaus: Alisson – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Nainggolan, De Rossi, Strootman – El Shaarawy, Džeko, Perotti

Aseta vetosi