ATP French Open Doubles: Kontinen / Struff - Dodig / Polasek 30.9.2020 klo 11.07, Kontinen ja Struff voittoon

Kontinen sekä Struff vastaan Dodig sekä Polasek tulee olemaan tiukka matsi. Vetomarkkinoilla odotetaan tasaista peliä. Betssonilla Kontinen ja Struff saavat jo yli kahden kertoimen.
ATP French Open Doubles: Kontinen / Struff - Dodig / Polasek
Syyskuu 30,2020
11:07

ATP French Open Doubles: Kontinen / Struff – Dodig / Polasek

Roland Garros, Pariisi, Ranska

Kertoimet: 2.10 – 1.65 (Betsson)

Suomen toivo käynnissä olevissa tenniksen Ranskan avoimissa on Emil Ruusuvuoren putoamisen jälkeen nelinpelin Henri Kontinen. Kontinen kohtaa parinsa saksalaisen Jan-Lennard Struffin kanssa parin Dodig / Polasek.

Ottelusta taitaa olla tulossa tasainen. Kertoimet ovat Unibetille päivää ennen matsia 1.95 – 1.80. Dodig sekä Polasek ovat suosikkeja.

Unibet TV näyttää Ranskan avoimista live-lähetyksiä, mutta vielä ei ole varmistettu, että onko Kontisen ja Struffin matsi listalla.

ATP listalla Kontinen on nelinpelin osalta sijalla 33 ja hänen parinsa Struff on sijalla 47. Ivan Dodigin sijoitus on 13 ja Filip Polasekin on 12.

Parit ovat pelanneet keskenään jo pitkään, mutta keskinäisiä kohtaamisia heillä ei ole. Kumpikin pareista oli viimeksi mukana Rooman ATP -turnauksessa syyskuun puolivälissä. Dodig ja Polasek putosivat Rooman massakentällä heti ensimmäisen ottelun jälkeen, mutta Kontinen ja Struff pääsivät kakkoskierrokselle saakka. Kakkoskierroksella sitten Kontinen vanha nelinpelipari John Peers pudotti Kontisen ja Struffin yhdessä Michael Venusin kanssa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Struffin kanssa vuoden alusta

Kontinen ja Struff eivät olleet mukana US Openissa, mutta Dodig ja Polasek olivat. Heille tosin tuli kisasta lähtö heti ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Dodig ja Polasek ovat muutenkin pelanneet koronatauon jälkeen enemmän. Roland Garrosin matsit ovat heille jo viides turnee pakkobreikin jälkeen. Kontinen ja Struff ovat tämän loppukesän aikana pelanneet vain Roomassa.

Edellinen Grand Slam -turnaus, jossa kumpikin pari oli mukana oli alkuvuoden Australian Open. Siellä Kontinen ja Struff pelasivat aina neljännesfinaaleihin asti. Dodig ja Polasek laittoivat vielä paremmaksi, he menivät välieriin.

Kontinen on pelannut Struffin kanssa vain tämän vuoden. Ensimmäinen yhteinen kisa oli Australiassa.

Struff oli Kontiselle mieluinen pelipari John Peersin jälkeen. Alkuvuoden YLE:n haastattelussa Kontinen sanoi, että Struff oli hänen ensimmäinen vaihtoehtonsa uudeksi pariksi.

Ranskan avointen ensimmäisen kierroksen ottelusta on vaikea sanoa mitään muuta kuin, että tasaista lienee tulossa. Päivän vire ja pienet virheet ratkaisevat pelin.

Betssonilla kertoimet ovat Unibetia selvemmin Dodig ja Polasek -parille lukemin 1.65 – 2.10.

Betssonin kerroin 2.10 Kontiselle ja Struffille voisi jo olla pelattava. Jälleen sinivalkoiset lasit varovaisesti silmille, ja Betssonin lukemilla Kontinen ja Struff lapulle.

Tennis-betsit Betssonille

Kontinen ja Struff saavat Betssonilla sen verran paremmin kerrointa kuin Unibetilla, että sinne veto kertoimella 2.10.

Aseta vetosi