ATP Tennis: Daniel Galan Riveros - Emil Ruusuvuori 18.10.2020 klo 17.00, live Unibet TV:ssä!

Emil Ruusuvuoren matsi Antwerpenin ATP -turnauksen karsinnoissa Kolumbian Galan Riverosia vastaan tulee suorana Unibet TV:ltä!
Daniel Galan Riveros - Emil Ruusuvuori
Lokakuu 18,2020
17:00

ATP Tennis: Daniel Galan Riveros – Emil Ruusuvuori

Atnwerpen, Belgia

Kertoimet (Unibet): 6.10 – 1.13

Live stream: Unibet TV

Emil Ruusuvuori pelaa tänään Antwerpenin ATP -turnauksen karsinnoissa Kolumbian Daniel Galan Riverosia vastaan.

Ottelu näkyy suorana live streamina Unibet TV:ltä!

Ruusuvuori on ottelussa selvä suosikki. Kertoimet ovat Unibetilla suomalaiselle 1.13 – 6.10.

Ruusuvuori on ATP -rankingissa sijalla 98, kun Galan Riveros on sijalla 128. Ruusuvuoren pelit eivät ole viime aikoina menneet häävistä. Viikolla Ruusuvuori putosi Kölnin ATP -turnauksen ensimmäisellä kierroksella espanjalaiselle Alejandro Davidovichille suoraan 2-0.

Ruusuvuorta vaivaa yksipuolisuus

Espanjalainen oli ottelussa paljon Ruusuvuorta monipuolisempi. Ruusuvuori pelasi lähinnä peruslyönneillä, ja Davidovich vaihteli lyöntivalikoimaa, välillä hän upotti suomalaiset stoppareilla, välillä kierrelyönneillä. Ottelupallossa Davidovich löi ensin stopparin, jolla sai Ruusuvuoren verkolle, ja sitten kohopallon Ruusuvuoren yli.

Ruusuvuori ei ollut erityisen varma peruslyönneissään. Ensimmäinen erä ratkesi Ruusuvuoren lyötyä ensin leveäksi ja perään verkkoon.

Toisessa erässä Ruusuvuori teki samat virheet, ensin rysty leveäksi ja perään rysty verkkoon, ja Davidovich otti ratkaisevan murron.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Ruusuvuori ailahtelee

Ruusuvuori oli elokuussa parhaimmillaan, kun hän eteni New Yorkissa pelatussa Cincinnatin turnauksessa neljännelle kierrokselle asti. Sittemmin on tullut hieman takapakkia, mikä on toki ymmärrettävää, kun kyseessä on nuori pelaaja. Taso ei ole vielä vakiintunut.

Ruusuvuori selvisi Kölnin turnaukseen karsintojen kautta, joten kyllä hän on viime aikoina matseja voittanut.

Tämän päivän matsiin Ruusuvuoren kerroin Unibetilla on aivan liian pieni. Ailahtelevalle pelaajalle ei voi antaa alle 1.20 -kerrointa. Ruusuvuorta vastaankaan pelaaminen ei houkuta, kolumbialainen ei ole häävi pelaaja. Kölnin karsinnoissa Ruusuvuori pudotti selvästi 6-1, 6-3 ranskalaisen Hoangin, joka on suurin piirtein saman tason pelaaja kuin Koumbian Galan Riveros.

Galan Riveros +4.5 peliä saa Unibetilta kertoimeksi 2.12. Laitetaan siihen pieni panos. Ruusuvuori saattaa ailahdella pelin sisälläkin, joten kolumbialainen voi hyvin roikkua mukana.

ATP -tennis betsit Unibetille!

Rusuvuori vienee matsin, mutta kerroin on liian vähän. Lapulle Galan Riveros +4.5 peliä Unibetin kertoimella 2.12.

Aseta vetosi