ATP Tennis: Emil Ruusuvuori - Adrian Mannarino 31.10.2020 klo 13.30, Ruusuvuori kupongille

Suomen Emil Ruusuvuori on yhden voiton päässä ATP -turnauksen finaalista. Ruusuvuori menee vahvasti Jarkko Niemisen jalanjäljissä, aika näyttää, että meneekö Ruusuvuori vielä ohi Niemisen saavutuksista.
Emil Ruusuvuori - Adrian Mannarino
Lokakuu 31,2020
13:30

ATP Tennis: Emil Ruusuvuori – Adrian Mannarino

Nur-Sultan, Kazakstan

Kertoimet (Unibet): 1.80 – 2.00

Live stream: Unibet TV

Emil Ruusuvuorella menee lujaa! Suomen tenniksen ykkönen pudotti Nur-Sultanin ATP -turnauksen puolivälierissä Kazakstanin Mihail Kukushkinin vakuuttavasti 6-3, 6-1. Ruusuvuoren uran ensimmäinen finaalipaikka on vain yhden voiton päässä. Semifinaali on nähtävissä Unibet TV:ssä!

Samalla Ruusuvuoren ATP -rankkaus nousee lujaa vauhtia. Ennen Nur-Sultanin turnausta hän oli sijalla 98, mutta nyt rankkaus taitaa nousta 90 joukkoon.

Ruusuvuoren vastustaja välierässä on ranskalainen Adrian Mannarino. Mannarinon ATP -rankkaus on 39. Hän pudotti omassa puolivälierässään myös vakuuttavasti Mackenzie McDonaldin 6-1, 6-4.

Kukushkinin kukistaminen oli jo kunnon voitto. Kokenut kazakstanilainen ei juuri tee kentällä virheitä ja lyö lujaa palloa takakentältä, mutta nyt Ruusuvuori pelasi niin tarkasti, että virheet tulivat kuitenkin vastustajalta.

Ruusuvuoren heikko kohta vielä jokunen viikko sitten oli syöttö, mutta tämä arvio täytyy varmaan laittaa pian uusiksi. Ensimmäinen erä Kukushkinia vastaan päättyi Ruusuvuoren kahteen perättäiseen ässään. Ei huono syöttäjä tee sellaista.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Toinen erä täyttä ylivoimaa

Ruusuvuori oli jo avauserässä vakuuttava. Kukushkin ei saanut erässä ainuttakaan murtopalloa, eikä hän oikein muutenkaan päässyt mitenkään kiinni Ruusuvuoren peliin.

Ruusuvuoren pelin toinen heikko kohta vielä jokunen aika sitten oli ailahtelevaisuus, mutta tästäkään ei ole näkynyt merkkejä viime otteluissa. Kukushkinia vastaan Ruusuvuori oli tarkka ja varmaotteinen. Hän ei juurikaan tehnyt kentällä mitään väärää, ei virheitä eikä heikkoja lyöntivalikoimia.

Toinen erä Kukushkinia vastaan oli sitten aivan läpihuutojuttu. Ruusuvuori meni nopeasti 5-1 -johtoon kahdella syöttömurrolla. Koko erä ja ottelu tuli Ruusuvuorelle komealla kämmenlyönnillä.

Kukushkin käväisi viime vuonna jo ATP -rankingissa sijalla 39. Nyt hän oli Ruusuvuoren kanssa pelkkä vastaantulija. Joko Kukushkinilla oli huono päivä tai sitten Ruusuvuori on todella nousemassa ylöspäin kuin raketti.

Mannarino lyö lujaa vasurilla

Ruusuvuoren semifinaalin vastus Mannarino on vasenkätinen pelaaja, joka lyö palloa lujaa ja pitää yllä kovaa tempoa. Tämä tuskin on Ruusuvuorelle ongelma. Mannarinokin pelasi puolivälierässään tarkkaa peliä. Niin se vain on, että se menestyy, joka tekee vähemmän virheitä.

Vasenkätisen pelaajan syöttö voi olla vaikea, mutta Mannarino ei ole kovimpia syöttäjiä. Vasurin syötön kierre saattaa olla hankala palautettava.

Mannarino aloitti pelit koronatauon jälkeen Ranskassa alemman tason kisoissa. US Openissa Mannarino pääsi kolmoskierrokselle ja putosi Saksan Zvereville. Tästä seurasi putkeen vielä neljä tappiota, mutta Kölnin turnauksessa Mannarino pääsi taas kolmoskierrokselle, jossa jälleen Zverev oli parempi.

Ruusuvuoren ja Mannarinon ottelu lienee hyvin tasainen. Kumpikin pelasi edellisellä kierroksella varmasti, ja oli lähes ylivoimainen ottelussaan. Ruusuvuori on Unibetilla pienoinen suosikki, kertoimet ovat 1.80 – 2.00.

Mannarino on 32-vuotias, eikä hän tästä enää tasoaan nosta. Ruusuvuori taas varmasti nostaa. Laitetaan nyt sinivalkoiset lasit päähän, ja betsataan Ruusuvuorta. Hyvänä päivänä hän voittaa useammin kuin 55 kertaa sadasta, ja nyt näitä hyviä päiviä on tullut jo useampi.

Ruusuvuori Unibetille

Sinivalkoiset lasit ja 1.80 kelpaa peleihin.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt