ATP Tennis: Emil Ruusuvuori - Cameron Norrie 20.10.2020 klo 13.30, Ruusuvuori Unibet TV:ssä!

Emil Ruusuvuoren Antwerpenin ATP -turnauksen avauskierroksen ottelu britti Cameron Norrieta vastaan näkyy Unibet TV:ssä. Ruusuvuori on matsin suosikki.
Emil Ruusuvuori - Cameron Norrie
Lokakuu 20,2020
13:30

ATP Tennis: Emil Ruusuvuori – Cameron Norrie

Antwerpen, Belgia

Live stream: Unibet TV

Kertoimet (Unibet): 1.54 – 2.48

Ruusuvuori - Norrie Ilmainen Livestream @Unibet!

Emil Ruusuvuori pääsi Antwerpenin ATP-turnauksessa pääsarjaan. Viimeinen karsintaottelu meni helpolla, kun Portugalin Joao Sousa luovutti vain parin pelin jälkeen.

Turnauksen ensimmäisellä kierroksella Ruusuvuoren vastus on britti Cameron Norrie. Ruusuvuoren ATP -sija on 100 ja Norrien 70, silti vetopuolella suomalaisesta on tehty selvä suosikki. Jos sinivalkoiset lasit ottaa pois päästä, niin kyllä matsin on lähempänä fifty-fifty.

Vaikka Ruusuvuori on nyt taas mukana ATP -turnauksessa, niin edelleen täytyy alleviivata sitä, että nuori Ruusuvuori on ailahteleva. Sen kai voi laittaa iän piikkiin. Nyt Ruusuvuorella olisi tarvetta ATP -pisteille, sillä pistekasan kanssa voisi saada paikan ensi vuoden Australian avointen pääsarjaan.

Ruusuvuoren syöttö on heikko

Pelissä Ruusuvuoren suurimmat heikkoudet taitavat olla syöttö sekä pelin yksipuolisuus. Hänen ykkönen ei ole jättipommi ja kakkonen vastustajille aivan liian helppo.

Britti Norrie on kovien alustojen erikoismies. Kovilla kentillä hän on ATP -tasolla vienyt melkein joka toisen ottelun. Alemmalla Challenger -tasolla Norrie on kovalla alustalla voittanut jo sitten melkein seitsemän kymmenestä.

Norrie on tällä kaudella pelannut muihin verrattuna paljon. Kun ATP -turnee oli koronatauolla, niin Norrie pelasi Englannissa turnaussarjaa.

ATP -pelien taas jatkuttua Norrie on menestynyt mukavasti US Open alusturnauksessa hän pääsi kolmannelle kierrokselle.

Myös US Openissa Norrie pelasi kolme matsia. Avauskierroksella hän oli Diego Schwartzmania vastaan jo 0-2 tappiolla, mutta nousi vielä voittoon. Kolmannelle kierroksella Espanjan Davidovich oli sitten parempi 3-1. Ruusuvuori hävisi Davidovichille Kölnin turnauksessa viikko sitten.

Kovien alustojen pelaajat

Norrie ei juuri massakentillä pelaa, tai ei ainakaan niillä pärjää. Ranskan avoimissa hän putosi heti avauskierroksella Kolumbian Galan Riverosille 2-3. Tässä toinen vertailukohta tämän päivän otteluun. Ruusuvuori voitti Galan Riverosin Antwerpenin karsinnoissa helposti 2-0.

Lyhyen massakenttäkokeilun jälkeen Norrie taas lähti koville alustoille. Pietarin turnauksessa hän sitten taas pelasi kolmoskierrokselle, jossa turnauksen tuleva voittaja Andrei Rublev oli parempi 2-0.

Norrie ja Ruusuvuori ovat melko samanlaisia pelaajia. Kumpikin lyö mielellään peruspeliä takarajan tuntumasta. Norrien parempi puoli on rysty. Ruusuvuoren pelitaktiikka saattaa olla pallon painaminen Norrien heikommalle puolelle eli kämmenelle.

Ruusuvuori menestyy parhaiten, kun hän on pelaajista se aktiivisempi. Tämän ottelun voittanee se, joka määrää tahdin ja pakottaa toisen virheisiin.

Ruusuvuorellekin Norrien tavoin kova alusta on paras. Ruusuvuorella on potentiaalia varmasti enemmän kuin Norriella, mutta Norrie taas on varmempi ja kokeneempi.

Kääntelee matsia kuinka vain, niin näiden kahden välille on vaikea löytää eroa. Norrie saa Unibetilta kertoimeksi 2.48, joten kyllä sitä täytyy pelata.

ATP -tennistä Unibetille!

Cam Norrie kertoimella 2.48.

Aseta vetosi