ATP Tennis: Emil Ruusuvuori - Jordan Thompson 29.10.2020 klo 08.00, Ruusuvuori suursuosikki

Emil Ruusuvuoresta on tehty suursuosikki Nur-Sultanin turnauksen ottelussa Jordan Thompsonia vastaan. Betsi on pakko laittaa australialaiselle.
Emil Ruusuvuori - Jordan Thompson
Lokakuu 29,2020
08:00

ATP Tennis: Emil Ruusuvuori – Jordan Thompson

Nur-Sultan, Kazakstan

Kertoimet (Unibet): 1.40 – 3.00

Kazakstanin ATP -turnauksessa Nur-Sultanissa Emil Ruusuvuoren toisen kierroksen vastus on australialainen Jordan Thompson.

Ruusuvuori selvitti ensimmäisellä kierroksella nuoren kazakstanilaisen Timofei Skatovin helposti 6-2, 6-0. Matsi oli Ruusuvuorelle enemmänkin lämmittelykierros.

Skatov yritti pelata Ruusuvuorta vastaan rohkeasti ja hyökätäkin, mutta tasoero oli vain liikaa. Skatovin listasijoitus ATP -rankingissa on 438, ja nyt Ruusuvuoren seuraavan vastuksen Thompsonin sija on 60. Kova matsi siis tulossa, Ruusuvuoren sija on 98.

Hyvää Ruusuvuoren ottelussa Skatovia vastaan oli se, että hän voitti pisteet ykkössyötöllään 96 prosenttisesti. Syöttö on ollut Ruusuvuorelle heikko kohta, mutta nyt tämä näyttää paremmalta.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Tasainen matsi tulossa

Thompsonin ja Ruusuvuoren tasoero lienee aika pieni. Thompson kukisti Nur-Sultanin turnauksen avauskierroksella britti Cameron Norrien, ja hänelle Ruusuvuori hävisi viime turnauksessaan Belgiassa.

Thompson ei ole ollut koronabreikin jälkeen erityisen hyvässä iskussa. Ennen Norrien voittamista Thompsonilla oli alla neljän tappion putki. US Openissa Thompson oli kuitenkin jopa neloskierroksella, tosin hänen kaavionsa oli helponlainen.

Ruusuvuoren peli on heilahdellut kovasti koronabreikin jälkeen, mutta ei kai se ole ihme 21-vuotiaalta pelaajalta. Jordan Thompson on jo 26-vuotias, joten hänen tasonsa taitaa olla rankkaussijoilla 40-60, tuskin hän vanhoilla päivillä enää hirveästi kehittyy. Ruusuvuori on näistä kahdesta varmasti lahjakkaampi.

Ruusuvuori on takakentän miehiä

Ruusuvuoren peli on aggressiivista peruspeliä. Hän viihtyy takakentällä, josta lyödään palloralleja. Jos taso pitää eikä helppoja virheitä tule, niin homma toimii. Thompson lyö hyvin kummaltakin puolelta. Ruusuvuoren olisi osattava olla myös hyökkäävä ja pitää tempoa yllä, se toimi mainiosti karsinnoissa Troickia vastaan.

Kova alusta sisäkentillä lienee Ruusuvuorelle enemmän etu, kokemus ja varmuus sitten ovat Thompsonin puolella.

Hyvin tasainen matsi tulossa. Kertoimet ovat Unibetilla Ruusuvuoren hyväksi 1.40 – 3.00. Jos ottelusta voi odottaa tasaista, niin pakkohan se on pelata kolmosen kerrointa, valitettavasti.

Jos Ruusuvuori pelaa koko ajan parhaalla tasollaan, niin suosikkiasema on hyvinkin perusteltu. Mutta jos tulee ailahtelua ja virheitä, niin sitten Thompson nousee rinnalle.

Lapulle Thompson kertoimella 3.00.

ATP -betsit Unibetille!

Ruusuvuorta vastaan, ikävä kyllä, kun Thompsonin kerroin on 3.00.

Aseta vetosi