ATP Tennis: Joao Sousa - Emil Ruusuvuori 19.10.2020 klo 15.30, yli 20.5 peliä! LIVE STREAM

Ruusuvuori selvitti Antwerpenin ATP -turnauksen ensimmäisellä karsintakierroksella Kolumbian Galan Riverosin. Joao Sousaa vastaan Ruusuvuori on taas selvä suosikki.
Joao Sousa - Emil Ruusuvuori
Lokakuu 19,2020
aikaisintaan 15:30

Ruusuvuori - Sousa Ilmainen Livestream @Unibet!

ATP Tennis: Joao Sousa – Emil Ruusuvuori

Antwerpen, Belgia

Live stream: Unibet TV

Kertoimet (Betsafe): 4.00 – 1.20

Emil Ruusuvuori jatkaa Antwerpenin tenniksen ATP-turnauksen karsintoja. Ensimmäisellä karsintakierroksella hän pudotti kolumbialaisen Galan Riverosin varmasti 2-0.

Ottelu näkyy suorana live streamina Unibet TV:ltä!

Karsintojen kakkoskierroksella Ruusuvuoren vastuksena on portugalilainen Joao Sousa. Sousa pudotti omassa avauskierroksen karsintamatsissaan Italian Seppin 2-1. Sousan ATP -ranking on tällä hetkellä 80, kun Ruusuvuoren numero on 98.

Ruusuvuori on ottelussa selvä suosikki. Betsafella kertoimet ovat 4.00 – 1.20. Vaikea nähdä, miksi suomalainen on aivan näin suuri suosikki.

Joao Sousa on kymmenisen vuotta Ruusuvuorta vanhempi pelaaja. Pari ei ole koskaan kohdannut toisiaan.

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Sousalla vaikeaa koronatauon jälkeen

Sousan pelit koronatauon jälkeen eivät ole sujuneet häävisti. Ensimmäinen ATP -turnee hänellä tauon jälkeen oli US Openin esiturnaus, Cincinnatin kisa, joka poikkeusoloissa pelattiin New Yorkissa. Cincinnatin turnauksessa Sousa hävisi avausmatsinsa Puolan Majchrzakia vastaan 0-2. US Openissakin Sousa hävisi heti, lukemin 1-3 USA:n Mmohia vastaan.

Kitzhbuhelissa pelattiin sitten USA:n kovien alustojen jälkeen massalla, ja sielläkin Sousa joutui heti katsomon puolelle. Avauskierroksella hän hävisi Puolan Hurkaczille 0-2.

Rooman ATP-turnauksen karsinnoista Sousa otti pari voittoa, mutta varsinaisessa turnauksessa tuli heti tappio Australia Millmanille 0-2.

Ranskan avoimissa Sousa hävisi taas avauskierroksella Slovakian Martinille 0-3.

Toki Sousan saldo on viime kierroksilta niin surkea, että Ruusuvuoren suosikkiasema on perusteltu, mutta silti kerroin 1.22 ailahtelevalle nuorukaiselle on liian vähän.

Ruusuvuorelta puuttuu vielä otteluvarmuus

Ruusuvuori on nouseva pelaaja, mutta otteluvarmuus ei ole vielä häävi. Edellisessä ATP -turnauksessaan Kölnissä Ruusuvuori selvitti itsensä karsinnoista jatkoon, mutta itse turnauksessa tuli tappio heti avauskierroksella Espanjan Davidovichia vastaan. Davidovich pelasi Ruusuvuorta vastaan fiksusti ja monipuolisesti. Hän laittoi palloa eri puolille kenttää, kun Ruusuvuori tyytyi paukuttelemaan peruslyöntejään. Ja kun Ruusuvuoren lyöntivarmuus ei ole vielä erinomaista, niin virheitä tuli ja tappio ottelusta.

Joao Sousan parhaat vuodet ovat jo takana päin, ja parhaat menestyksen ovat nelinpelistä. Nelinpelissä hän oli vuonna 2019 Australian avoimissa semifinaalissa.

Sousan paras alusta on massa. Antwerpenissa pelataan kovalla alustalla. Hänen pelinsä perustaa vahvaan syöttöön ja hyvään kämmenlyöntiin. Latinotapaan Sousalla joskus keittään yli, ja tunnepuoli pilaa pelin. Muut ATP -turnauksen pelaajat ovat kuvailleet Sousaa kovaksi taistelijaksi.

Sousan loppuvuosi on ollut heikko, mutta Seppin voittaminen oli jonkinlainen valonpilkahdus. Jos Sousan on paras ase vahva syöttö, niin voisi luulla, että hän pysyy pelissä mukana, jos syöttö kulkee. Betsafelle yli 20.5 peliä saa kertoimeksi 1.95. Laitetaan siihen panos. Yksikin tie break jo kyllä toisi vedon kotiin, ja tietenkin kolmen erän matsi olisi vetovoitto.

ATP -betsit Betsafelle

Yli 20.5 peliä, kerroin 1.95.

Aseta vetosi