ATP Tennis: Mihail Kukushkin - Emil Ruusuvuori 30.10.2020 klo 14.00, Ruusuvuori Unibet TV:ssä!

Emil Ruusuvuori on urallaan ensimmäistä kertaa ATP -turnauksen puolivälierissä. Vastassa on isäntämaan Kukushkin. Ottelu näkyy Unibet TV:ssä suorana!
Mihail Kukushkin - Emil Ruusuvuori
Lokakuu 30,2020
14:00

ATP Tennis: Mihail Kukushkin – Emil Ruusuvuori

Nur-Sultan, Kazakstan

Kertoimet (Unibet): 1.48 – 2.65

Live stream: Unibet TV

Suomen tenniksen ykköspelaaja ja suurin lupaus sitten Jarkko Niemisen, Emil Ruusuvuori, on päässyt urallaan nyt ensimmäistä kertaa ATP -turnauksen puolivälieriin.

Kazakstanin Nur-Sultanissa pelattavassa turnauksessa Ruusuvuori pudotti australialaisen Jordan Thompsonin ja nyt on vastassa kotiyleisön suosikki Mihail Kukushkin.

Ruusuvuori pelasi 26-vuotiasta Thompsonia vastaan oikein hyvän ottelun. Erälukemat olivat 6-2, 3-6, 6-4. Thompson oli Nur-Sultanin turnauksessa sijoitettu kahdeksanneksi, ATP -listalla hänen sijansa on 60. Ruusuvuoren ATP -rankkaus on 98.

Ruusuvuoren peli oli Thompsonia vastaan tasapainoinen. Itseluottamus on selvästi kasvanut voittojen jälkeen. Maila ei nyt puristanut, vaan Ruusuvuori pystyi pelaamaan rennosti taitojensa mukaan.

”Hyvä tasainen ottelu kokonaisuutena. Sain käytettyä hyvin viime viikoilta opittuja asioita. Belgiassa ja Saksassa oli pari tiukkaa matsia ensimmäisillä kierroksilla, missä molemmissa oli mahdollisuuksia. Tänään tuntui, että suoritus oli hyvin tasainen ja paketti pysyi kasassa. Pääsin käyttämään juuri niitä oppeja viime viikoilta ja se näkyi”, Ruusuvuori kommentoi ottelua Tennisliiton verkkosivuilla.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Mainio avauserä

Avauserä Thompsonia vastaan oli Ruusuvuorelta todella vakuuttava. Hän hoiteli homman kahdella syötönmurrolla varmasti. Toisessa erässä Ruusuvuori aloitti hyvin, mutta pieni epävarmuus aiheutti syötön menetyksen ja samalla koko erän menetyksen. Kun pelaajat paranevat, alkaa mentaalipuoli nousta esille. Se menestyy, kumpi tekee vähemmän virheitä.

Kolmannessa erässä Thompson oli jo 3-1 -johdolla, mutta Ruusuvuori nousi voittoon. Kolmannen erän nousu oli kyllä merkki Ruusuvuoren itsevarmuuden kasvusta. Suomalainen oli viimeisessä erässä muutamaankin otteeseen selkä seinää vasten. Tilanteessa 4-4 Thompsonilla oli murtopallo, jonka Ruusuvuori hoiteli kovalla ykkössyötöllä. 5-4 -johdossa Ruusuvuori sitten itse hoiti syötönmurron ja koko ottelun.

Ruusuvuori kehittyy, itsevarmuus kasvaa

Ruusuvuoren valmentaja Federico Ricci kommentoi ottelua Tennisliiton sivuilla: ”Viimeiset 3-4 viikkoa ovat olleet osa kehitysprosessia. Emil on oppinut paljon ja hän on matkalla itsevarmemmaksi pelaajaksi kentällä päätösten, ajattelun sekä oman pelin uusien ulottuvuuksien suhteen.”

Ruusuvuoren puolivälierävastustaja Mihail Kukushkin pudotti omassa ottelussaan turnauksen ykköseksi sijoitetun Benoit Pairen 2-1.

Kukushkin on jo 32-vuotias peluri, jonka ATP -rankkaus on tällä hetkellä 91. Puolitoista vuotta sitten hän oli sijalla 39. Kukushkin ei ole ollut mikään erityisen menestynyt pelaaja. Pitkällä uralla on vain yksi ATP -turnauksen voitto, ja se on jo kymmenen vuoden takaa.

US Openissa Kukushkin pelasi kolmoskierrokselle, jossa juuri Ruusuvuorelle hävinnyt Jordan Thompson oli parempi.

Kukushkinin saldo koronatauon jälkeen on keskinkertainen, voittoja on seitsemän ja tappioita on viisi.

Tulossa pitkien pallojen matsi?

Kukushkin on raporttien mukaan kypsä ja rauhallinen pelaaja, jonka peli ei heittelehdi tilanteen mukaan. Kukushkinin paras alusta tuntuu olevan kova alusta. Kukushkin lyö hyviä peruslyöntejä, jotka tulevat kovaa, kierrettä ei juurikaan ole.

Kukushkinilla on Ruusuvuoren kanssa samaa pelityylissä ja kovan alustan suosimisessa. Ottelu on taas alustavasti arvioituna tasainen. Pitkiä palloralleja lienee tulossa, kun kumpikin hakkaa takarajalta peruslyöntejään.

Unibetilla Ruusuvuori on taas selvä voittajasuosikki. Kertoimet ovat suomalaiselle 2.65 – 1.48. Hankala nähdä näiden kahden välillä näin suurta eroa Ruusuvuoren hyväksi. Suomalainen on edelleen nuori ja ailahtelevaisuuteen taipuvainen, vaikka peli onkin viime matseissa sujunut. Ja kaipa sekin jotain merkitsee, että Kukushkin pelaa kotikaupungissaan.

Lapulle siis Kukushkin Unibetin kertoimella 2.65.

Tennisbetsit Unibetille

Kukushkin kertoimella 2.65, valitettavasti.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt