ATP Tennis: Stefano Travaglia - Emil Ruusuvuori 9.1.2020 klo 9.00

Emil Ruusuvuori aloitti kauden hyvin Turkin Antalyan ATP -turnauksessa. Avauskierroksella Vesely meni nurin selvästi 2-0. Ruusuvuori on suursuosikki Travagliaa vastaan.
 Stefano Travaglia - Emil Ruusuvuori 
tammikuu 09,2021
09.00

ATP Tennis: Stefano Travaglia – Emil Ruusuvuori

Antalya, Turkki

Kertoimet (Unibet): 2.70 – 1.47

Emil Ruusuvuori aloitti uuden tenniskauden mainiosti Antalyan ATP -turnauksessa Turkissa. Avauskierroksella meni nurin melko hyvätasoinen pelimies, Tsekin Jiri Vesely. Loppunumerot ottelussa olivat 6-3, 7-6. Vesely ei saanut Ruusuvuorelta ensimmäistäkään murtopalloa. Ruusuvuori itse hoiti avauserän murtonsa heti loppuun ja toisessa erässä riitti parempi peli tie-breakissa.

Ruusuvuoren kovat syöttövuorot voisivat olla merkki siitä, että pelissä on tapahtunut kehitystä. Viime vuonna Ruusuvuoren syöttö oli yksi pelin heikko kohta. Kauden lopulla tämäkin alkoi kulkea paremmin, ja nyt Vesely -matsissa Ruusuvuori oli vahva omalla syöttövuorollaan. Jos pelin heikkoudet saadaan fiksattua näin nopeasti, niin se kyllä lupaa hyvää Ruusuvuoren jatkolle. Hänen ATP -rankkauksensa on nyt 87, mutta kyllä tässä varmaan voi lähivuosina odotella samoja sijoituksia, mihin Jarkko Nieminen aikoinaan pystyi. Niemisen uran paras ATP -rankkaus oli 13.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Travaglia ei ole häävi peluri

Antalyan avauskierroksella kaatuneen Veselyn ATP -sija on 67. Vesely on pelaaja, joka lyö palloa kovaa ja syöttää hyvin. Ruusuvuori oli ottelun jälkeen hyvin tyytyväinen peliin.

-Onnistuin itse omissa syötöissäni todella hyvin. Sain pidettyä pallot lyhyinä syöttö ja ensimmäinen lyönti kombinaatiolla. Avauserässä sain alussa murron ja toisessa erässä tie-breakissa olin hereillä, hän kertoi Suomen tennisliiton verkkosivuilla.

Ruusuvuoren kakkoskierroksen vastus on italialainen, 29-vuotias Stefano Travaglia. Travaglian ATP -sija on 75, eli aikalailla saman tason pelaaja on vastassa kuin avauskierroksellakin.

Travaglia oli Antalyan turneen avauskierroksella aluksi pulassa Serbian Kecmanovicia vastaan, mutta onnistui nousemaan kahdessa viimeisessä erässä voittoon. Matsi oli oudon kaksijakoinen. Kecmanovic vei avauserän 6-1, seuraavan Travaglia 6-4 ja viimeisen puhtaasti 6-0.

Ennen tätä kautta Travaglia oli pelannut edellisen kerran Pariisin ATP Masters -turnauksessa, jossa hän hävisi varsinaisen turnauksen avauskierroksella Alex De Minaurille suoraan 0-2.

Travaglia on uransa huipulla

Travaglia ei juurikaan ole urotekoja urallaan tehnyt, vaikka ATP-sija on selvästi alle sadan. Ranskan avoimissa Travaglia selvisi kolmannelle kierroksella asti, mutta törmäsi sitten Raphael Nadaliin ja hävisi 0-3.

Vetomarkkina pitää jo nyt Ruusuvuorta kovan luokan pelurina. Hänestä ei enää saa hyviä altavastaajan kertoimia heikkoja suosikkeja vastaan. Travagliaa vastaan Ruusuvuori on selvä suosikki, hänen voittokertoimensa on Unibetilla enää vain 1.47.

Travaglia taitaa olla uransa huipulla. Parhaimmillaan hänen ATP -rankkauksensa on ollut 70. ja se oli viime lokakuussa mukavasti sujuneen Ranskan avoimet -turneen jälkeen.

Ruusuvuorella on katto paljon korkeammalla, ja siihen nähden kertoimet ovat aivan kohdallaan. Sen verran hyvin meni Ruusuvuoren avausottelu, ja varsinkin hyvät syöttövuorot antavat osviittaa, että peli olisi edelleen viime kaudesta parantunut, että laitetaan otteluun Ruusuvuoren 2-0 -voitto. Ruusuvuori -1.5 saa Unibetilta kertoimeksi 2.23, ja se on kelvollinen kerroin tälle riskille. Alkukaudesta panokset kannattaa vielä pitää matalalla, ja katsoa rauhassa, että miten tilanne kehittyy.

ATP -tennistä Unibetille!

Emil Ruusuvuori -1.5, kerroin 2.23.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt