ATP Tennis: Timofey Skatov - Emil Ruusuvuori 27.10.2020 klo 11.00, Ruusuvuori Unibet TV:ssä!

Emil Ruusuvuori pudotti karsinnoissa Serbian Viktor Troickin 2-1. Nuori suomalainen oli matsissa hyvä, ja se lupaa jatkopaikkaa heikkoa Skatovia vastaan.
Timofey Skatov - Emil Ruusuvuori
Lokakuu 27,2020
11:00

ATP Tennis: Timofey Skatov – Emil Ruusuvuori

Nur-Sultan, Kazakstan

Kertoimet (Bethard): 5.60 – 1.18

Live stream: Unibet TV

Emil Ruusuvuori pelaa taas ATP -turnausta. Tällä kertaa Kazakstanin pääkaupungissa Nur-Sultanissa, entisessä Astanassa.

Ruusuvuori pudotti karsintojen viimeisellä kierroksella Serbian Viktor Troickin 6-3, 6-7, 6-3.

Varsinaisen turnauksen avauskierroksella Ruusuvuorella kävi hyvä arpatuuri. Hän kohtaa Kazakstanin Timofey Skatovin, joka on ATP -rankingissa vasta sijalla 438. Ruusuvuori on ottelussa suursuosikki. Bethardilla kertoimet ovat 5.60 – 1.18.

19-vuotias Skatov ei ole ATP -tason pelaaja ollenkaan. Hänellä on kyllä saldossa paljon voittoja, mutta ne ovat alemman tason turnauksista. Ennen Kazakstanin kotikisoja Skatov pelasi Egyptissä ITF -tason kisan, ja siellä tuli lähtö semifinaaleissa.

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Ruusuvuori hoiti hyvin kokeneen serbin

Ruusuvuoren viimeinen karsintavastus Troicki on takavuosien tähtipelaajia. Nyt 34-vuotias Troicki on loukkaantumisten jälkeen ATP -listalla sijalla 196, mutta parhaimmillaan hän on ollut lähellä top kymppiä.

Ruusuvuoren ja Troickin ottelu kesti 2 tuntia ja vartin päälle, mutta varsinkin viimeisessä erässä suomalainen oli erinomainen. Ruusuvuori kontrolloi peliä ja rankaisi heti, kun Troicki löi helpon.

Sen verran Troickin pelissä oli vielä parhaiden vuosien menoa, että vaikka avauserän jälkeen näytti siltä, että Ruusuvuori vie 2-0, niin Troicki onnistui viemään kakkoserän tie breakiin ja vielä voittamaan sen. Ruusuvuori ei ole menestynyt tie breakeissa, lieneekö syynä kokemattomuus vai vaisunoloinen syöttö.

Troickia vastaan Ruusuvuori menetti syöttönsä vain kahdesti, ja se on kokenutta kettua vastaan Ruusuvuorelta hyvin. Kuten sanottua, vaisu syöttö on Ruusuvuoren pelin heikkous.

Kovempi vauhti Ruusuvuorella

Ruusuvuori pelasi Troickia vastaan kovemmalla temmolla kuin useimmiten aikaisemmin. Temmon nostaminen saattoi tosin olla väliaikainen päätös, kun vastassa oli loukkaantumisesta palaava vanhempi pelaaja. Mutta kun homma toimi hyvin, niin miksei samalla vauhdilla voisi jatkaa kokematonta ja heikompaakin pelaajaa vastaan.

Kolmannessa erässä 5-3 -johdossa Ruusuvuori pelasi hyvin paineen alla. Ensin kaksi hyvää pitkää palloa ja vielä onnistunut kova syöttö perään, ja niin Ruusuvuorella oli kolme ottelupalloa. Kolmannella ottelupalloa sitten matsi hoitui kotiin.

Ruusuvuoren ja Skatovin tasoero on melkoinen. Ja kun Ruusuvuorella on vielä alla hyvä matsi, niin kyllä siltä näyttää, että suomalainen jatkaa kakkoskierrokselle.

Ruusuvuoren kerroin 1.18 ei taida olla edes alikerroin tähän matsiin, mutta laitetaan hieman isompi kerroin. Ruusuvuori 2-0 saa kertoimen 1.48 ja sitä voisi pelata.

Ruusuvuoren betsit Bethardille!

Ruusuvuori 2-0 kertoimella 1.48.

Aseta vetosi