ATP Western and Southern Open -tupla: Novak Djokovic - Tennys Sandgren + Andy Murray - Milos Raonic 25.8.2020 klo 22.35 Vihje ja kertoimet

ATP -tennistä pelataan taas. Nyt turnaus on menossa New Yorkissa. Maailmanlista ykkönen Novak Djokovic on suursuosikki Tennys Sandgrenia vastaan. Andy Murrayn ja Milos Raonicin matsi on vetomarkkinoilla tasaisempi.
Novak Djokovic - Tennys Sandgren + Andy Murray - Milos Raonic
Elokuu 25,2020
22:35 alkaen

ATP Cincinnati: Novak Djokovic – Tennys Sandgren + Andy Murray – Milos Raonic

USTA Billie Jean King NTC, New York, USA

Kertoimet (Betsson) 1.17 – 5.00 / 2.25 – 1.65

ATP -tenniskin on päässyt taas käyntiin pitkän koronatauon jälkeen. Tämän viikon Western and Southern Open -turnaus pelataan poikkeuksellisesti New Yorkin Flushing Meadowsissa. Normaalivuonna pelattaisiin Cincinnatissa.

Kahdeksasosafinaaleissa ATP -listan ykkönen Novak Djokovic kohtaa sijalla 55 olevan Tennys Sandgrenin ja ranking-sijalla 30 oleva Milos Raonic kohtaa nyt sijalla 134 olevan Andy Murrayn. Tästä rakennetaan betsitupla Betssonin kertoimilla.

Djokovicilla on taas alla kova voittoputki. Jos hän nyt pistää 29-vuotiaan amerikkalaisen Sandgrenin nurin, niin sitten maailman listan ykkösellä on jo alla 20 perättäistä voittoa. Djokovic ja Sandgren ovat kohdanneet kahdesti aiemmin ATP -turnauksella, ja Djokovic on vienyt kummatkin matsit. US Openissa vuonna 2018 Djokovic voitti neljässä erässä.

Ei Sandgren mikään heittopussi ole. Hän oli alkuvuodesta ennen koronaepidemiaa Australian avoimissa neljännesfinaaleissa. Tällä kaudella Sandgren on pelannut viisi kertaa top 20 -pelaajaa vastaan, ja vienyt näistä kolme.

Edellisellä kierroksella Sandgren pudotti Felix Auger-Aliassimen viimeisen erän tie breakissa. Sandgren oli ottelussa ennen matsia vetomarkkinoiden mukaan selvä altavastaaja. Hänen voitolleen sai noin 3.00 -kertoimia. Ensimmäisellä kierroksella Sandgren pudotti Sonegon 2-0.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Djokovic ei ole ollut ylivoimainen

Djokovic on pelannut nyt vain yhden kierroksen, kun avauskierroksella hän sai huilivuoron. Edellisessä matsissa Djokovic voitti Berankiksen 2-0, mutta ei voitto helpolla tullut. Avauserä meni tie-breakiin ja toisen Djokovic vei 6-4. Djokovic hävisi avauserässä syöttönsä ensin, mutta sai kuitattua heti perään. Kakkoserässä Berankis johti jo 4-2, mutta taas loppui usko kesken.

Miesten tasoero on melkoinen, mutta Djokovic ei ollut aivan vakuuttava viimeksi kentällä. Futiksen puolella on nähty, että tänä epätavallisena urheilusyksynä jättiläisiä on mennyt nurin. Sandgrenilla on hyvä meno päällä, ja betsi laitetaan tasoituksen kanssa hänelle.

Sandgren +4.5 peliä saa Betssonilta kertoimeksi 2.00. Se kelpaa hyvin.

Raonic on suosikki Murrayta vastaan

Takavuosina rankingin kärkisijoilla majaillut skotti Murray ei ole ATP-kisoissa kohdannut kanadalaista Raonicia kertaakaan sitten vuoden 2016. 2016 nämä kaksi kohtasivat Wimbledonin finaalissakin, ja sen vei Murray.

Kaiken kaikkiaan Murray ja Raonic ovat kohdanneet 12 kertaa, ja Murray johtaa 9-3. Betsaamisen kannalta tämä tilasto on toki aivan turha.

Andy Murray alkaa jo olla uransa ehtoopuolella, mutta nyt viime otteluissa hän on ollut vakuuttava. Murray on liikkunut kentällä hyvin ja hänen pelikestävyytensä tuntuu olevan kunnossa.

Avauskierroksella villillä kortilla mukaan tullut Murray pudotti toisen villin kortin pelaaja Tiafoen 2-1 ja viime kierroksella Murray voitti myös 2-1 maailmanlistan seiskan Zverevin.

Raonic on päässyt eteenpäin helpommin. Hän on nyt pudottanut Querreyn ja Evansin häviämättä erääkään ja paiskomalla kahdessa matsissa 42 ässää.

Matsista tulee kahden hyvin toisensa tuntevan ottelu.

”Olen pelannut häntä vastaan paljon. Hänellä on valtava syöttö. Näin vähän ottelusta Evansia vastaan. Hän syöttää nyt todella hyvin ja pelaa aggressiivisesti, ja näin hän pelaa parasta peliään”, Murray sanoi ennen matsia.

Raonic on ottelussa suosikki kertoimella 1.65. Siihen voi laittaa panokset. Murrayn viime vuodet ovat olleet rikkonaisia lonkkaleikkausten jälkeen, eikä oikein vielä voi uskoa miehen todellakin olevan kunnossa. Zverevin voittaminen oli kova juttu, mutta niin on ollut Raonicinkin pelaaminen.

Sandgren +4.5 Betssonin kertoimella 2.00 ja Raonic kertoimella 1.65 antavat yhteislukemiksi 3.30.

ATP -tennistä Betssonin kertoimilla

Sandgren +4.5, kerroin 2.00. Raonic kerroin 1.65. Nämä yhteensä 3.30.

Aseta vetosi