Australia A-league: Central Coast Marines - Melbourne City 20.03.2020 klo 08:30 - Vihje ja Kertoimet

Australian jalkapallon pääsarjassa A-Leaguessa pelataan perjantaina 20.03.2020 kaksi ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Central Coast Mariners vs. Melbourne City. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
A-league: Central Coast Marines - Melbourne City
Maaliskuu 20,2020
08:30

A-league: Central Coast Marines – Melbourne City

Central Coast Stadium (Gosford)

Pitkävetokertoimet (NordicBet) 5.35 – 4.40 – 1.54

TV/Stream: Bet365

Australian jalkapalloilun pääsarjassa A-leaguessa perjantaina 20. päivä maaliskuuta kaksi ottelua. Tämän vihjeen vierasjoukkue Melbourne City lähtee ottelussa isona ennakkosuosikkina sarjajumbon Central Coast Marinersin kimppuun.

Central Coast Mariners tappioputkessa

Tämän ottelun asetelmat ovat melko selvät kuten jo pitkävetokertoimista näkee. Australian A-leaguen tämän hetken kakkonen Melbourne City on ottelussa iso ennakkosuosikki. Central Coast Marinersin kausi on ollut surkea. Joukkue on voittanut 21 ottelusta vain neljä ja napannut yhden tasapelin. Joukkueen maaliero on karmaiseva -27. Central Coast Mariners on tällä hetkellä yhdeksän ottelun tappioputkessa joka seuran tämän kauden toiseksi pisin. Edellinen tappioputki oli peräti kymmenen ottelua, joka on koko A-leaguen historian toiseksi pisin.  Kotijoukkueen valmentajalla Alen Stajcicilla on hyvät neuvot kalliit. Joukkue pelaa paikoitellen hyvin mutta voittoja ei vain irtoa. Kotikentällä on tullut neljä kertaa putkeen kuokkaan. Central Coast Marines on jäänyt tappiputkensa aikana viidesti maaleitta, edellisessä kymmenessä kotipelissä joukkue on jäänyt nollille neljästi.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Melbourne City aloittaa maalinteon

Melbourne Cityn hyökkäys on ollut tällä kaudella sarjan toiseksi tehokkain 37 maalilla ja ottelun suurin tähti on ehdottomasti Jamie McLaren, Australian maajoukkuettakin edustava hyökkääjä on paukuttanut tällä kaudella jo 15 kaappia. Edellisestä viidestä keskinäisestä kohtaamisesta Melbourne on voittanut neljä, murskaavalla maalierolla 11 – 4. Kun ottaa huomioon että Central Coast on päästänyt ottelun ensimmäisen maalin 10/10 edellistä kertaa ja hävinnyt ensimmäisen puoliajan 6/7 kertaa niin uskomme vieraiden johtavan peliä taukovihellyksen pärähtäessä.

Jatkuuko kotijoukkeen tappio- ja vieraiden tappioton putki?

Kerroinpoiminnat

Kertoimet vierasvoitolle on surkeat ennakkoastelmista johtuen. Vedonlyöntisivusto NordicBet tarjoaa kuitenkin hyviä kohteita esim. 1. puoliajan tuloksille. Mielenkiintoisena fakta on pakko todeta että Melbourne on päästänyt tällä kaudella eniten (14) erikoistilanne maaleja kun taas Central Coast Mariners on tehnyt peräti 55% osumistaan erikoistilannekuvioista. T’ähän nojaten voisi nähdä molempien joukkueiden onnistuvan maalinteossa. Isoa kerrointa hakeva voi napata lapulle punaisen kortin. Vieraiden Harrison Delbridge on napannut pelkästään yksin tällä kaudella kolme punaista…

  • Tulos puoliajalla – Melbourne City – 2.04
  • 1. maali – 1. puoliaika – Melbourne City – 1.82
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – Melbourne voittaa  – 2.80
  • Jamie McLaren tekee maalin – 1.66
  • Ottelussa punainen kortti – 4.40

Melbourne aloittaa räväkästi

Melbourne on tehnyt kahdessa edellisessä ottelussa neljä maalia, kaikki 1. puoliajalla. Eiköhän sama trendi jatku sarjajumboa vastaan. Lyö vetoa Australia A-leaguesta!

Aseta vetosi