A-league: Perth Glory - Western United FC 23.02.2020 klo 12:30 - Vihje ja Kertoimet

Australian jalkapallon pääsarjassa A-Leaguessa pelataan maanantaina 23.03.2020 kaksi ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Perth Glory vs. Western United FC. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
A-league: Perth Glory - Western United FC
Maaliskuu 22,2020
12:30

A-league: Perth Glory – Western United FC

HBF Park (Perth)

Pitkävetokertoimet (NordicBet) 1.54 – 4.40 – 5.35

TV/Stream: Bet365

Australian jalkapalloilun pääsarjassa A-leaguessa maanantaia 23. päivä maaliskuuta kaksi ottelua. Tämän vihjeen vierasjoukkue Western United FC lähtee ottelussa vähintäänkin erikoisten kerroin asettelujen valossa  isona altavastaajana ennakkosuosikki Perth Gloryn kimppuun.

Perth Glory neljän ottelun voitottomassa

Kotijoukkue Perth Glory pelasi viimeksi 14.03 sarjakärki Sydney FC:tä vastaan. Ottelu päättyi 0-0 ja ottelun suurisankari oli Perthin maalivahti Liam Reddy jolle ottelu oli uran 300. A-leaguessa. Reddystä tuli ensimmäinen maalivahti, joka rikkoi tuon maagisen rajan Australian pääsarjassa. 38-vuotias on ollut hyvässä vireessä ja mies pitääkin seitsemällä nollapelillä hallussaan sarjan tämän hetken parasta nollatilastoa.

Mutta unohdetaanpa nyt Reddy. Perth Glory on tällä hetkellä neljän ottelun voitottomassa putkessa ja edelliseen seitsemään sarjapeliin mahtuu vain yksi voitto. Entisen Crystal Palace puolustaja Tony Popovicin valmentama Perth onkin valunut viime viikkoina sarjataulukossa alaspäin, ja joukkue löytyy nyt sijalta sarjataulukon sijalta 5. (Kuusi parasta pääsee pudotuspeleihin). Tästä ottelusta kaivataan voittoja tai jatkosarja voi jäädä haaveeksi.

Western United FC tavoittelee historiallista voittoputkea

Wester United FC lähtee hakemaan voittoa Perth Glorysta vain pykälän huonommalta eli kuudennelta sijalta. Joukkue on yhdessä Adelaide Unitedin kanssa vain neljän pisteen päässä Perthistä mikä tekee sarjan pudotuspelitaistelusta äärimmäisen tiukan.

Western United on painanut uskomattomat 11 maalia kahteen edelliseen peliin napaten peräkkäiset 1-5 ja 6-2 voitot. Western United liittyi sarjaan vasta vuonna 2017 ja joukkueen pisin voittoputki koskaan on kahden ottelun mittainen. Voittamalla tämän joukkue tekisi seurahistoriaa ja eiköhän maalirikkaan ottelun jälkeen itseluottamus viimeistelyn kanssa ole ainakin kunnossa.

Nähdäänkö näin hieno byyri maanantaina aamupäivällä?

Kerroinpoiminnat

Tähän otteluun tarjotaan todella isoa vieraskerrointa. Joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa. Perth on A-leaguessa neljän ja kaikki pelit huomioiden viiden ottelun voittomassa, kun taas vieraat ovat olleet kahdessa edellisessä mahtivireessä. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin vain kerran ja tuo peli loppui 1 -1. Tähän otteluun rohkeita vierashakuja ja maaleja molemmille? Parhaat kertoimet tarjoaa ottelusta myös live streamin lähettävä Bet365. 

  • Western United FC voittaa – 6.00
  • Wester United FC voitta, tasapelissä ei vetoa – 4.30
  • Western United FC +1 – 2.37
  • Molemmat joukkueet osuvat – 1.70
  • Ottelussa yli 2.5 maalia – 1.66

Rohkea rokan syö?

Joukkueet kotijoukkueelle ovat aivan liian pienet riskeihin nähden. Rohkea betsari kokeilee pienellä panoksella vierasjoukkueen voittoa suoraan tai tasoituksella. Lyö vetoa Australia A-leaguesta!

Aseta vetosi