Australian Open tennis: Medvedev - Martinez sekä Kyrgios - Simon 23.1.2020, toisen kierroksen otteluparit

Vetomarkkinoilla Medvedev ja Kyrgios ovat selviä suosikkeja. Martinez ja Simon pelasivat kuitenkin vakuuttavat avausottelut.
Australian Open toinen kierros
tammikuu 23,2020
03:15 ja 09:45

ilmainen LIVE STREAM

Torstaina pelataan Australian Open -tennisturnauksessa toista kierrosta.

Venäjän Daniil Medvedev on turnauksen neloseksi sijoitettu. Avauskierroksella Medvedev pudotti USA:n Tiafoen 3-1. Tiafoe onnistui voittamaan matsin toisen erän, mutta kaiken kaikkiaan Medvedev oli kuitenkin parempi. Hän syötti ottelussa 13 ässää, mutta toisaalta myös 12 kaksoisvirhettä.

Medvedevin voitto ei ollut mikään vakuuttava näytös. Tiafoekin sai ottelussa 11 murtopalloa, vain kolme vähemmän kuin Medvedev. Tiafoe ei ole heikko pelaaja, ATP-sija on 50 ja viime vuonna hän oli Australian avoimissa neljännesfinaaleissa.

Medvedev pelaa hyvin puolustusvoittoista tennistä, mutta tarvittaessa hän osaa pitää vauhtia. Hänen syöttönsä on parhaimmillaan todella tehokas, vaikka se ei aivan sitä ollut vielä avauskierroksella.

Melbournen Rod Laver Arenalla oli ottelussa tuuliset olot, ja se saattoi haitata Medvedevin syöttöä. Hän osasi kuitenkin hyvin sopeuttaa peliään olosuhteisiin ja juoksuttaa Tiafoeta puolelta toiselle.

Kaudella 2019 Medvedev pelasi erinomaisesti, loppukesästä hän pääsi kuudessa perättäisessä turnauksessa loppuotteluun. Kovin kisa oli US Open, jonka finaalissa Medvedev hävisi Rafael Nadalille.

Viime vuoden Australian Open -turnauksessa Medvedev oli toinen pelaaja, joka sai Novak Djokovicilta yhden erän.

Medvedevin ja Kyrgiosin pääongelmat

Medvedevin suurin ongelma pelaajana taitaa olla henkisellä puolella. Mies on temperamenttinen ja joskus homma hajoaa kokonaan.

Medvedevin toisen kierroksen vastus on espanjalainen Pedro Martinez. Hänen sijoituksensa ATP -listalla on 168. 22-vuotias Martinez pudotti avauskierroksella Saksan Koepferin 3-0.

Unibetilla kertoimet otteluun ovat 1.01 – 23.00. Medvedev -2.5 saa kertoimeksi vain 1.28, eli venäläisen todellista ylivoimaa odotetaan. Tiafoe on parempi pelaaja kuin Martinez, mutta sen verran vakuuttavasti Martinez hoiti avauskierroksensa, että sille, että peli on hivenen tiukempi. Yli 27.5 peliä saa Unibetilla kertoimeksi 1.92. Yksikin tie break -ottelussa toisi betsin melko varmasti kotiin.

Australian Nick Kyrgios on ollut tenniksen paha poika, mutta joko hän olisi hieman saanut päätään kasaan iän myötä. Ja pelataanhan nyt kotikentällä. Kyrgios on taitojen puolesta yksi kaikkien aikojen parhaita, mutta fysiikkapuolella hän on heikko. Ja pääkopan puolella ainakin tähän saakka todella heikko. Saattaa taas olla niin, että avausviikolla Kyrgios on loistava ja turnauksen kakkosviikolla hän viihtyy enemmän yökerhon puolella.

Avauskierroksella Kyrgios voitti Italian Sonegon 3-0, kaksi viimeistä erää tosin tie breakin kautta. Kyrgiosin syöttäminen pelissä oli komeaa, 14 ässää ja vain yksi kaksoisvirhe.

Toisella kierroksella Kyrgiosin vastus on kokenut ranskalainen Simon. Hän laittoi avauskierroksella Pablo Cuevasin nurin selvästi 3-0. Cuevas vei vain seitsemän peliä.

Vetomarkkinoilla kertoimet ovat Kyrgiosille 1.23 – 4.25. Tuntuu liian suurelta erolta ailahtelevalle aussille. Simon on varma pelaaja, ja peli näyttää sujuvan.

Otteluun yli 3.5 erää saa Unibetilta kertoimeksi 1.75. Siitä voi pienellä kokeilla.

Medvedev - Martinez yli 27.5 peliä saa Unibetilla kertoimeksi 1.92. Kyrgios - Simon yli 3.5 erää saa Unibetilla kertoimeksi 1.75.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä