Australian Open tennis: Nadal ja Medvedev 27.1.2020, US Openin finaalipari vauhdissa

Nadalilla ja Medvedevilla sujuu pelaaminen. Nadalin vastus Kyrgios taas on varmasti väsynyt, niin jaloistaan kuin pääkopastaankin. Medvedevin vastus Wawrinka taas ei ole vakuuttanut.
Australian Open neljäs kierros
tammikuu 27,2020
06:00 ja 10:00

Australian Nick Kyrgios kohtaa Australian Open -turnauksen ykkössijoitetun Espanjan Rafael Nadalin voitettuaan Venäjän Khachanovin viiden erän ja neljän ja puolen tunnin ottelun jälkeen. Fysiikkapuoli ei ole koskaan ollut Kyrgiosin vahvin osa, joten hän saattaa olla kovilla Nadalin kanssa. Kertoimissa tilanne jo näkyy, Nadalin voittokerroin on pienoisessa laskussa.

Kyrgiosin ottelu näytti, että ei hän ollenkaan ota pelaamista enemmän vakavissaan kuin ennen. Nytkin Kyrgios olisi varmasti hoitanut matsin kotiin paljon aikaisemmin, mutta välillä homma meni aika pelleilyksi. Kyrgios syötti alakautta, riiteli tuomareiden kanssa ja vaikka mitä. Toisaalta hän sitten kyllä myös löi upeita puolivolley -lyöntejä ja muutenkin näytti ajoittain parasta osaamistaan. Kaikin puolin ottelu oli tennisfaneille loistavaa viihdettä, jännittävä ja tapahtumarikas. Kyrgios -faneille ikävä kyllä on todettava, jos mies oli tiukilla Khachanovin kanssa, niin Nadal on paljon kovempi vastus.

Kyrgiosilla oli Khachanov -pelissä ottelupallot kolmannessa ja neljännessä erässäkin, mutta jotenkin peli vain venyi viidennen tie breakiin asti. Kyrgiosin fysiikkapuoli ei ole vahva, mutta ei ole kyllä henkinenkään. Pelitaidoissa hän sitten on kärkipäätä.

Jalat nyt 40 kg

Ottelun jälkeisessä haastattelussa Kyrgios sanoi, että nyt jalat tuntuu kuin ne painaisivat 40 kiloa kumpikin. Se ei kyllä lupaa hyvää Nadalin palloralleihin. Luultavimmin jossain vaiheessa Nadal -ottelua Kyrgios vain väsähtää, ja sitten väsähtää pääkin.

Nadal on voittanut kaikki kolme otteluaan 3-0. Viimeisin oli Carreno-Bustaa vastaan, ja Nadal hävisi vain seitsemän peliä koko matsissa.

Vetomarkkinoilla kertoimet ovat noin 1.20 – 4.75, ja kyllä nämä ovat kohdallaan. Nadalin 3-0 -voitto, eli Nadal -2.5 saa Unibetilla kertoimeksi 2.23, ja kyllä sitä voi pelata. Mitä pitemmälle matsi menee, sitä heikommilla Kyrgios on.

Toinen pelimies, jolla sujuu Australiassa on Nadalin viime kauden US Openin finaalivastus Venäjän Daniil Medvedev. Ensimmäisessä ottelussaan Medvedev hävisi USA:n Tiafoelle yhden erän, mutta kaksi muuta hän on voittanut puhtaasti 3-0.

Viime ottelussaan isäntämään Popyrinia vastaan Medvedev hävisi yhdeksän peliä, eikä ollut vaikeuksissa. Medvedevin alkukausi on muutenkin ollut hyvä, John McEnroekin on todennut, että venäläinen on se pelaaja, joka tulee murtautumaan kolmen suuren joukkoon. Australian Openin alku näyttää, että näin käynee.

Medvedev kohtaa neljännellä kierroksella Sveitsin veteraanin Stan Wawrinkan. Wawrinka on nilkutellut turnauksessa eteenpäin. Avauskierroksella hän menetti yhden erän Dzumhurille, kakkoskierroksella kaksi erää Seppille ja viime kierroksella Isner keskeytti kesken ottelun.

Wawrinka on ehtoopuolen pelaaja, ja kyllä Medvedev vie tämän ainakin neljä kertaa viidestä.

Hyvä betsi on Medvedev -2.5 erää Unibetin kertoimella 1.58.

Nadal 3-0 ja Medvedev ainakin 3-1 Unibetille, kertoimet ovat 2.23 ja 1.58. Tuplana se olisi 3.52.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä