Australian Open tennis: Nadal, Medvedev ja Kyrgios 25.1.2020, kolmas kierros kohti finaalia

Medvedev syötti viime kierroksella todella hyvin, Kyrgioskin voisi olla hieman kypsempi pelaaja kuin takavuosina. Kestääkö Nadalin fysiikka kovaa rasitusta?
Australian Open kolmas kierros
tammikuu 25,2020
04:45, 09:50, 11:15

ilmainen LIVE STREAM

ATP-listan ykkönen ja Australian turnauksen ykkössijoitettu Rafael Nadal on aloittanut turnauksen kahdella 3-0 -voitolla. Ensin meni nurin ATP-listan numero 73 Hugo Dellien tyystin ylivoimaisesti. Nadal voitti 6-2, 6-3, 6-0. Seuraavalla kierroksella meni nurin argentiinalainen Federico Delbonis, ja tässä keskimmäinen erä meni tie breakiin asti.

Kolmoskierroksella Nadal kohtaa Pablo Carrero-Bustan, joka on pudottanut Kovalikin ja Gojowcykin kummatkin 3-1.

Nadal on ottelussa luonnollisesti hyvin selvä suosikki. Unibetilla kertoimet ovat 1.03 – 14.00.

Nadalilla on ollut hieman epäonninen menestys Melbournessa viime vuosina. Hän voitti Australian avoimet vuonna 2009. Tämän jälkeen hän on pelannut neljästi finaalissa, ja hävinnyt ne kaikki.

Nadalin viime kausi oli erinomainen. 33-vuotias espanjalainen alkaa jo olla iäkäs pelaaja, ja se on alkanut näkyä siinä, että aina kun Nadal on pelannut kaudessa yli 60 ottelua, niin seuraavana kautena hänellä on ollut loukkaantumisongelmia. Viime kaudella Nadal pelasi 64 matsia, eli ongelmia voisi olla odotettavissa.

Nadal ja Carreno-Busta ovat kohdanneet vain neljästi aikaisemmin. Nadal on vienyt ne kaikki häviten vain yhden erän. Miesten edellisestä kohtaamisesta on kuitenkin kohta jo kolme vuotta.

Carreno-Busta on kovempi vastus Nadalille kuin kaksi aikaisempaa. Yli 29.5 viisi peliä saa Unibetilta kertoimeksi 1.95. Sitä voisi lapulle laittaa, yksikin tie break mitä suuremmalla todennäköisyydellä toisi betsin kotiin.

Medvedevillä kulkee

Venäjän Daniil Medvedev voitti edellisellä kierroksella Espanjan Martinezin 3-0. Nyt vastassa olisi Australian Alexei Popyrin, joka on´edennyt näin pitkälle lähinnä siksi, että ensimmäisellä kierroksella Ranskan Tsonga jätti pelin kesken. Toisella kierroksella Popyrin pudotti Espanjan Munarin.

Medvedev syötti Martinezia vastaan erinomaisesti, peräti 19 ässää ja vain kaksi kaksoisvirhettä. Ykkössyöttönsä Medvedev voitti 81 prosenttisesti ja kakkosetkin vielä 64 prosenttisesti.

Medvedevin suurin este menestykseen taitaa olla hän itse. Mies on kovin temperamenttinen ja se menee hänen peliinsäkin. Joskus homma hajoaa.

Medvedev taitaa myös olla hyvässä kunnossa kaudella 2020. Hän voitti neljä viidestä ATP Cup ottelustaan, vain Djokovic oli 1-2 lukemin parempi. Medvedevin kauden alku on ollut niin hyvä, että itse John McEnroekin on arvellut venäläisen olevan se, joka murtautuu top kolmoseen seuraavaksi.

Medvedevin 3-0 voitto, eli Medvedev -2.5 erää saa Unibetilla kertoimeksi 1.91. Pelataan sitä. Jos Medvedev syöttää niin hyvin kuin viime kierroksella, niin kyllä tämä tulee kotiin suurella todennäköisyydellä.

Viimeiseksi lauantaille voisi laittaa kotimaan tenniksen kauhukakara Nick Kyrgios. Jos ikä olisi hieman tasoittanut miehen kulmia, ja se melkein ylivertainen pallolahjakkuus alkaisi tuoda kentällä tulosta. Kyrgios -1.5 erää saa Karen Khachanovia vastaan Unibetilla kertoimeksi 1.77.

Avauskierroksella Kyrgios pudotti Italian Sonegon 3-0. Seuraavalla kierroksella Ranskan Simon vei erän, mutta Simon on kokenut veteraani, joka saa pelaa varmalla tasolla. Venäjän Khachanov oli jo viime kierroksella pulassa ruotsalaista Ymeriä vastaan. Viimeinen erä ratkesi vasta lukemin 10-8. Rasituskin on nyt Khachanovia vastaan, ja Australian oloissa sillä on merkitystä.

Nadalin otteluun yli 29.5 viisi peliä Unibetin kertoimella 1.95. Medvedev -2.5 erää saa Unibetilla kertoimeksi 1.91. Kyrgions -1.5 erää taas 1.77.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä