Australian Open tennis: Thiem - Djokovic 2.2.2020, Djokovic on liian suuri suosikki

Vetomarkkinoilla Djokovic on suuren suuri suosikki, vaikka nämä kaksi ovat pelanneet viimeksi hyvin tiukkoja keskinäisiä otteluita. Thiem on voittanut kaksi viimeistä matsia, viimeksi Lontoossa marraskuussa.
Thiem - Djokovic
Helmikuu 02,2020
10:30

Novak Djokovic on suosikki Australian Open -turnaksen finaalissa. Unibetilla kertoimet ovat Djokovicille 1.24 – 4.25.

Djokovic on ollut vakuuttava turnauksessa. Ensimmäisellä kierroksella hän menetti yhden erän Saksan Struffille, mutta loput matsit serbialainen on voittanut 3-0. Roger Federerkin meni viime kierroksella nurin puhtaasti.

Djokovicilla on vielä kertoimissa mukana koko aikaisempi ura ja maine, mies on ollut jo vuosikausia maailman parhaita, ellei sitten paras.

Djokovic on voittanut Australian Openin seitsemän kertaa, ja seitsemän kertaa hän on myös ollut finaalissa. Andy Murrayn Djoko on voittanut tämän turneen loppuottelussa neljästi, Rafa Nadalin kahdesti ja Jo-W Tsongan kerran.

Haastaja Itävallan Thiem on ollut Australiassa tiukemmalla kuin Djokovic, mutta kyllä hän on myös ottanut kovia voittoja. Ranskan Monfilsin Thiem upotti 3-0. Seuraavalla kierroksella USA Openin mestari Rafael Nadal meni nurin 31 ja viime pelissä Saksan Zverev myös 3-1.

Thiem voittanut kaksi viimeistä

Thiem on ollut keskinäisissä otteluissa Djokovicin kanssa hyvä. Viime vuoden puolella pelaajat kohtasivat kolmesti, ja Thiem vei näistä kaksi viimeistä, ensin Ranskan avoimissa ja marraskuussa Lontoon ATP -finaaleissa.

Kaikki viime vuoden matsit Djokovicin ja Thiemin välillä olivat tiukkoja. Vuoden ensimmäisen Djoko vei Madridissa 7-6, 7-6, Thiem voitti Ranskan avoimissa viidennen erän 7-5 ja ATP -finaaleissa Thiem voitti viimeisen erän tie breakin. Näiden kahden välillä ei juuri nyt ole paljonkaan eroa. Vetomarkkina tuntuu reagoivan aivan liikaa Djokovicin ylivertaiseen maineeseen.

Thiem ei ole ollut Autraliassa nyt erityisen vakuuttava, mutta siitä täytyy miehelle antaa tunnustusta, että hän on osannut voittaa tärkeät pisteet. Nadalia ja Zvereviä vastaan Thiemillä oli vastuksia vähemmän murtopalloja, mutta paremmin hän hoiti mahdollisuutensa.

Palloralleja tulossa

Djokovic ja Thiem ovat molemmat pelaajia, jotka osaavat erinomaisesti käyttää koko kenttää. Thiem palauttaa erinomaisesti ja samaten Djokovickin ajaa vastustajat loppuun, kun pallo aina vaan palaa takaisin verkon yli.

Australian Open -turnauksen kenttämateriaali on täksi vuodeksi vaihdettu, ja nyt alusta on sama kuin Lontoossa, jossa Thiem viimeksi voitti Djokovicin.

Thiem on Djokovicille turnauksen kovin vastus. Federer ei selvästikään ollut huippukunnossa, eikä Raonic taida koskaan pystyä voittamaan Djokovcia. Thiem on jo pudottanut pari huippukuntoista pelaajaa, varsinkin Nadalin voittaminen oli kova juttu. Ottelusta tulee tiukempi, mitä kertoimet väittävät.

Thiem +5.5 peliä saa Unibetilla kertoimeksi 1.89, ja se kelpaa mainiosti. Myös Thiem +1.5 erää Unibetin kertoimella 2.65 on hyvä betsi.

Aseta vetosi