KHL: Avangard Omsk - Jokerit, miten Jokerit palaa tauolta?

Jokerit aloittaa neljän pelin viikon vieraskaukalosta ja pelihän ei sitten ole mitenkään helpoimmasta päästä. Saako Omsk käännettyä viime aikojen tukkoisuuden edukseen? Kertoimet pelissä ovat kotijoukkueelle, miten käy Jokereiden? Betsaa!
KHL: Avangard Omsk - Jokerit
Joulukuu 17,2018
18:30

KHL: Avangard Omsk – Jokerit kello 18:30 ma 17.12.2018

Jokereiden kova, neljän pelin viikko alkaa heti maajoukkuetauon jälkeen maanantaina, kun se matkaa Avangard Omskin vieraaksi. Kyseessä on KHL:n kärkipään peli, sillä Omsk on juuri Jokereita ennen koko KHL -sarjataulukon osalta, tosin kolme ottelua enemmän pelanneena, mutta silti.

Jokerit on saanut tauon aikana varmasti peliään kuntoon ja ukkoja paranneltua. Kristian Vesalainen kieltäytyi U20 maajoukkuepaikasta vuodenvaihteen kisoihin. Onkohan taustalla Jokereiden vaatimus aiheesta, sen verran paljon on palkanmaksajalla pelejä tässä meidän joulun ja uudenvuoden tienoolla?

No, Vesalaista ei kisoissa nähdä ja that’s it. Sen sijaan paikka ainakin viime pelissä oli ykkösen laidassa ja sitä se on todennäköisesti myös tässä pelissä. Ehkä maalintekijävedon paikka?

76 Kristian Vesalainen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

6 Jesse Joensuu – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 41 Antti Pihlström

84 Max Wärn

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Omskin kummallinen tilanne

Avangard Omsk on pelannut kauden varsin hyvin kun otetaan huomioon että joukkue pelaa omat kotiottelunsa 2600 kilometrin päässä omasta kotihallistaan. Moskovan lähellä oleva halli toimii siis joukkueen kotikenttänä tämän kauden ajan.

Suomalaisista joukkueen riveissä viilettää Ville Pokka, myös Karri Rämö on joukkueen kirjoilla, mutta loukkaantumisen takia ei ole päässyt pelaamaan vielä yhtään peliä KHL:n runkosarjassa.

Omskin kuusi viimeistä peliä ovat päättyneet maalin erolla jommallekummalle joukkueelle. Se voi hyvinkin olla odotettavissa myös tässä pelissä, Jokerit on toki edelleen altavastaaja kertoimien osalta, mutta tasoitusvedon avulla tuo maalin ero voisi olla kivasti napattavissa lapulle. Mutta kumpi sen voiton ottaa? Toivottavasti Jokerit.

Taustalla kytee, roihuaa ja savuaa samaan aikaan. Kuka mahtaa olla Jokereiden uusi omistaja?

Nouseeko Jokerit vierasvoittoon?

Tauko ohi ja nyt olisi hyvä saada kiva lähtö rankkaan viikkoon. Nouseeko Jokerit tästä ottelusta voittoon, ennakkosuosikin paineita ei ainakaan ole!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt