Barca -tupla: Barcelona - Athletic Bilbao ja Bilbao - Barcelona 23.6.2020 Vihje

La Ligassa Barcelona menetti viime kierroksella sarjajohdon Real Madridille. Koripallon ACB -liigassa Barcelona ei ole hävinnyt aikoihin. Kummassakin sarjassa vastassa on nyt Bilbao.
Barcelona - Athletic Bilbao ja Bilbao - Barcelona
Kesäkuu 23,2020
19:30 ja 23:00

Barcelona – Athletic Bilbao ja Bilbao – Barcelona

Nou Camp, Barcelona, Espanja ja La Fonteta, Valencia, Espanja

Pitkävetokertoimet (888sport) 1.33 – 5.50 – 8.50 sekä 6.75 – 1.10

Stream: Unibet klo 19.30 ja 23.00

Barcelona kohtaa Bilbaon joukkueen samana päivänä niin jalkapallossa kuin koripallossakin. Siihenhän on laitettava betsi sisään!

Futiksen La Ligan puolella Barca kohtaa Nou Campilla Athletic Bilbaon ja koripallon ACB -liigassa Bilbao ja Barcelona pelaavat puolueettomalla kentällä Valenciassa.

La Ligassa Barcalla on tiukka paikka. Se jäi viime ottelussaan Sevillan kentällä maalittomaan tasapeliin, ja siinä meni sarjan kärkipaikka, kun Real Madrid voitti omassa ottelussaan Real Sociedadin 2-1. Kärkijoukkueet ovat tasapisteissä.

Athletic Bilbao on sarjassa yhdeksäs. Seiskapaikan Eurooppa-liigaan menevä Villareal on viiden pisteen päässä. Viime pelissään Bilbao voitti Real Betisin 1-0.

Sevillan kohtaaminen vieraissa oli Barcan kovin matsi loppukauden aikana. Ennen Sevilla -matsia se oli hoidellut Leganesin ja Mallorcan yhteismaalein 6-0.

La Ligaa pelataan huimalla vauhdilla. Bilbao -matsin jälkeen Barca pelaa vielä ennen kuun vaihdetta Celta Vigoa ja Atletico Madridia vastaan. Jälkimmäinen matsi on sekin kova ja jossain määrin ratkaiseva. Tiukka ottelutahti on lopulta suurseuroille etu. Penkiltä löytyy korvaajia, jos avainpelaajilla alkaa jalka painaa.

Barcelonan ja Athletic Bilbaon kokoonpanot

Ousmane Dembele on edelleen sivussa Barcelonan joukkueesta. Dembelellä on takareisivamma. Sergi Roberto on todennäköisesti sivussa kylkivamman vuoksi. Frenkie de Jongin vamma on ollut pohkeessa, mutta hän on ilmeisesti nyt pelikunnossa.

Barcan päävalmentaja Setien laittanee tuoreita jalkoja kentälle, mutta vahva ryhmä avauksessa on joka tapauksessa. Griezmann ja Arthur aloittivat Sevilla -matsissa vaihtopenkillä, nyt he saattaisivat olla avauksessa. Ansu Fatikin voi olla avauksessa.

Luis Suarez pelasi Sevillassa 90 minuuttia, ja hänellä saattaisi olla huilivuoto. Suarez oli pitkään sivussa leikkauksen jälkeen, kunto saattaa olla vielä heikko.

Bilbaon porukasta Yuri Berchiche on pelikiellossa, Balenziaga ottanee hänen paikkansa. Athletic Bilbaolla ei ole samanlaisia resursseja kuin Barcalla, he peluuttanevat paljolti samaa avausta kuin viime ottelussa.

Ottelun kertoimet ovat 888sportilla 1.33 – 5.50 – 8.50. Barca ei ole ollut koronabreikin jälkeen pulassa heikompiaan vastaan, Sevilla vieraissa oli aivan eri juttu kuin tämä matsi. Barcelona -1.5 saa kertoimeksi 1.95 ja se kelpaa oikein hyvin.

Koripallossa Barca hallitsee

Espanjan koripallon pääliigaa ACB:tä on pelattu myös kolme kierrosta. Barca on voittanut kaikki matsit, ja tällä se ennen koronabreikkiä alkanutta voittoputkea. Viimeksi Barca on hävinnyt helmikuussa Espanjan cupin pelin.

ACB -liigassa Barca on viimeksi hävinnyt tammikuussa. Peli meni jatkoajalle, ja vastassa oli tämänkertainen vastus Bilbao.

Bilbao hävisi koronatauon jälkeen ensin kaksi ottelua. Viimeksi se voitti kahdeksalla pisteellä Teneriffan.

A-ryhmän tilanne on se, että Barca on ykkönen ja Bilbao toiseksi viimeinen.

Barca voitti viimeksi Baskonian kuudella pisteellä. Barcelona teki ottelusta itselleen vaikean, mutta onnistui kuitenkin nousemaan voittoon. Se oli tappiolla vielä ennen viimeistä neljännestä.

Barcelonan joukkueessa pelaa myös vielä viime kaudella NBA:ssa pelannut Nikola Mirotic. Muutama kausi sitten Mirotic oli Lauri Markkasen kanssa Chicago Bullsin hyvin heittävä iso laituri. Mirotic olisi vielä ehdottomasti NBA -tasoinen, mutta aloitusviisikon paikkaa hän ei pystynyt Amerikassa vakiinnuttamaan.

Bilbaon Teneriffa -voitto tuli hyvän kolmannen jakson ansiosta. Se oli puoliajalla vain yhden pisteen johdossa. Bilbaon joukkueesta Martinez ja ranskalainen Rousselle olivat ykköset.

888sportin kertoimet koripallon puolella tälle parille ovat Barcalle 1.10 – 6.75. Hieman liikaa ovat numerot Barcalle kallellaan, sen verran tiukkaa jo oli Baskonian kanssa. Bilbao +12.5 saa 888sportilta kertoimeksi 1.90, ja siitä saa hyvän betsin.

Barcelona -vedot 888sportille!

Jalkapallossa Barcelona -1.5 kertoimella 1.95 ja koripallossa Bilbao +12.5 kertoimella 1.90. Yhteiskerroin on 3.70.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä