Barcelona - Alaves 18.8.2018, Barcalla vaisu treenikausi

Barcelona otti viime kaudella Espanjan tuplamestaruuden. Nyt harjoituskausi on sujunut vaisusti, tappioita on tullut eikä joukkue ole vakuuttanut.
Barcelona - Alaves
Elokuu 18,2018
23:15

Espanjan La Liga alkaa tänä viikonloppuna, ja lauantai-illan viimeisenä otteluna pelataan Barcelona vastaa Alaves. Barcelona ei hankkinut kesällä jättinimiä, mutta muutama kelpo ammattilainen seuraan saapui. Uusia nimiä Barcassa ovat nuori brasilialainen laituri Malcom, joka tuli Ranskan liigan Bordeauxista, Bayern Munchenistä tullut kovaluinen Chilen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Arturo Vidal sekä Sevillasta tullut ranskalainen toppari Clement Lenglet. Poislähteneistä tärkeimmät ovat Evertoniin siirtyneet puolustajat Yerry Mina ja Lucas Digne. Kolumbialainen Mina oli yksi Venäjän MM-turnauksen tähdistä.

Barcelona voitti viime kaudella Espanjan tuplan, mutta epäonnistuminen Mestareiden liigassa jätti hieman pettyneen jälkimaun koko vuodesta. Alaves taas epäonnistui kokonaan, se jäi lopulta La Ligassa vasta sijalle 14. Alavesin ongelma viime kaudella oli surkea alku, josta se hieman sitten paransi. Barcan mestaruus taas tuli helposti. Kakkonen Atletico Madrid jäi 14 pisteen päähän. Viime kaudella Barca voitti Alavesin kahdesti. Ensin Alavesin kotikentällä elokuun lopulla 2-0, ja sitten Barcan Nou Campilla tammikuussa 2-1.

Barca on jo yhde pokaalin tällä kaudella voittanut, kun se kukisti Sevillan Espanjan Super Cupissa. Ottelun lopputulos oli 2-1, Barca tuli tappioasemasta voittoon. Ottelu ratkesi lopulta siihen, kun Sevilla missasi rankkarin aivan ottelun loppuhetkillä.

Barcelona on pelannut vaisun Super Cupin lisäksi kehnoja harjoitusotteluita, neniin on tullut AC Milanilta ja AS Romalta. Tosin viime kaudellakin se sai liigan alla kahdesti neniin Real Madridilta, ja tämä asetelma kääntyi sitten pian toisin päin.

Sevilla -ottelussa Barca ei ollut aivan parhaillaan mukana, Coutinho ja Rakitickin tulivat vasta toisella puoliajalla mukaan. Eiköhän joukkueella nyt ole koko ykkösketju heti aloituksessa.

Viime kaudella Alavesilla oli pistesarakkeessa nolla vielä kuuden ottelun jälkeen. Kymmenen kierroksen jälkeen pisteitä oli vain kolme. Tässä vaiheessa joukkue oli sarjajumbo, mutta sitten tuli ryhtiliike ja joukkue säilyi sarjassa ilman ongelmia. Barca ei ole takavuosina ollut aivan toivoton vastus Alavesille, syyskuussa 2016 Alaves voitti Nou Campilla 2-1.

Alaves on joutunut uudistumaan kesällä paljon, moni viime kauden pelaajista oli seurassa lainasopimuksella. Alaves ei käytä miljoonia siirtomarkkinoilla. Nyt sen uusista nimistä voi mainita komealla neljän miljoonan euron siirtosummalla Celta de Vigosta tulleen John Guidettin sekä lainasopimuksella Malagasta tulleen laituri Jonyn. Jony ja Guidetti lienevät heti avauksessa.

Barcelonan mahdollinen avaus: ter Stegen – S.Roberto, Pique, Umtiti, J.Alba – Busquets, Rakitić, Coutinho – Messi, L.Suarez, Dembele

Alavesin mahdollinen avaus: Pacheco – Aguirregabiria, Navarro, Laguardia, R.Duarte – Manu Garcia, Jony, Wakaso, Ibai Gomez – Sobrino, Guidetti

 

Barcan hyökkäyspää on kyllä jatkuvasti erittäin kova. Tuleva kausi voisi olla Ousmane Dembelelle läpimurto, hän oli jo erinomainen Super Cupissa. Vetomarkkina odottaa, että Barca riepottelee Alavesin. Siihen voisi laittaa vastaan, edessä on kauden avaus, ja Barcan harjoituskausi oli kehno. Unibet antaa kertoimen 1.62 sille, että Barcelona tekee alle 3.5 maalia.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä