Barcelona - PSV 18.9.2018, murskavoitto Nou Campilla?

Viime vuoden Mestareiden liiga oli Barcelonalle paha pettymys, ja vielä Real Madrid lopulta voitti koko turnauksen. PSV on lohkon altavastaaja.
Barcelona - PSV
Syyskuu 18,2018
19:55

Suuri ja mahtava Barcelona aloittaa Mestareidenliigan tällä kaudella kotonaan Hollannin mestaria PSV:tä vastaan. Viime kaudelle AS Roma pudotti Barcan jatkosta.

Viime kaudella Barcelona voitti Espanjan mestaruuden 25. kerran. Tämäkin kausi seuralta on alkanut hyvin. Barca voitti ensin Sevillan Espanjan Super Cupissa, ja sen perään se on voittanut kauden neljä ensimmäistä La Ligan otteluaan. Ernesto Valverden valmentama ryhmä on tällä kaudella voittanut jo Alavesin, Real Valladolidin, Huescan ja Real Sociedadin. Barca on ainoa joukkue La Ligassa puhtaalla pelillä, Real Madridkin on jo mennyt pelaamaan yhden tasapelin.

Vaikka Barca viime kaudella oli ylivoimainen Espanjassa, niin silti Mestareiden liigan pettymys jätti kaudesta pahan maun, varsinkin kun lopullinen UCL-mestari oli pahin kilpailija Real Madrid. Euroopan suurseuroille Mestareiden liiga on jo se ykkösturnaus, tämä on varmasti nytkin Barcan ykköstavoite.

Barca ei ole voittanut Mestareiden liigaa sitten vuoden 2015. Real Madrid voitti UCL:n ennen Barcaa, ja vielä sitten kolmesti Barcan jälkeen. Tämä varmasti harmittaa Barcelonan väkeä.

Barcelonan putoaminen viime kaudella AS Romalle oli paha epäonnistuminen. Barca voitti kotonaan ensin 4-1, mutta hävisi sitten Roomassa 0-3.

Kotikentällään Barcelona ei ole Mestareiden liigassa hävinnyt viiteen vuoteen. Ja vielä, Barca on voittanut oman lohkonsa joka kerran viimeisen 11 kauden aikana. Barca on luonnollisesti hyvin selvä suosikki viemään tämän ottelun.

PSV:n pelisuunnitelma lienee selvä. Se on altavastaaja, ja joutuu aikamoiseen myllyyn, kun Messi, Coutinho, Suarez ja kumppanit pistävät palloa liikkeelle. PSV:n mahdollisuus on pelata tiukkaa puolustusta, eikä mitään riskejä hyökkäyssuuntaan. PSV:n maalipaikat tulevat olemaan vähissä.

PSV on Barcan lailla ollut kotimaansa suurseura jo vuosikymmenien ajan. Viime kevään mestaruus oli sille jo 24. Barcan lailla PSV:kin on tällä kaudella aloittanut kotimaansa liigan hienosti. Kaiken kaikkiaan se on nyt voittanut seitsemän viime ottelua kaikki kisat mukaan lukien.

Hollannin liigaa on nyt pelattu viisi kierrosta, ja PSV on voittanut kaikki ottelunsa. Ajax on kahden pisteen päässä. Viime kierroksellaPSV löylytti Den Haagin 7-0. Tätä ennen se voitti Willemin 6-1, eli ainakin kotimaan pikkuseurat ovat pahasti jääneet PSV:n jalkoihin.

PSV:n kärjessä pelaa MM-kisoissa kesällä Meksikon joukkueessa pelannut Hirving Lozano. Euroopan suurseurat, ilmeisesti myös Barcelona, ovat halunneet Lozanoa itselleen.

Nyt alkava Mestareiden liigan kausi on PSV:lle 16. kerta lohkovaiheessa. Vain neljästi joukkue on edennyt pudotuspeleihin, viimeksi kaudella 2015-2016.

Viime kausina PSV ei ole menestynyt Mestareiden liigassa. Se ei voittanut edellisellä UCL-kaudellaan 2016-2017 yhtään ottelua. Joukkueen viimeinen Mestareiden liigan vierasvoitto on marraskuulta 2007, tätä tilastoa on hankala kirkastaa Nou Campilla.

Ottelussa on eräänlainen jälleennäkeminen. PSV:n nykyinen manageri on entinen tähtipelaaja Mark van Bommel, ja hän pelasi kaudella 2005-2006 Barcelonassa, kun joukkue voitti sekä Mestareiden liigan että La Ligan.

Barcelonan mahdollinen avaus: Ter Stegen; Roberto, Umtiti, Pique, Alba; Busquets, Coutinho, Rakitic; Dembele, Suarez, Messi

PSV:n mahdollinen avaus: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino; Rosario, Pereiro, Hendrix; Lozano, L de Jong, Bergwijn

 

Vetomarkkinoilla on homma selvä. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.12 – 11.50 – 22.00. Lukemat lienevät suht kohdillaan, ei niistä ainakaan pelattavaa löydy. Barcelonan voittokerroin alikerroin, eikä PSV:n pelaaminen myöskään houkuta. Kelpo veto otteluun on se, että PSV ei tee maalia. Eli PSV alle 0.5 maalia Unibetin kertoimella 1.90. Hollantilaiset tuskin paljonkaan palloon saavat koskea. Vaikka joukkue onkin Hollannin liigassa paiskonut hurjat määrät kasseja, niin nyt tilanne on tyystin toinen.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä