Barcelona - Real Madrid 6.5.2018, El Clasico ilman sen kummempaa panosta

Espanjan legendaarinen kuninkuusottelu Barcelona vastaan Real Madrid pelataan tilanteessa, jossa Barca on varmistanut mestaruuden ja Real Madrid ajattelee vain UCL -finaalia.

Harvoin Espanjan El Clasico, Barcelona vastaan Real Madrid, on yhtä paljon ilman panosta kuin tänään. Barcelona on jo varmistanut La Ligan mestaruuden ja Real Madrid valmistautuu Mestareiden liigan loppuotteluun. El Clasicossa ei oikein ole muuta panosta kuin kunnia ja perinteet, saa nähdä kuinka pitkälle se vie. La Ligassa Barcelona ei ole tällä kaudella vielä hävinnyt kertaakaan, ehkä tappioton kausi on sen motivaatio illan ottelussa.

Barcelonan joukkue on varmasti yksi parhaista ja kokonaisvaltaisimmista vuosiin. Se ei ole La Ligassa notkahdellut. Viime viikonloppuna Barcelona voitti Deportivo La Corunan vieraissa 4-2, ja sitä ennen se voitti Espanjan Cupin finaalissa kovan Sevillan peräti 5-0. Espanjan tuplamestaruudesta ei ollut jossiteltavaa, Barca oli ylivoimainen liigan ja cupin puolella.

Valverdella on mennyt hyvin

Ernesto Valverde on ollut nyt ensimmäistä kauttaan Barcelonan managerina. Aivan täydellisesti peli ei ole aina sujunut. Jokunen puolustuksen virhe siellä täällä ja kontrollin puute keskikentällä ovat hieman saaneet kritiikkiä Espanjassa, kun jostain on pitänyt valittaa. Kun Barcalla on ollut hankalaa, niin sitten Leo Messi on ratkaissut pelin. Messi on viime aikoina pelannut La Ligassa taas parasta peliään. Messi on ollut mukana 44:ssa Barcan 87 La Liga -maalissa.

Barca on ilmeisesti aikomassa järjestää jonkinlaista juhlaa Andres Iniestalle, joka jättää joukkueen kauden jälkeen 22 vuoden jälkeen. Iniesta lienee lähdössä Kiinaan.

Barcelonan kausi on ollut lähes täydellinen, mutta surkea putoaminen Mestareiden liigassa jättää ikävän jäljen kauteen.

Realin liigakausi pettymys

Real Madridin La Liga -kausi on ollut kehno. Se on vasta kolmantena, paikallisvastus Atleticokin on edellä. Mestareiden liigan puolella joukkue on sitten tekemässä historiaa. Jos se voittaa Liverpoolin finaalissa, niin päävalmentaja Zinedine Zidanesta tulee ensimmäinen valmentaja, joka voittaa Mestareiden liigan kolmesti peräkkäin.

Zidanella on nyt valinnan paikka, lepuuttaako avainpelaajia, ettei vain tule loukkaantumisia vai mennäkö parhailla ja yrittää rikkoa Barcan tappioton putki. Raporttien mukaan Zizou olisi lähdössä parhailla pelaajillaan otteluun.

Real hävisi huhtikuussa Espanyolille liigaottelun, mutta sen jälkeen se ei ole La Ligassa hävinnyt. Viime kierroksella se voitti Leganesin kotonaan 2-1.

Kauden aikaisemmassa keskinäisessä La Liga -ottelussa Barca voitti Realin Madridissa selvästi 3-0. Messi, Suarez ja Vidal tekivät maalit.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.70 – 4.50 – 4.40, ja kyllä nämä lukemat ovat liikaa kotijoukkueelle kallellaan. Jos Zizou tulee parhaimmillaan kentälle, niin eiköhän ottelu ole hivenen tasaisempi. Real pelaa juuri nyt melko mukavasti. Vetolapulle voi laittaa Real +1 Unibetin kertoimella 1.76. Jos Barca voittaa maalilla, niin panoksen saa takaisin.

Barcelonan mahdollinen avaus: Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Coutinho, Busquets, Rakitic, Iniesta; Suarez, Messi

Real Madridin mahdollinen avaus: Navas; Vasquez, Nacho, Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Isco, Benzema, Ronaldo

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.70 – 4.50 – 4.40, ja kyllä nämä lukemat ovat liikaa kotijoukkueelle kallellaan. Jos Zizou tulee parhaimmillaan kentälle, niin eiköhän ottelu ole hivenen tasaisempi. Real pelaa juuri nyt melko mukavasti. Vetolapulle voi laittaa Real +1 Unibetin kertoimella 1.76. Jos Barca voittaa maalilla, niin panoksen saa takaisin.

Aseta vetosi