Barcelona - Sevilla 20.10.2018, Sevilla on noussut sarjakärjeksi

La Ligan suuret ovat kompastelleet sen verran, että Sevilla on noussut neljän voiton putkella La Ligan ykköseksi Barcelonan ohitse.
Barcelona - Sevilla
Lokakuu 20,2018
21:45

La Ligassa pelataan maaottelutauon jälkeen lauantaina mainio ottelu, jossa Sevilla tulee Barcelonan Nou Campille. Ottelussa on panosta ja jännitettä. La Ligan voitto on ”varattu” maan suurille seuroille Barcalle ja Real Madridille, mutta nyt Sevilla on noussut neljällä peräkkäisellä voitolla La Ligan kärkeen. Barca on kakkosena pisteen päässä.

Tämän kauden La Ligasta taitaa tulla viime vuotista tiukempi. Silloin Barcelonan ei tarvinnut paljoakaa ponnistella, että se voi tittelin. Barca hävisi viime kaudella vain yhden ottelun 38:sta, voittoja sillä oli 28. Atletico Madrid jäi viime kaudella kakkoseksi 14 pisteen päähän.

Tällä kaudella Barcelona on pelannut kahdeksan ottelua, ja voittoja on vasta neljä. Tappio tuli pikkuista Leganesia vastaan lukemin 1-2.

Barcan päävalmentaja Ernesto Valverde on jo saanut paljon kritiikkiä. Joukkue on nyt pelannut neljä ottelua ilman voittoa. Vaikka Barca vei viime kaudella Espanjan tuplan, niin kyllä hänen tulevaisuutensa on kovin epävarma. 54-vuotiaan Valverden sopimus loppuu tähän kauteen, ja tuskin tulee uutta, jos joukkue ei voita La Ligaa tai Mestareiden liigaa.

Barcan edellinen La Liga -voitto oli syyskuun puolesta välistä Real Sociedadia vastaan. Sen jälkeen se ei ole kohdannut muita isompia seuroja kuin Valencian, jonka kanssa peli päättyi 1-1. Barcan pelastus on se, että muutkin kompuroivat Espanjassa. Real Madrid on hävinnyt kaksi ottelua, ja Atletico Madridilla on sama saldo kuin Barcalla. Mestaruus ratkaistaan tällä kaudella sitten myöhemmin.

Barcelonalla on juuri nyt tiukka ohjelma edessä. Viikon päästä se pelaa kotikentällä El Clasicon, eli kohtaa Real Madridin. Keskiviikkona Barcelona pelaa kotonaan Mestareiden liigan ottelun Inter Milania vastaan.

Sevillalla on uusi, nuori manageri Pablo Machin. 43-vuotias Machin tuli Sevillaan viime kauden jälkeen Gironasta. Sevilla on tällä kaudella tehnyt La Ligassa 18 maalia, vain Barcelona on tehnyt enemmän, eli 19. Sevilla aloitti kauden mainiosti voittamalla vieraissa Rayo Vallecanon 4-1. Tämän jälkeen se pelasi kolme ottelua ilman voittoa. Seuraavat neljä se sitten voitti. Ensin meni Levante nurin vieraissa runsasmaalisesti 6-2, perään kotikentällä Real Madrid selvästi 3-0, ja sitten vielä Eibar ja Celta Vigo.

Andre Silva, joka on Sevillassa lainasopimuksella AC Milanista, on ollut kauden komeetta. 22-vuotias Silva on tehnyt jo seitsemän maalia La Ligassa, ja se on yhden enemmän kuin mitä itse Leo Messi on tehnyt. Wissam Ben Yedder on osunut viidesti.

Barcelona on ottelussa ilman toppari Umtitia, Lenglet ottaneet paikan avauksessa. Sergi Robertollakin on ollut loukkaantumisongelmia, ja hänet saattaa korvata Nelson Semedo. Luis Suarez on ollut tällä kaudella huono, ja osa syy tähän on saattanut olla polvivaiva. Uruguayn mies saattaa pian joutua sivuun avauskokoonpanosta.

Sevillalla ei ole sen kummempia loukkaantumishuolia. Mercado on edelleen sivussa.

Barcelonan mahdollinen avaus: Ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Coutinho, Suarez, Messi

Sevillan mahdollinen avaus: Vaclik; Gomes, Kjaer, Carrico; Vidal, Banega, Vasquez, Sarabia, Navas; Ben Yedder, Silva

 

Vetomarkkinoiden kertoimet ovat pielessä. Unibetilla Barcan voitosta saa kertoimeksi vain 1.33,ja se on aivan liian vähän. Lyödään vetoa kovakuntoisen sarjakärjen puolesta. Sevilla +1.5 saa Unibetilta mainion kertoimen 2.02, ja se kelpaa kupongille mielihyvin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä