Mestarien liiga: Bayern München - Benfica klo 22:00 ti 27.11.2018

Tiistai-illan taikaa Münchenissä? Bayern pistää kierroksia koneeseen ja Benfican oletetaan tippuvan rattailta jo ensimmäisellä puoliajalla. Miten vieraiden puolustus kestää kun saksalaiset pääsevät moukaroimaan? Parin maalin voitto taas Bayernille?
Mestarien liiga: Bayern München - Benfica
Marraskuu 27,2018
22:00

Mestarien liiga: Bayern München – Benfica klo 22:00 ti 27.11.2018

Mestarien liigan tiistain ottelussa Bayern München kohtaa Benfican. Voittajasta ei taida olla epäselvyyttä, mutta miten mahtaa ottelu päättyä? Bayern München haluaa säilyttää lohkovoiton loppuun saakka, joten ei se tule vieraita päästämään helpolla.

Benfican olisi tämä ottelu pakko voittaa jos se aikoo vielä edes teoriassa taistella jatkopaikasta. Kertoimet tähän peliin ovat kuitenkin niin paljon kallellaan kotivoitolle että vierasvoittoa ei välttämättä kannata edes ajatella. Pakkohan tässä on pelata parin maalin voittoa kotijoukkueelle vaikka se maalinkin voitto varmasti riittäisi.

Tuleeko illalla lunta tupaan – vieraille?

Oletetut kokoonpanot voisivat olla seuraavanlaiset:

Bayern München (4-3-3)

Benfica – Alaba, Boateng, Süle, Kimmich – Sanches, Martinez, Müller – Ribery, Lewandowski, Robben

Benfica (4-3-3)

Vlachodimos – Grimaldo, Jardel, Dias, Almeida – Fernandez, Fejsa, Pizzi – Cervi, Jonas, Rafa

Eroa laadussa on melkoisesti ja vieraiden maalintekoon ei hirveästi kannata panostaa.

Bayern München – Benfica vedonlyöntikohteet ja kertoimet

Unibet antaa tähän kohteeseen pitkävetokertoimet 1.32 – 5.85 – 10.50, joten Benfican voittoon ei pahemmin uskota. Nappaa vaikka kiinni kertoimet jossa kotijoukkue voittaa vähintään kolmella maalilla 3.05 tai kotijoukkue voittaa korkeintaan 2 maalilla (2.05). Tasapeli tuo 5.50 kertoimen.

Ottelusta voi heittää vaikkapa kulmapotkuvetoa, saako kotijoukkue yli 5.5 maalia / 1.32, yli 6.5 / 1.63 tai yli 7.5 / 2.17. Bayern voi heittää sellaisen myllymatin päälle että kulmia ropisee. Kulmapotkuista voi vetää myös tasoitusvetoja, joten jos tuloksen betsaaminen ei oikein innosta ainahan voi betsata kulmapotkuista tasoitusvetoa. Alkutilanne 0-4 kertoimet 2.10 – 7.00 – 1.95 joten sieltä Bayern vedolla kiva tuplaus betsille.

Entä tuomitaanko rankkari? Siitä jännitettävää Unibet kertoimella 3.00 rankkarin puolesta, 1.33 sille että ei tuomita. Omasta maalista saa puolestaan kertoimella 11.00 rahat takaisin. Jännitettävää siitäkin lapulle.

Bayernin peli on yskähdellyt viime aikoina Saksan Bundesliigassa, mutta Mestarien liigassa kulkee:

Montako maalia Bayern oikein tekee?

Benficalla on vielä teoriassa mahdollisuus nousta jopa jatkopeleihin, mutta vain teoriassa. Sinetti karsiutumiselle saadaan tässä pelissä, tulosvetoa tähän matsiin lukemilla 2,3,4 - 0,1? Lyö vetoa Mestarien liigasta!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt