Mestarien liiga: Bayern München - Liverpool keskiviikkona 13.3.2019 kello 22:00

Mestarien liigassa paikka taas tarjolla kahdeksan joukkoon. Bayern ei onnistunut Liverpoolissa tekemään maaliakaan, mutta ei onnistunut Liverpoolkaan. Manuel Neuer vastaan Alisson, kumpi vie maalivahtien taiston tässä huimassa pelissä?
Mestarien liiga: Bayern München - Liverpool
Maaliskuu 13,2019
22:00

Mestarien liiga: Bayern München – Liverpool, kahden jätin toinen kohtaaminen

Tasainen vääntö edellisessä pelissä päättyi melko harvinaiseen 0-0 tasapeliin. Liverpool pystyi pitämään vieraat nollilla, mutta toisaalta ei se oma saldokaan sitten nollasta kasvannut, joten vieraissa tulee onnistua ainakin kerran. Tuskin Münchenissä nollille jäädään, mutta toki sille löytyy omat kertoimet.

Bayern München Liverpool ke 13.2.2019

Ihan pitkävetokertoimet tähän peliin lupailevat kotijoukkueen voittoa, 2.15 – 3.55 – 3.35. Alle 0.5 maalin kerroin on peräti 14.00. Yli 1.5 maalia on saanut vain 1.24 kertoimen ja yli 2.5 maalia jo 1.78 kertoimen. Tulosveto 2-1, 1-2 ja 1-1 voisivat olla hyvä lähtökohta tähän peliin? Liverpool tarvitsee sen vierasmaalin melkein hinnalla millä hyvänsä.

Coolbetillä : VOITA MATKA MESTARIEN LIIGAN PUOLIVÄLIERÄÄN – osallistu kamppikseen!

Näillä kokoonpanoilla mentiin edellisessä ottelussa, onhan tuossa pari kappaletta huippuluokan maalivahteja, joille ei parhaana päivänä mene laukaustakaan. Olisi mielenkiintoinen päästä näkemään rankkariskaba.

Bayern München 4-2-2-1

Neuer – Alaba, Hummels, Süle, Kimmich – Alcantara, Martinez – Coman, Rodriquez, Gnarby – Lewandowski

Liverpool 4-3-3

Alisson – Robertson, Fabinho, Matip, Alexander-Arnold – Keita, Henderson, Wijnaldum – Mane, Firmino, Salah

Liverpool – nyt on maaleja tultava

Viime aikoina Mo Salah on ollut maalintekorintamalla melkoisen hiljaa, nyt olisi paikka pistää epäilijät hiljaiseksi ja Bayern laulukuoroon. Maaleja tarvitaan, joten onko Liverpoolin hyökkääjäkolmikko vireessä? Sunnuntain Burnley-matsissa vauhtia riitti, mutta vaikka Burnley ja Bayern nyt samalla kirjaimella alkavatkin, niin ei näistä oikein samana päivänä voi puhua… Maalejakin nähtiin, 4-2 päättyi tuo ottelu.

Kotijoukkueelta katseet kiinnittyvät Robert Lewandowskiin ja 2.10 maalintekijäkertoimeen. Samoin Thomas Müllerin 3.50 ja Arjen Robbenin 3.50 ovat ihan hyviä hakuja. Mo Salahin 2.65, Roberto Firminon 3.90 ja Sadio Manen 3.75 kertoimet ovat ihan hyvin haettavissa.

Voittaako kotijoukkue päästämättä maaliakaan? 4.10. Vai voittaako vierasjoukkue päästämättä maaliakaan? 6.40. Entä voittaako kotijoukkue molemmat puoliajat 6.75 vai vierasjoukkue 12.50?

Poolin sunnuntai toimi mainiona harjoitteena keskiviikolle. Nyt pitää maaleja tulla.

Se on tulos tai ulos... molemmille.

Vain toinen joukkue voi jatkaa kahdeksan joukkoon. Joka tapauksessa iso pettymys kummalle tahansa kumpi tästä otteluparista tippuukaan. No tämähän oli tiedossa, miten tiukka taisto nähdäänkään? Tulosvetoon betsi 1-1, 2-1 ja 1-2 tulisiko näillä osuma?

Aseta vetosi