Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Mikään ei ole Mestareiden liigassa varmaa. AS Roma pudotti Barcelonan jatkosta, vaikka Barca oli voittanut ensimmäisen osan selvästi 4-1. Tänään Sevillalla on helpompi homma tehdä oma yllätyksensä, se pelaa Bayern Munchenin kentällä ja on 1-2 -tappiolla. Avausottelussa Bayern oli sen verran niskan päällä, että se nappasi voiton. Pallo oli pelissä enemmän Bayernilla ja laukaukset se voitti 13-8. Sarabia teki Sevillalle ottelun ensimmäisen maalin puolen tunnin pelin kohdalla. Viitisen minuuttia myöhemmin Sevillan Navas laittoi pallon omaan maaliin, ja toisella jaksolla Alcantara teki ottelun voittomaalin.

Bayern on jo mestari

Bayern Munchen varmisti viikonloppuna Bundesliigan mestaruuden. Se voitti viikonloppuna Augsburgin 4-1 ja nyt sen etumatka ennen Schalkea on 20 pistettä, kun pelejä on Saksan liigassa viisi jäljellä. Bayern pelailee loput Bundesliigan ottelut kakkosketjulla ja keskittyy Mestareiden liigaan. Se on hyvä yhdistelmä, joukkueen asemat nousevat arvioissa. Bayern saa nyt mestarivedoissa noin 3.00 kertoimia, ja se on melko hyvä kerroin. Real Madrid on mestariveikkauksen suosikki, vaikka Bayern on kaikilla tavoilla tällä kaudella ollut vakuuttavampi joukkue.

Bayern Munchenin veteraanivalmentaja, jo eläkkeelle ehtinyt, Jupp Heynckes on ollut menestys joukkueen johdossa. Carlo Ancelotti sai Bayernista potkut lokakuussa, ja Heynckesin tulon jälkeen peli on kulkenut. Viime kierroksen Sevilla -voitto oli Bayernille jo 12. putkeen Mestareiden liigassa. Heynckes on vanhan liiton valmentaja, joka ei anna supertähdille vapauksia. Tänään Bayern pelaa varmasti voitosta, eikä älypuhelimia edelleenkään suvaita Bayernin päivällisillä.

Voittamaton kotikentällä

Bayern ei ole tällä kaudella hävinnyt kotikentällään kertaakaan. UEFA:n otteluista se on ottanut neljästä pelistä neljä voittoa, maalierolla 15-1.

Sevilla on aikaisemminkin tehnyt urotekoja vieraskentällä. Edellisellä Mestareiden liigan kierroksella se oli Manchester Unitedia vastaan altavastaaja Old Traffordilla, mutta 2-1 -voiton jälkeen Sevilla jatkoi, ja ManU putosi. Tuo ottelu Manchesterissa olikin sitten Sevillan viimeinen voitto. Seuraavissa neljässä ottelussa se on hävinnyt Leganseille, Celta Vigolla ja Bayernille, Barcan kanssa Sevilla pelasi tasan. Sevilla on La Ligassa vasta seitsemäntenä, eli Euroopan pelit jäävät siltä näillä näkymillä ensi kaudella väliin.

Vetopuolella ottelu on selvä. Unibetilla kertoimet ovat 1.24 – 6.90 – 13.50. Näissä lukemissa ei houkuttele mikään. Totals-raja on nostettu 3.5 maaliin, yli 3.5 osumaa saa Unibetilta kertoimen 1.85. Tähän voisi laittaa pienellä panoksella under -vedon. Unibet maksaa alle 3.5 maalia -vedolle kertoimen 2.00. Bayern varmasti määrää tahdin, eikä sillä ole mitään tarvetta muuhun kuin pitää Sevilla aisoissa.

Bayern Munchenin mahdollinen avaus: Ulreich – Kimmich, J.Boateng, Hummels, J.Bernat – J.Martinez – T.Muller, Alcantara – Robben, Ribery – Lewandowski

Sevillan mahdollinen avaus: S.Rico – J.Navas, Carrico, Lenglet, Escudero – N’Zonzi, Banega – Sarabia, Vazquez, Correa – Muriel

Unibet maksaa alle 3.5 maalia -vedolle kertoimen 2.00.

Aseta vetosi