Bayern -tupla: Ludwigsburg - Bayern Munchen ja Bayern Munchen - Freiburg 19.-20.6.2020 klo 17.30 Vihje

Jalkapallon Bundesliigassa Bayern Munchen on jo varmistanut mestaruuden. Koripallon puolella Bayern on selkä seinää vastaan, viiden pisteen pakkovoiton edessä.
Ludwigsburg - Bayern Munchen ja Bayern Munchen - Freiburg
Kesäkuu 19,2020
17:30

Ludwigsburg – Bayern Munchen ja Bayern Munchen – Freiburg

Audi Dome sekä Allianz Arena, Munchen, Saksa

Pitkävetokertoimet (888sport) 3.20 – 1.33 sekä 1.24 – 6.25 – 12.00

Stream: jalkapallo Unibetilla klo 16.30

Bayern Munchen on jo varmistanut jalkapallon Bundesliigan mestaruuden. Eroa on kymmenen pistettä kakkosena olevaan Dortmundiin, ja parhaimmillaan Dortmund voi vielä saada kasaan yhdeksän pistettä.

Koripallon Bundesliigan puolella Bayern Munchenilla on vaikeampaa. Se pelaa pudotuspelejä Ludwigsburgia vastaan, eikä Bayern ole nyt ollenkaan suosikki voittamaan mestaruutta.

Suomen maajoukkueelle tuiki tärkeä takamies Petteri Koponen on yksi Bayernin avainpelaajia.

Jalkapallon puolella Bayern Munchenin tilanne on aikalailla kysymysmerkki. Se on nyt mestari. Saksan cupin finaali pelataan vasta heinäkuun alkupuolella, ja Mestareiden liiga pelataan loppuun vasta elokuussa. Miten pitää joukkueen virettä yllä? Peluuttaako ykkösmiehiä Bundesliigan loppumatsit vai varmistaako, että ei tule loukkaantumisia?

Bayernilla on sen verran laaja ja tasokas rinki, että varmasti joukkueen valmentaja Flick tuo ainakin jonkun verran vaihtopenkillä istuneita avaukseen lopuissa liigamatseissa.

Bayernilla on joka tapauksessa pitkä lista nyt jo loukkaantuneita. Alcantara on nivusvaivainen, kauden nuori komeetta Davies on Freiburg -matsista sivussa pelikiellon vuoksi. Sule on polvivaivainen, ja Tolisso sekä Coutinho ovat sivussa nilkkavaivaisina.

Bayernin viimeisessä ottelussa Werder Bremeniä vastaan kentällä oli kova ryhmä. Tässä pelissä mestaruus varmistui. Ainakin vasemman laitapakin paikka menee vaihtoon, kun Daviesin tilalle pitää löytää uusi mies, ranskalainen Lucas Hernandez saattaisi tulla avaukseen. Hän oli jo Bremen -matsia edeltävässä Gladbach -pelissä heti alusta mukana tunnin verran.

Freiburgilla vielä pelattavaa

Freiburg on sarjataulukossa seiskapaikalla lujaa kiinni Eurooppa-liigasta. Mestareiden liigaan se ei enää ehdi, mutta europelit olisi hyvinkin saatavilla. Viimeksi Freiburg on ollut Eurooppa-liigassa kaudella 2017-18, mutta silloin matka jäi karsintoihin.

Freiburg oli koronabreikin jälkeen aluksi tyystin jäässä, mutta pikku hiljaa homma alkoi sillä sujua. Ensimmäiset neljä matsia koronatauon jälkeen Freiburg pelasi saldolla 0-2-2, ja seuraavat kolme saldolla 2-1-0.

Freiburgin joukkueesta Kubler on jälleen loukkaantuneena. Hän ehti olla pitkän sairasloman jälkeen vain kahdessa matsissa mukana, kunnes taas tuli matka sairastuvalle. Manuel Gulde on ollut sivussa jo kolme viime matsia, ja hän on ilmeisesti edelleen poissa pelistä.

Ottelun kertoimet ovat 888sportilla 1.24 – 6.25 – 12.00. Toki Bayern on sen verran ylivoimainen Bundesliigassa, että näitä lukemia on pidettävä aivan oikeina, vaikka sitten mestaruus onkin jo ratkennut. Freiburg on pelannut koronatauon jälkeen Bundesliigan top 5 -joukkueita vastaan kolme kertaa, ja näissä matseissa on tehty yhteensä neljä maalia. Laitetaan tähän alle 3.5 maalia 888sportin kertoimella 1.88.

Petteri Koposen joukkue tiukassa paikassa

Koripallon puolella Bayern on pulassa. Nyt pelataan neljännesfinaaleja ja Bayern hävisi ensimmäisessä osassa Ludwigsburgille 83-87. Bayernin on nyt voitettava seuraava matsi viidellä pisteellä.

Bayern romahti viimeisellä neljänneksellä, jonka Ludwigsburg vei kymmenellä pisteellä. Viime kauden mestari Bayern oli ottelussa vetopuolella selvä suosikki, mutta sen pelaaminen on ollut koronatauon jälkeen muutenkin vaisua. Ennen neljännesfinaaleja Bayern oli voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi.

Bayern on ollut koronabreikin jälkeen epätasainen, ja nyt Ludwigsburgia vastaan tuli se heikompi Bayern.

Bayern oli ottelussa 24 minuutin kohdalla jo 11 pistettä johdossa, mutta sen jälkeen homma meni jumiin. Vaikea uskoa, että kokenut hallitseva mestari tekisi saman virheen toisen kerran peräkkäin.

Petteri Koponen pelasi heikon ottelun. Hän teki vain kaksi pistettä vapareista. 15 minuutissa Koponen ei heittänyt kuin yhden pelitilanneheiton.

Lopputurnaus Munchenissa

Bundesliigan koronabreikin jälkeiset matsit pelataan kaikki Munchenin Audi Domessa, mutta eipä tätä oikein voi pitää Bayernille kotietuna, kun katsojia ei ole paikalla.

Ludwigsburg kyllä otti voittonsa avausmatsissa hieman yllättävästikin. Joukkueen iso pelaaja Hans Brase teki uransa kovimman pistemäärän 18, eikä se välttämättä kyllä toistu toisessa matsissa.

Bayern oli avausmatsissa vetomarkkinoilla hyvin selvä suosikki. Sen voittokerroin oli noin 1.40. Seuraavaan Ludwigsburg -peliin Bayern saa 888sportilta voittokertoimeksi vielä vähemmän 1.33.

Ludwigsburg +7 saa kertoimeksi 1.81. Pelataan sitä, Bayern ei ole lähelläkään viime vuoden tasoaan.

Tupla 888sportille

jalkapalloon alle 3.5 maalia ja koripalloon Ludwigsburg +7, yhteiskerroin on 3,40.

Aseta vetosi