Belgia - Japani 2.7.2018 | vedonlyöntivinkit, kertoimet ja ennakko | Jalkapallon MM

Belgia on ylivoimainen ennakkosuosikki voittamaan Japanin. Japani ei esittänyt alkulohkossa yhtään mitään kummallisen hienoa, mutta silti se on jatkossa. Belgia taas oli vahva.
Belgia - Japani
Heinäkuu 02,2018
21:00

Belgia vastaan Japani on MM-kisojen pudotuspeleistä ainakin ennakolta selvin. Belgia on suursuosikki, Unibet maksaa sen jatkopaikasta vain 1.15 -kertoimen.

Kumpikin joukkueista yllätti alkulohkossa positiivisesti. Japani yllätti pääsemällä jatkoon, ja Belgia yllätti pelaamalla paremmin kuin siltä edes odotettiin. Belgia on jo tovin ollut se kaikkein lupaavin uusi joukkue, mutta nyt viimein sen pelaaminen näyttää siltä, että menestystä voisi tulla. Belgia on yksi mestarisuosikeista. Ehkä ratkaiseva ero aikaisempaan on se, että nyt joukkueella on hyvä manageri, espanjalainen Roberto Martinez.

Belgia voitti alkulohkossa kaikki ottelunsa. Ensin Panama meni nurin 3-0, perään Tunisia 5-2 ja viimeisessä kakkosketjuilla pelatussa ottelussa Englanti 1-0. Kaikki harjoitusottelun ja karsintapelit mukaan lukien Belgia ei ole nyt hävinnyt 22 otteluun. Se tosin on sanottava, että Belgia ei ole pelannut harjoitusotteluita suurmaita vastaan, karsintalohko oli helppo eikä vielä MM-turnauksessakaan ole tullut vastaan kovaa joukkuetta. Siitä ei ole vielä tietoa, että minkälainen Belgia on kovassa paikassa. Japani ei välttämättä saa Belgiaa tiukkaan paikkaan, eli todellinen testi on vielä tulossa.

Belgia oli alkulohkojen paras maa maalinteossa. Joukkue sai yhdeksän osumaa aikaan, ja samalla kärkimies Romelu Lukaku otti ison askeleen kohti todellisten supertähtien ryhmää. Lukaku teki kaksi maalia Panamaa vastaan ja kaksi maalia Tunisiaa vastaan. Englantia vastaan mies istui penkillä Lukaku on todella isokokoinen ja vahva. Pienikokoisemmat japanilaiset taitavat olla pulassa belgikärjen kanssa. Lukaku on nyt tehnyt huimat 23 maalia 20 ottelussa, kun Martinez on ollut Belgian päävalmentajana.

Jos Lukaku on ollut loistava, niin sama on sanottava keskikentän Eden Hazardista. Hazard pelasi todella hyvän kauden Chelseassa, ja sama meno näyttää jatkuvan. Martinezin taktiikka sopii joukkueelle erinomaisesti. Kevin De Bruyne pelaa hieman alempana, ja siten Hazardille jää tilaa Lukakun takana. Joukkue on mainiossa tasapainossa, ja homma toimii hienosti.

Belgian mahdollinen avaus: Courtois, Alderweireld, Boyata, Vertonghen, Carrasco, Witsel, De Bruyne, Meunier, Hazard, Mertens, Lukaku

 

Japanin nousu 16 parhaan joukkoon oli yksi koko MM-historian vaisuimmista menestystarinoista. Se voissi alkulohkossa vain Kolumbian, ja Kolumbia joutui pelaamaan 87 minuuttia ottelusta miesvajaalla. Lopulta Japani pääsi jatkoon, koska sillä oli vähemmän varoituksia kuin Senegalilla. Japanin viimeinen ottelu Puolaa vastaan oli surkeaa katsottavaa. Se pelasi todella aneemisesti välttäen varoituksia ja pitäen kiinni 0-1 -tappioasemastaan.

Japanin ja sen päävalmentaja Akira Nishiko eivät kyllä oikein voi paukuttaa rintaansa, mutta homma tuli hoidettua, ja joukkue on jatkossa. Jotain Japanin ja valmentaja Nishikon asenteesta kertoo se, että viimeisellä kierroksella japanilaiset uskoivat enemmän siihen, että Kolumbia voittaa Senegalin, kuin että Japani voisi tasoittaa Puolaa vastaan.

Japanin mahdollinen avaus: Kawashima, Sakai, Shoji, Yoshida, Nagatomo, Hasebe, Shibasaki, Inui, Kagawa, Haraguchi, Osako

 

 

Japanin taival päättyy nyt varmasti reilusti yli yhdeksän kertaa kymmenestä. Joukkue on vielä hävinnyt viisi viimeistä ottelua, kun vastassa on ollut eurooppalainen joukkue. Unibetin kerroin sille, että Belgia voittaa, on 1.40. Belgia -1.5 saa kertoimeksi 2.17, ja se lienee paras veto.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä