Jalkapallo: Belgia - Portugali la 2.6.2018

Lauantai-illalle on tarjolla useampikin mielenkiintoinen ottelu. Belgia ja Portugali hiovat kisakuntoaan toisiaan vastaan, miten mahtaa peli päättyä? Vedonlyöntikohteita on satoja, muista betsata tätä matsia myös livevedon puolella!
Jalkapallo: Belgia - Portugali
Kesäkuu 02,2018
21:45

Belgia – Portugali vedonlyönti, kertoimet ja vinkit

Lauantai 2.6.2018 kello 21:45

Belgia ja Portugali vastakkain ja tässä ottelussa kohtaavat kaksi joukkuetta jotka matkaavat vielä sitten Jalkapallon MM-kisoihin. Parhaassa tapauksessa tässä voisi olla jopa tulevien kisojen finaalipari, no ainakin jos Euroopan Mestaruuskisoista puhuttaisiin.

Kertoimet ottelussa ovat Unibetillä 1.99 – 3.40 – 4.40, joten ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Tuskin kumpikaan joukkue vielä ihan tosissaan pelaa, joten tässä tapauksessa kotijoukkueella on nyt etu. Kentällä nähdään todennäköisesti myös iso pelaajahärdelli vaihtojen suhteen kun annetaan kaikille peliaikaa. Belgia kohtaa vielä Egyptin 6.6. ja Costa Rican 11.6. ennen Jalkapallon MM-kisoja. Belgialla omassa lohkossa Panama, Tunisia ja Englanti. Todennäköisesti lohkovoitto ratkeaa vasta viimeisessä ottelussa.

Portugali avaa kisat huimalla Espanja-ottelulla, sen jälkeen on vuorossa toinen lähes paikallisvastustaja Marokko ja viimeisenä pelinä alkusarjassa sitten Iran. Tuohon Portugali – Espanja peliin on jo muuten yli 450 vetokohdetta Unibetillä, kannattaa käydä katsastamassa.

Cristiano Ronaldosta kuoriutunut oikea Myyntimies Mynttinen:

Nämä joukkueet ovat toki kohdanneet toisensa monta kertaa, mutta 2000-luvulla kohtaamisia ei ole kuin neljä. Kaksi ystävyystottelua ja kaksi peliä Euroopan mestaruuskisoissa. Näillä ei juurikaan ole merkitystä tässä pelissä, joten jätetään ne tilastot sikseen. 10 viime kohtaamisesta kaksi kotivoittoa, neljä tasurua ja neljä vierasvoittoa ja maaliero 11-13.

Belgia – Portugali vedonlyönti

Ottelu pelataan siis lauantaina kello 21:45 alkaen. Tässä on oivallinen ottelu nostattamaan kisatunnelmaa jo melkein paria viikkoa etukäteen. Huippumatsi, jossa tuskin vielä ihan ruuvi auki kuitenkaan mennään.

Tunisiaa vastaan Portugal lähti tällä kokoonpanolla:

Lopes – Ricardo, Pepe, Alves Dias, Guerreiro – Mario, Carvalho, Silva – Silva, Valente da Silva, Quaresma

Belgia puolestaan pelasi Saudi-Arabiaa tällä avauksella:

Mignolet – Alderweireld, Kompany, Verthongen – Maunier, De Bruyne, Witsel, Ferreira – Hazard, Lukaku, Mertens

Kovaa nimeä molemmilla, saa nähdä onko Cristiano Ronaldo mukana jo tässä pelissä, siinä on kuitenkin todennäköisesti jälleen tulevien kisojen yksi maalintekijäkuninkuuden tavoittelijoista. Kertoimet ovat yllättävän isosti kotijengille, kyllä voi Portugalillekin mahdollisuuksia antaa.

Kuka tekee maalit?

Romelu Lukaku (2.60), Michy Batshuai (2.95), Christian Benteke (3.15), Eden Hazard (3.80) ja Mertens (4.10), siinä Belgian viisi pienikertoimisinta pelaajaa… Portugalin sama lista on: Cristian Ronaldo (3.55), Andre Silva (4.25), Gelson Martins (7.00), Ricardo Quaresma (7.50) ja Bruno Fernandes (7.50)

Seuraa matseja Unibet TV:n livestreamin kautta!

Vaikka tämä ottelu onkin vahvasti livevedonlyönnin kohteena, juuri tästä ottelusta ei ole livestream-lähetystä tarjolla. Sen sijaan Ruotsi - Tanska, Montenegro - Slovenia, Irlanti - USA, Meksiko - Skotlanti ja Norja - Islanti ottelut löytyvät Unibet TV:n listalta. Testaa oma livevedonlyöntipalvelusi näissä matseissa, ennen MM-kisoja!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt