Benfica - PAOK 21.8.2018, PAOK ei ole koskaan päässyt UCL:n lohkovaiheeseen

Benfica on kokenut Mestareiden liiga -joukkue, UCL:n edeltäjän Eurooppa cupin se on voittanut kahdesti 1960-luvun alkuvuosina. PAOK ei ole vielä UCL -onnea kokenut.
Benfica - PAOK
Elokuu 21,2018
22:00

Mestareiden liigan karsinnat ovat viimeisellä kierroksella, otteluparien voittajat jatkavat lohkovaiheeseen ja suuriin rahoihin. Benfica ja kreikkalainen PAOK aloittavat pelit Portugalissa.

Kumpikin joukkueista on pelannut tällä kaudella neljä virallista ottelua, ja voittanut niistä kolme sekä pelannut yhden tasan. Benfican peleistä kaksi on ollut Portugalin liigaa ja kaksi Mestareiden liigan karsintoja, kun PAOK on pelannut kaikki pelinsä UCL:ssä.

Benfica on nyt viimeisellä karsintakierroksella pudotettuaan Fenerbahcen. PAOK on pudottanut Baselin ja Moskovan Spartakin.

Viime kaudella Benfica ei voittanut mitään, mutta nyt kausi on lähtenyt paremmin käyntiin. Portugalin mestaruuden Benfica menetti keväällä aivan viimeisissä otteluissa. Nyt se on aloittanut kotimaan sarjan kahdella voitolla. Ensin meni Guimaraes nurin niukasti 3-2 kotikentällä ja viimeksi vieraissa Boavista 2-0. Guimaraes -ottelussa Benfica oli jo 3-0 -johdossa, mutta sitten ote hieman löpsähti.

Edellisellä Mestareiden liigan karsintakierroksella Benfica pelasi tiukan otteluparin turkkilaisen Fenerbahcen kanssa. Kotikentällä Lissabonissa Benfica voitti 1-0 ja Turkissa pelattiin tasan 1-1.

Benficalla on loukkaantumishuolia, ja tämä tekee PAOK -ottelun hankalaksi. Ainakin Jonas, Castillo ja maalivahti Varela ovat sivussa. Uusista nimistä kärkimies Ferreyra on pelannut hyvin, viime viikonlopuna Boavista -ottelussa hän teki maalinkin.

PAOK on tehnyt jo kovan homman Mestareiden liigan lohkopaikan eteen. Eurooppa-liiga sillä on jo varmistettuna, mutta kyllä UEFA:n kakkossarja on heikko lohdutuspalkinto. Kukapa haluaisi pelata Burnleyn kanssa, kun voisi saada vastaansa Manchester Cityn?

PAOK on ollut alkukaudesta yllättävän hyvä vieraissa. Baselin kentällä se voitti selvästi 3-0 ja Moskovassa Spartakia vastaan joukkueet pelasivat maalittoman. Spartak pelissä tilanne helpottui PAOK:lle puolen tunnin kohdalla, kun moskovalaisten Adriano sai punaisen kortin.

PAOK:n manageri Lucescu ilmeisesti pitää mielellään samaa aloituskokoonpanoa kentällä, joten samalla varmaan mennään kuin ennenkin. PAOK:n systeemi vierasotteluissa on ollut 4-3-3, ja tuskinpa keskikenttä kovin helposti lähtee nousemaan. Tasuri olisi PAOK:lle hyvä tulos.

Benfican mahdollinen avaus: Vlachodimos – Almeida, Dias, Jardel, Grimaldo – Fejsa – Salvio, Pizzi, Fernandes, Cervi – Ferreyra

PAOK:n mahdollinen avaus: Paschalakis – Matos, Varela, Khacheridi, Crespo – Mauricio, Canas – Limnios, Pelkas, El Kaddouri – Prijović

 

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.44 – 4.40 – 8.00. Lukemat ovat liikaa kotijoukkuelle kallellaan, PAOK on pudottanut jo kaksi kovaa vastusta. Toki Benfica on joukkueista parempi, mutta alkukaudesta kysymysmerkkejä on vielä sen verran, että PAOK:lle panostamien käy. PAOK +0.5 Unibetin kertoimella 2.88 sopii kupongille.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä