Big Brother Suomi 2019 vedonlyöntikertoimet

Elina Kottosen juontama Big Brother Suomi 2019 on hyvässä vauhdissa ja kisa voitosta käy kuumana. Lue vihje isoveljen taloon ja katso vedonlyöntikertoimet!
Big Brother 2019
Syyskuu 01,2019
17:00

Big Brother 2019 – Aika kytätä

Maailman suosituimpiin reality-sarjoihin lukeutuva Big Brother eli tuttavallisemmin BB palasi Suomeen tänä syksynä.

BB Suomen 11 – kausi, nimeltään ”Aika kytätä”, starttasi Jim:llä ja Ruutu suoratoistopalvelussa 1. syyskuuta. Tuolloin juontaja Elina Kottosen saattelemana isoveljen valvovan silmän alle asteli 14 kilpailijaa, joista voittaja tulee viihtyvään neljän seinän sisällä 71 päivää. Voittaja astelee lopulta ulos kauppakeskus Rediin rakennetusta Big Brother talosta 10. marraskuuta 30 000€ rikkaampana. Kenen sinä uskot voittavan?

Big Brother pudotus

Big Brotherissa nähtiin jälleen sunnuntaina 3.11 häätöäänestys ja tällä kertaa lähtöpassit talosta sai ”taivaan iskän lapsi” Ville. Harras kristitty Ville jakoi alusta asti mielipiteitä talossa. Ville oli viikko toisensa jälkeen häätöäänestyksessä selviten niistä jokaisesta viime sunnuntaihin asti. Villen putoamisen myötä Big Brother Suomi 2019 kisan finaaliviikolle selvisivät Kevin, Kristian, Helmeri, Kimmo ja Anu. Alunperin taloon astelleen neljäntoistakilpailijan joukko on siis supistunut vain viiteen henkilöön.

Tässä finaaliviikolle jäävien kilpailijoiden mietteitä Villen tiputtua:

Big Brother vedonlyöntikertoimet

Eri vedonlyöntiyhtiöillä oli tarjolla monenlaisia kertoimia Big Brotheriin liittyen ja esimeriksi Betsson tarjosi vetokohteita, joissa oli mahdollista veikata seuraava kisasta tippuvaa henkilöä. Nämä kohteet on kuitenkin vedetty pois, kun Betsson havaitsi heti ensimmäisessä tiputusäänestyksessä poikkeavaa äänestyskäyttäytymistä. Betsson oman data perusteella tippujan nimi olisi jo etukäteen vuodettu julkisuuteen – lisää aiheesta Iltalehdessä.

BB-fanien harmiksi eri peliyhtiöt tarjoavat enää kertoimia voittajavetoon. Esimerkiksi CasinoWinner vedonlyöntisivusto tarjoaa alla näkyvät kertoimet Big Brotherin voittajalle:

 • Kristian – 1.75
 • Kevin – 2.05
 • Helmeri – 11.00
 • Anu – 14.00
 • Kimmo – 17.00
 • Ville – 14.00
 • Tarina – 16.00
 • Milla – 20.00
 • Mira – 35.00
 • Tuula – 35.00
 • Jukka – 40.00
 • Eeva – Leena – 50.00

Suurimmat voittajakertoimet ovat finaaliviikolla Kimmolla. Kimmo on ollut koko ajan tasapaksu suorittajia joka ei ole herättänyt tunteita suuntaan eikä toiseen. Anu sen sijaan on nostanut osakkeitaan viime viikosta, ainoana naisena Anulla voi olla etuna sukupuolella erottuminen äijäkööristä. Kristian oli pitkään selvä ennakkosuosikki mutta muutaman kaljan jälkeen laukaistut kommentit ovat heiluttaneet välillä miehen suosion alas ja pian taas takaisin ylös. Tällä hetkellä Kristian on voittajasuosikki numero uno. Jos betsasit Kristiania viime viikolla voittoon niin sait huomattavasti korkeamman (4.00) kertoimen kuin nyt. Onnittelut! Yksi ehdottoman mielenkiintoinen nimi on Helmeri. Helmerillä on paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa ja mies on scoot-piireissä melkonen legenda. Masinoiko fanit miehen taakse massiivisen äänikampanjan? Helmerin voitolle tarjotaan juuri nyt kerroin 11.00

Mielenkiintoiset kertoimet!

Big Brotherin kertoimet elävät ja asetelmat saattavat muuttua nopeasti. Tällä hetkellä kaikkien muiden paitsi Kevinin betsaaminen tuo todella hyvät palautukset panokselle!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä