DOTA 2: BLAST Bounty Hunt: 9. - 13.6.2020 - Vihje ja Kertoimet

DOTA 2 ja BLAST Bounty Hunt turnaus tarjoavat kesäkuun 9. - 13 päivä paljon rahanarvoisia otteluita! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!

DOTA 2 – BLAST Bounty Hunt

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Kesäkuun 9. päivä alkaa DOTA 2 BLAST Bounty Hunt turnaus, joka kokoaa yhteen kaikki maailman parhaat joukkueet DOTA 2 pelin parissa. Online-turnaus kestää neljä päivää 9. – 13.6 ja voittaja nappaa siivun peräti 145 000$ palkintopotista.

Uudenlainen dynaaminen palkintopotti

Turnaukseen tuo uutta mielenkiintoa dynaaminen palkintopotti, joka on ainutlaatuaan esport-turnauksissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jokainen joukkue voi kasvattaa yksittäisellä otteluvoitolla turnauksesta mukaan lähtevää palkintosummaa. Turnauksesta ilman tappiota selviytyvä joukkue voi parhaimmillaan voittaa 96 000$ (51 120$ turnausvoitosta + 45 000$ bonukset yksittäisten otteluiden voitoista.)

Joukkueet ja suomalaispelaajat

BLAST Bounty Hunt turnauksessa on mukana kuusi maailman kärkeen kuuluvaa DOTA 2 joukkuetta, jotka ovat päässeet mukaan turnaukseen suoralla kutsulla. Joukkueet ovat:

 • Team Nigma
 • Team Secret
 • OG
 • Team Liquid
 • Alliance
 • Ninjas in Pyjamas

Topson ja MATUMBAMAN suomalaistähtinä

Suomalaisvärinää turnaukseen tuovat kaksi ehdotonta eliittipelaajaa Topias ”Topson” Taavitsainen sekä Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen. Taavitsainen edustaa energiajuomajätti Red Bullin alla operoivaa OG:ta kun taas Urpalainen on Team Secretin suomalaisase. Topson sekä MATUMBAMAN ovat molemmat DOTA 2 miljonäärejä, Topsonin peliuran tienestien ollessa huikeat 5,414,446$ ja MATUMBAMANIN 3,662,181$. Kasvaako suomalaisten pelaajien tienestit tässä turnauksessa?

DOTA 2: Team Liguid – Team Nigma 09.06.2020 Vihje & Kertoimet

Turnauksen avauspäivänä pelataan kaksi ottelua, kun toisensa kohtaavat kello 17.30 alkaen Team Liquid sekä Nigma. Jälkimmäisessä, kello 20.30 alkavassa ottelussa, toisensa punnitsevat Alliance ja Ninjas in Pyjamas.

Team Liquid vs. Team Nigma tarjoaa herkullisen asetelman. Nigma-pelaajisto on käytännössä entinen Team Liquid kokoonpano, joka lähti omille teilleen noin kahdeksan kuukautta sitten. Tämän jälkeen yksi maailmanparhaista kokoonpanoista on suorittanut melko ailahtelevasti. Joukkue on lyönyt melko keskinkertaisia tuloksia mutta edelleen parhaana päivänä se voi voittaa minkä tahansa joukkueen ja Team Liquidia vastaan Nigma varmasti syttyy täysin omalla tavalla.

Nämä joukkueet kokoonpanomuutosten jälkeen yhteensä seitsemän kertaa. Team Liquid on voittanut näistä otteluista kolme ja karttavoittoja sille on kertynyt yhteensä kahdeksan kappaletta. Nigma sen sijaan on voittanut neljä ottelua ja kymmenen karttaa. Edellisestä kolmesta keskinäisestä kaksi on vaatinut täydet kolme karttaa ennen voittajan selviämistä ja me povaamme, että tänään käy samoin.

Kerroinpoiminnot Vulkanbet

 • Ottelussa yli 2.5 karttaa – 2.01

 

Lyö vetoa DOTA 2 otteluista!

BLAST Bounty Hunt turnaus tarjoaa hienon mahdollisuuden DOTA 2 vedonlyöntiin ja suomalaispelaajien seuraamiseen. Aloitetaan turnaus varovaisesti karttavedolla. Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

 • Pelisivusto
 • Nappula
 • Bonus
 • Arvio
 • Tietoja