CS:GO BLAST Premier Astralis - ENCE 4.6.2020 Klo 20:15 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 4.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Astralis vs. ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: Astralis - ENCE
Kesäkuu 04,2020
20:15

BLAST Premier: Astralis – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.12 – 1.79

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esports-joukkue ENCEn matka jatkuu BLAST Premier Showdown turnauksessa torstaina 4. päivä kesäkuuta. Ottavatko suomalaiset ison päähan?

Astralis uuden edessä

Maailman paras CS-joukkue Astralis oli keväällä kovassa vedossa. Tanskalaisjoukkue dominoi turnauksia ja joukkueen pysäyttäminen oli kaikille hyvin vaikeaa. Kaikki muuttui kuitenkin pienessä ajassa, kun kaksi joukkueen runkopelaajaa Lukas “gla1ve” Rossander sekä Andreas “Xyp9x” Højsleth ilmoittivat jäävänsä henkisen väsymyksen ja burnoutin vuoksi sairaslomalle.

Astralis on ollut vuosien saatossa loistava joukkue nimenomaan joukkueena eikä sen peli ole koskaan ollut pelkkien yksilösuoritusten varassa. Nopeasti muuttunut tilanne ja kahden noin neljä vuotta runkoviisikossa olleen pelaajan poistuminen on kuitenkin heittänyt tanskalaiset uuteen tilanteeseen. Joukkueen uudet pelaajat Marco ”Snappi” Pfeiffer ja Jakob ”JUGi” Hansen eivät ole missään nimessä huonoja pelimiehiä mutta yhteispelaaminen muun joukkueen kanssa hakee vielä paikkaansa. Tästä osoituksena Astraliksen 6-16 ja 7 – 16 tappiot Vitalitylle sekä Ninjas in Pyjamasille.

ENCE, meneekö taas jännäksi?

Suomalaisjoukkue ENCE on päättänyt hakea menestystä BLAST Premieristä sieltä vaikeimman kautta. Joukkue on pelannut tähän mennessä melko käsittämättömästi 15-15 tasapelit sekä Vitalitya että Ninjas in Pyjamasia vastaan ja selkeää altavastaajaa sAw:ia vastaan allu ja kumppanit heräsivät peliin vasta tappion häämöttäessä nousten tilanteesta 10-14 ottelun voittoon.

ENCE on ollut tässä turnauksessa jälleen niin vaikea pala seurata kuin aiemminkin tänä vuonna. Suomalaisilla olisi täysi mahdollisuus seistä juuri nyt lohkokärjessä puhtaalla pelillä mutta helpot virheet kostautuvat ja syövät tuloksia. ENCEllä on kuitenkin kasassa jo mukavat 5 pistettä ja joukkueella on voitolla mahdollisuudet nousta lohko kakkoseksi mikä takaisi suoran jatkopaikan neljännesvälieriin.

Kerroinpoiminnat Astralis – ENCE

Nämä joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tänä vuonna ja tanskalaiset ovat voittaneet molemmat 2-1. Nyt edessä on kuitenkin uusi tilanne, Astralis hakee vielä peliään ja ENCE on parhaimmillaan loistava. Suomalaiset on nostettu tässä ottelussa jopa ennakkosuosikeiksi Astraliksen Vitaltity ja NiP tappioiden jälkeen. ENCElle onkin tarjolla varsin maukkaita kertoimia… Mutta vaikka voitto irtoaisi niin eiköhän suomalaiset pari kierrosta pupella ja laita ottelun jännäksi!

Kerroinpoiminnot Betwaylta: 

  • ENCE voittaa – 2.05
  • Yli 26.5 kierrosta – 1.75
  • Yli 27.5 kierrosta – 2.09

 

Suomalaisten heiniä?

Toivotaan! ENCEllä hyvällä pelillä mahdollisuudet isoon päänahkaan. Astralis on nyt jos koskaan lyötävissä. Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja