CS:GO BLAST Premier ENCE - mousesports 6.6.2020 Klo 13:30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 6.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on ENCE vs. mousesports. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: ENCE - mousesports
Kesäkuu 06,2020
13:30

BLAST Premier: ENCE – mousesports

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.12 – 1.79

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esports-joukkue ENCEn matka jatkuu BLAST Premier Showdown turnauksessa lauantaina 6. päivä kesäkuuta. Ottavatko suomalaiset ison päähan ja etenevät aina turnauksen välieriin asti? Paikka TOP 3:ssa takaisi edustusoikeuden BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals turnaukseen jossa esiintyminen nostaisi suomalaiset jälleen lähemmäksi maailman eliittiä. Luvassa siis isojen panosten ottelu johon suomalaiset lähtevät vedonlyöntikertoimien valossa altavastaajana.

ENCE laittaa pelit jännäksi

ENCE pelasi kelpo alkulohkon, vaikka joukkueella olisi ollut täydet saumat isompaan pistepottiin, lohkovoittoon ja suoraan välieräpaikkaan. ENCE voitti alkulohkossa sAw:n kuten pitikin mutta tähän piti hakea voitto vaikeimman kautta 10-14 takamatkalta. Vitality sekä Ninjas in Pyjamas ottelut sen sijaan päättyivät molemmat tasan 15-15 vaikka näissäkin suomalaisille tarjottiin voiton avaimia.

Tarjoileeko SunNy vastaavaa herkkua hiiriä vastaan?

Erityisesti Vitality matsi olisi pitänyt naulata tilanteessa 11-14 kun suomalaisilla oli allaan yhdeksästä edellisestä kierroksesta kahdeksan voittoa. Tuntuukin siltä, että ENCE tekee joka ottelussa asiat vaikeimman kautta ja ehkä se on sitten se pelitaktiikka, jolla edetään välieriin asti? Edellisessä Vitality kamppailussa ENCE johti hurjan alun jälkeen 7-0, tilanteen kääntyessä päälaelle 9-13 ennen lopullista 16-13 voittoa. Herkemmällä fanilla saattoi ottelua seuratessa loppua kynnet etusormesta.

mousesports ei ole parhaassa vedossa

mousesports paistattelee tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla 5. Sijoitus antaa ehkä hieman liian mairean kuvan joukkueen tämän hetken pelivireestä. Hiirien edellisen kolmen kuukauden voittoprosentti on vain 48,3% eikä kaksi edellistä isoa turnausta ole menneet nappiin. ESL Road to Riossa joukkue jäi sijoille 13 – 14 ja sitä seuranneessa DreamHackissa joukkue hävisi kolme ottelua putkeen Complexitylle, BIG:lle sekä MAD Lionsille vaikka mousesports lähti näistä jokaiseen ennakkosuosikkina.

Tämäkään turnaus ei ole sujunut missään nimessä loistavasti, kun joukkue onnistui voittamana alkulohkossa vain Dignitaksen ja etenemään jatkoon MAD Lionsilta napatun tasapelipisteen turvin. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella mousesports toki kaatoi suuren ja mahtavan Astraliksen 2-0 (19-16 Overpass, 16-5 Train) mutta tanskalaisten nykyvireen huomioiden sitä ei voi pitää kovana mittarina.

Kerroinpoiminnat ENCE – mousesports

Molemmat joukkueet kaipaavat tästä ottelusta voittoa mutta ehkä ENCEllä on jopa enemmän nälkää. Yksilötasolla vertailtuna suomalaisilla on oivat mahdollisuudet voittoon, jos peli pysyy kasassa eikä ottelussa nähdä typeriä virheitä. Joukkueet ovat pelanneet aiemmin toisiaan vastaan viisi karttaa, joista mousesports on vienyt kolme ja ENCE kaksi. mousesports on arvioitu tähän otteluun ennakkosuosikiksi mutta lähdemme uimaan vastavirtaan ja veikkaamaan ENCEn voittoa.

Kerroinpoiminnot Vulkanbet

  • ENCE voittaa – 2.10
  • ENCE +1,5 – 1.41

 

Suomalaisten heiniä?

Toivotaan! ENCEllä hyvällä pelillä mahdollisuudet isoon päänahkaan. Nyt on se legendaarinen tuhannen taalan paikka jatkopeleihin! Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja