CS:GO BLAST Premier ENCE - sAw 3.6.2020 Klo 16:30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 3.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on ENCE vs. sAw. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: ENCE - sAw
Kesäkuu 03,2020
16:30

BLAST Premier: ENCE – sAw

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.37 – 3.63

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esports-joukkue ENCEn matka jatkuu BLAST Premier Showdown turnauksessa keskiviikkona 3. päivä kesäkuuta kahden ottelun voimin. Päivän ensimmäisessä ottelussa kello 16.30 alkaen ENCE kohtaa portugalilaisen sAw:n kun illan myöhemmässä kello 19:00 alkavassa ottelussa suomalaiset kohtaavat ruotsalaisen Ninjas in Pyjamas joukkueen jo kolmannen kerran reilun kahden kuukauden aikana.

ENCE – Iso ennakkosuosikki

ENCE lähtee otteluun portugalilaisia vastaan isona ennakkosuosikkina. Suomalaiset vuorotellen loistivat sekä olivat karmeita ennen tätä turnausta pelatussa DreamHackissa. ENCE voitti muun muassa Natus Vinceren upeasti 2-0 mutta tämä muisto jäi himmeäksi turnauksen päättäneiden 0-2 tappioiden jälkeen Vitalitylle sekä NiP:lle. Tämän turnauksen ensimmäisessä ottelussa ENCE haki revanssia Vitalitysta ja jännittävä kamppailu päättyi lopulta harvinaiseen 15 – 15 tasapeliin. Vaikka ENCEn otteita ei voi suoranaisesti hehkuttaa niin on se pelannut ihan kelpo tasolla ja suomalaisten pitäisi hoitaa tämä ottelu, jossa vastus löytyy rankingista vasta sijalta 61.

sAw on alemman korin joukkue

Portugalilainen CS:GO joukkue sAw nimensä mukaan sahaa edes takaisin otteidensa kanssa. Joukkueen huhtikuun otteluiden läpi käyminen on melko mielenkiintoista. Joukkue aloitti kuukauden kolmella voitolla BLAST Risingissa ja tätä seurasi samoille joukkueille turnauksen toisella viikolla kolme tappiota. Tämän jälkeen sAw nakutti hienosti yhdeksän voittoa kymmenestä ottelusta mutta ennen ENCE kohtaamista joukkue on kolmen ottelun ja viiden kartan tappioputkessa. sAw on kohdannut vuonna 2020 vain viidessä ottelussa kolme joukkuetta rankingin TOP 30:stä. Näistä otteluista se on hävinnyt kaksi Hereticsille, kerran Movistar Ridersille ja tämän turnauksen alussa Astralikselle 4-16.

Kerroinpoiminnat ENCE – sAw

Me uskomme tässä ottelussa ENCEen. Suomalaiset ovat kolmen ottelun voitottomassa mutta ENCE pelaa täysin erikorin vastustajia vastaan kuin sAw. ENCEn pitäisi voittaa tämä ottelu huonommallakin pelillä ja mikäli voittoa ei tule niin joukkuetta voi uhata jopa ulosjäänti jatkopeleistä.

Kerroinpoiminnot Vulkanbetilta: 

  • ENCE voittaa – 1.37
  • ENCE voittaa ensin 6 kierrosta – 1.47
  • ENCE voittaa – 3,5 – 1.62

 

Suomalaisten heiniä?

Tasoero pitäisi näkyä tässä ottelussa. Kyllähän ENCE vie vähintään 16-12? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja