CS:GO BLAST Premier MAD Lions - ENCE 7.6.2020 Klo 13:30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 7.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on MAD Lions - ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: MAD Lions - ENCE
Kesäkuu 07,2020
13:30

BLAST Premier: MAD Lions – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.80 – 2.05

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esports-joukkue ENCEn matka jatkuu BLAST Premier Showdown turnauksessa sunnuntaina 7. päivä kesäkuuta. Suomalaiset jahtaavat turnauksen finaalipaikkaa. Joukkue kohtaa kello 13:30 alkavassa välierissä tanskalaisen MAD Lionsin. Suomalaiset lähtevät otteluun vedonlyöntisivustojen kertoimien valossa altavastaajana mutta lauantaina 06.06.2020 napattu rouhea 2-0 voitto mousesportsista antaa luvan odottaa suomalaisittain jännittävää ottelua.

ENCE kokeneneiden pelaajien johdolla kohti voittoa?

ENCE on pelannut tässä turnauksessa mukiin menevästi. Joukkue on voittanut sekä Astraliksen että mousesportsin jotka molemmat majailevat maailman TOP 5 jengien joukossa. Suoritusten arvoa kuitenkin valitettavasti heikentää hieman se fakta, että kumpikaan näistä joukkueista ei tällä hetkellä pelaa omalla tasollaan. mousesports kaatui perjantaina 2-0 (16-6 Train, 16-9 Dust2)

ENCE kaatoi edellisessä DreamHack turnauksessa NaVin loistavasti 2-0 mutta tämän jälkeen homma ei toiminut odotuksista huolimatta. ENCEn taso on vaihdellut pitkin kevättä ja myös nyt on vaarana, että ENCE droppaa heti seuraavassa pelissä loistavan edellisen tuloksen perään. ENCE-pelaajista vanhat konkarit allu ja SunNy loistivat hiirulaisia vastaan ja näiden veteraanien on pakko onnistua myös MAD Lionsia vastaan, jos suomalaiset mielivät esiintyä finaalissa.

AWP-herkkua by allu

MAD Lions on ansainnut suosikin asemansa

MAD Lions lähtee tähän otteluun viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Tanskalaiset ovat voittaneet edellisestä viidestä ottelusta neljä ja pelanneet edellisessä ottelussa tasapelin 15-15 mousesportsia vastaan. MAD Lions on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla #15 ja joukkue on voittanut ENCEn kaikissa keskinäisessä kohtaamisessa. Joukkueen 3kk voittoprosentti on loistava 73,7% ja joukkueen karttaprosentit pesevät ENCE 6/7 kartassa. Tanskalaiset voittivat huhtikuussa Flashpointin ja joukkue kokonaisuudessaan hyvin vahva Asger ”AcilioN” Larsenin johdolla.

Kerroinpoiminnat MAD Lions – ENCE

Luvassa mielenkiintoinen ottelu. MAD Lions on ansaitusti loistavilla peliotteilla ennakkosuosikki. ENCE on kuitenkin pelannut altavastaajan asemassa kivasti viime aikoina ja me uskomme, että suomalaiset kairaavat ottelussa vähintään yhden kartan. allu on kovassa vireessä ja Jamppi napsii tappoja huikealla tahdilla. MAD Lions on lyötävissä huippupelillä mutta pidetään odotukset varovaisina.

Kerroinpoiminnot Vulkanbet

  • Ottelussa yli 2.5 karttaa – 2.11
  • ENCE +1.5  1.40

 

ENCE finaaliin?

Toivotaan! ENCEllä hyvällä pelillä mahdollisuudet loppuotteluun. Saako välierä arvoisensa kolmen kartan taistelun? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja