CS:GO BLAST Premier Ninjas in Pyjamas - ENCE 3.6.2020 Klo 19:00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 3.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Ninjas in Pyjamas vs. ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: NiP - ENCE
Kesäkuu 03,2020
19:00

BLAST Premier: Ninjas in Pyjamas – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.90 – 2.00

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esports-joukkue ENCEn matka jatkuu BLAST Premier Showdown turnauksessa keskiviikkona 3. päivä kesäkuuta kahden ottelun voimin. Päivän ensimmäisessä ottelussa kello 16.30 alkaen ENCE kohtaa portugalilaisen sAw:n kun illan myöhemmässä kello 19:00 alkavassa ottelussa suomalaiset kohtaavat ruotsalaisen Ninjas in Pyjamas joukkueen jo kolmannen kerran reilun kahden kuukauden sisään.

Joko ENCE kaataa ruotsalaiset?

ENCE on ollut yksi murheenkryyni vedonlyöntimielessä. Joukkueessa on valtavati potentiaalia mutta tulokset eivät vaan tunnu vastaavan joukkueen taitoa ja osaamista. Ottelut kaatuvat helppoihin virheisiin ja toisinaan pelaajien loistavaa yksilösuoritusta seuraa täydellinen sulaminen seuraavassa tilanteessa. Joukkueella oli DreamHackissa mahdollisuudet sekä Vitalityn että Ninjasi in Pyjamasin voittoihin mutta…

Näin sergej selvitti 1 vs. 3 tilanteen Vitalitya vastaa, samaa herkkua tänään? 

Ninjas in Pyjamas, mikä suunta?

NiP kaatoi ENCEn siis viimeksi alle viikko sitten. Tim ”nawwk” Jonasson oli tuossa pelissä myrkkyä suomalaisille ja sama mies toi ruotsalaisille pisteen Vitality ottelusta, jossa nawwk oli ottelun paras pelaaja.  Ninjas in Pyjamas on laadukas joukkue mutta muutokset kokoonpanossa ovat aiheuttaneet heilahtelua otteluissa.  Joukkue on uuden in game leaderin Hampus ”hampus” Poserin alaisuudessa paikoitellen loistavasti mutta paikoitellen todella surkeasti.

Kerroinpoiminnat Ninjas in Pyjamas – ENCE

Tämä ottelupari tarjoaa todella ympäripyöreät lähtökohdat. ENCEä voi pitää yksilötasolla jopa ruotsalaisia parempina mutta pelaavatko Aleksi ”allu” Jalli ja kumppanit omalla tasollaan vai mennäänkö taas riman alta? Ja mikä on ottelussa pelattava kartta? NiP kaatoi ENCE:n viimeksi Trainissa mutta Train on myös ENCEn yksi lempikartoista. Edellisestä viidestä keskinäisestä kartasta peräti neljässä on pelattu vähintään 27 kierrosta. Me uskomme tänään ollaan jälleen lähellä samoja kierroslukuja!

Kerroinpoiminnot Vulkanbetilta: 

  • Yli 25.5 kierrosta – 1.42
  • Yli 26.5 kierrosta – 1.72
  • Yli 27.5 kierrosta – 2.09

 

Suomalaisten heiniä?

Toivotaan! ENCEn voitolle tarjolla myös mukava kerroin mutta me lähdemme hakemaan kierrosmääriä. Betsaa sinäkin!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja