CS:GO BLAST Premier Vitality - ENCE 1.6.2020 Klo 16:30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 1.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Vitality vs. ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: Vitality - ENCE
Kesäkuu 01,2020
16:30

BLAST Premier: Vitality – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.67 – 2.15

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esport-suuruuden ENCEn DreamHack Masters Spring turnaus päättyi viikonloppuna kahteen peräkkäiseen 2-0 tappioon. Uusi viikko ja uudet kujeet tarkoittavat myös uuden turnauksen alkua, kun ENCE ottaa osaa BLAST Premier Spring 2020 Europe Showdown turnaukseen. Kolmesta ENCE veikkausvihjeestä kaksi meni viime viikolla vihkoon, miten käy nyt? Ja ennen kaikke millä tasolla ENCE pelaa?

ENCE – Mitä tällä kertaa luvassa?

ENCE on tällä hetkellä vaikea pala seurattavaksi ja fanitettavaksi. Kaikki uskovat, että joukkueessa kytee edelleen samaa osaaminen ja potentiaali kuin vielä reilu vuosi sitten. Elias ”Jamppi” Olkkosen lisääminen kokoonpanoon on ollut piristysruiske ja saanut kansan janoamaan kirjaimellisesti lisää verta mutta kaikki palikat eivät ole vieläkään paikoillaan.

ENCE aloitti Jampin kanssa kanssa pelit Elisa Invitational turnauksessa, jossa joukkue ei hävinnyt karttaakaan. Sama meno jatkui Dremhackissa NaVi:a vastaan Jampin ja Aleksi ”allu” Jallin ollessa ilmiömäisiä. NaVi ottelun jälkeen ENCE kohtasi tämän päivän vastauksen ranskalaisen Team Vitalityn ja kun odotukset olivat suomalaisia kohtaan tapissa, niin suorittaminen oli aivan jotain muuta. ENCE hävisi tämän pystyyn 2-0 (16-6 Mirage, 16-9 Dust2) eikä joukkue saanut koko ottelussa kasaan kuin 15 kierrosvoittoa. ENCE teki ottelussa liikaa helppoja virheitä ja pelaajat suorastaan astelivat ammutuksi häviten kierroksia, jotka olisi pitänyt voittaa. Vitalitya seuranneessa NiP-ottelussa oli vähän samanlaisia elementtejä mutta peli oli paljon parempaa kokonaisuutena ja kuka ties ENCE olisi voinut voittaa ruotsalaiset ilman nawwkin ja Plopskin huippupäivää.

Kerroinpoiminnat NiP – ENCE

ENCE lähtee tähän otteluun siis allaan neljä karttatappiota ja tappiolla Vitalitylle vain kahden päivän takaa. Erityisesti ENCE:n pelinjohtaja Miikka ”suNny” Kemppi keräsi itsensä Vitality ja NiP otteluiden välissä. Ranskalaisia vastaan Kemppi oli suomalaisten huonoin pelaaja tilastojen valossa, kun NiP ottelussa mies sai ainoana enceläisenä vähintään 1.00 ratingin. Kempillä uskoisin olevan näyttämisenhalu kohdillaan tämän iltapäivän ottelussa!

Tämä ottelu on kerrasta poikki ja karttavalinnalla on iso merkitys. ENCE:llä on tällä hetkellä vain Trainissa ja Overpassissa paremmat tilastot kuin Vitalityllä ja ranskalaiset tulevat aivan varmasti bannaamaan Trainin. Ranskalaisten firs pick on prosenttien valossa Dust2 mikä sopii myös ENCE:lle kuten molempien joukkueiden paljon pelaama Nuke. Viime viikon näyttöjen perusteella suomalaisilta voi olla luvassa mitä tahansa tähän otteluun, joten jätämme suosiolla voittajan arvailun väliin. Haetaan otteluun pelivalinta kierrosmääristä ja siitä että häviäjä saa vähintään 10 kierosta tauluun

Kerroinpoiminto Vulkanbetilta: 

  • Kierroksia yli 25.5  – 1.50

 

Tasaista?

Vitality vei viimeksi helposti mutta ja ENCEllä on nyt revanssin paikka. Erot eivät repeä tänään suuriksi? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja