Bolivia - Venezuela 22.6.2019, Venezuela päästänyt viisi, kaikki on hylätty

Venezuela on pelannut Copa Americassa nyt kaksi ottelua 0-0. Jos se voittaa Bolivian ja Brasilia odotetusti Perun, niin sitten Venezuela yllättää ja pääsee lohkostaan jatkoon.
Bolivia - Venezuela
Kesäkuu 22,2019
22:00

Venezuelalla on vielä mahdollisuudet jatkopeleihin, mutta pallo pitäisi saada maaliin. Se on pelannut kaksi ensimmäistä ottelua 0-0. Avausottelu Perua vastaan oli tasainen taisto, jossa kumpikin sai viisi kutia maalia kohti, mutta osumat jäivät tulematta. Peru osui parikin kertaa, mutta ne maalit hylättiin.

Toisessa pelissä Brasiliaa vastaan Veneuela oli jyrän alla, mutta selvisi. Brasilia laukoi yhteensä 19 kertaa, mutta surkeuttaan sai vain yhden laukauksen maalia kohti. Kolme kertaa brassit veivät pallon Venezuelan maaliin saakka, mutta joka kerta maali hylättiin. Venezuela on siis päästänyt kisoissa pallon maaliin viidesti, ja joka kerta VAR on hylännyt maalin.

Bolivia on hävinnyt molemmat maalierolla 1-6. Avauspelissä Brasilia voitti 3-0 ja seuraavassa Peru 3-1. Bolivia on selvästi lohkon heikoin.

Venezuelan kokoonpanossa tuttuja Euroopasta

Venezuela on ollut oikeastaan yllättävän hyvä pitämällä maalinsa puhtaana. Maa on tyystin sekaisin ja sen futisjoukkue jäi MM-karsinnoissa Etelä-Amerikan lohkon viimeiseksi.

Paperilla joukkue vaikuttaa melko hyvältä, joten ei se menestys aivan tyhjästä ole tullut. Ryhmässä on mukana muun muassa Newcastlen Rondon, Torinon Rincon ja Espanyolin Rosales, eli joukkueessa on kovatasoisia ammattilaisia.

Venezuela pelaa nyt voitosta, jos se on kaksi ensimmäistä ottelua pelannut tappiota välttäen. Jos Brasilia voittaa Perun, niin kuin on odotettua, niin sitten Venezuela menee voitolla jatkoon lohkokakkosena.

Venezuela on ollut niskan päällä joukkueiden keskinäisissä otteluissa. Viimeisistä 11 ottelusta Venezuela on voittanut seitsemän. MM-karsinnoissa Venezuela voitti kotonaan 5-0, mutta Bolivia vei oman kotiottelunsa 4-2.

Bolivialla on nyt alla viiden tappion putki Copa American matsit mukaanluettuna. Viimeksi se on voittanut ottelun viime lokakuussa, mutta silloin oli vastassa Myanmar. Bolivia voittaa pelejä todella harvoin. Ennen Myanmar -ottelua sen edellinen voitto oli lokakuula 2017, kun Chile meni MM-karsinnoissa nurin 1-0.

Bolivia on surkea hyökkäyspäässä. Viimeisistä viidestä ottelusta se on jäänyt ilman maalia neljästi ja kuudesti viimeisissä kahdeksassa pelissä.

Bolivian mahdollinen avaus: Lampe, Bejarano, Jusino, Haquin, Bejarano, Chumacero, Saucedo, Justiniano, Saavedra, Castro, Martins

Venezuelan mahdollinen avaus: Farinez, Rosales, Osorio, Villanueva, Hernandez, Machis, Herrera, Moreno, Rincon, Murillo, Rondon

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 6.90 – 4.15 – 1.50. Kovin alas on Venezuelan kertoimet painettu, kun oaa huomioon, että maalinteko on sille ollut todella hankalaa. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.88, ja siihenhän ne lantit voi laittaa. Veto osuu selvästi useammin kuin joka toisella kerralla.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä