Bournemouth - Arsenal 14.1.2018, Sanchez vielä Tykkimiehissä

Arsenal ja Bournemouth ovat kumpikin takellelleet viime aikoina, mutta Wengerin Tykkimiehillä voisi olla nousu edessä, tähdet ovat nyt pelikunnossa.

Arsenal saa vierasottelussa Bournemouthia vastaan hyvän kertoimen. Sen kertoimet ovat olleet nousussa, ja ovat jo hieman alle 1.80 -tason. Arsenal on hieman takellellut viime aikoina, edellinen voitto on joulukuun lopulta Crystal Palacen kentältä. Palace -ottelun jälkeen Tykkimiehet ovat pelanneet neljä ottelua, kolme tasuria ja cup-tappio Nottinghamille. Chelseaa vastaan Arsenal on hiljattain pelannut kaksi tasuria, toinen liigassa 2-2 ja sitten Liigacupissa maaliton tasapeli.

Kaikesta huolimatta Arsenal on selvästi Bournemouthia parempi joukkue. Arsenal on sarjataulukossa kuudentena ja Bournemouth nyt neljänneksi viimeinen. Bournemouth ei ole voittanut kauden aikana top 6 -joukkuetta kertaakaa. Liverpool murskasi sen joulukuun puolivälissä 4-0. Sen jälkeen Bournemouth on voittanut yhden, pelannut kolme tasan ja hävinnyt kaksi. Viimeisistä kymmenestä liigaottelusta Bournemouth on voittanut vain yhden, ja siinä samalla se on valahtanut sarjataulukon häntäpäähän.

Sanchezin näyttöhalut

Arsenal on ollut aikaisemmin hyvä Bournemouthia vastaan, ja varsinkin sen hyökkäys on onnistut otteluissa. Viidessä viimeisessä joukkueiden keskinäisessä ottelussa Arsenal on tehnyt 13 maalia. Viime vuoden tammikuussa joukkueet pelasivat 3-3, muut ottelut Arsenal on voittanut.

Tähtipelaajien kohtalo on puhuttanut Arsenalin leirissä viime aikoina. Siirtoikkuna on jälleen auki, ja huhut ainakin Alexis Sanchezin lähdöstä muualle ovat olleet jatkuvasti lehdissä. Nyt näyttää siltä, että Arsenal pitäisi kiinni Sanchezista ainakin muutaman päivän. Tuskin kuitenkaan koko loppukautta. Sanchez pelasi alle puoli tuntia Chelseaa vastaan, ja Nottingham -ottelussa FA Cupissahän huilasi koko matsin, joten Sanchez on tuore mies ja varmasti täynnä näyttöhaluja. Sanchez pelaa nyt kuin näyteikkunassa, hän haluaa muualle ja hyvä ottelu varmasti tuo siirron lähemmäs.

Arsenalille vetolantit

Arsenalin muukin joukkue alkaa olla kunnossa. Aaron Ramsey on jälleen mukana, Mesut Özil on ilmeisesti pelikunnossa, Laurent Koscielny saattaa pelata, samaten kuin Sead Kolasinac. Jack Wilshere sai kolhun viime ottelussa, mutta hän on ilmeisesti kuitenkin pelikunnossa. Arsenalin joukkue on melko lähellä parasta mahdollista. Giroud ja Cazorla ovat sivussa, mutta laajasta ryhmästä löytyy heille korvaajat.

Bournemouth pelaa ilman Jermaine Defoeta ja Tyrone Mingsiä.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 4.64 – 4.20 – 1.75, ja kyllä noilla lukemilla voi pelata Arsenalia. Arsenal on parikin astetta parempi ryhmä, kyllä se vie ottelun liki kuusi kertaa kymmenestä.

Bournemouthin mahdollinen avaus: Begovic – A. Smith, Francis, Ake, Daniels – Ibe, L. Cook, Arter, Pugh – Afobe, Wilson

Arsenalin mahdollinen avaus: Cech – Chambers, Mustafi, Holding – Bellerin, Xhaka, Wilshere, Maitland-Niles – Ozil, Sanchez – Lacazette

Unibetin kertoimet otteluun ovat 4.64 – 4.20 – 1.75, ja kyllä noilla lukemilla voi pelata Arsenalia. Arsenal on parikin astetta parempi ryhmä, kyllä se vie ottelun liki kuusi kertaa kymmenestä.

Aseta vetosi