Valioliiga: Bournemouth - Arsenal klo 15:00 su 25.11.2018

Sunnuntain iltapäivän kova kamppailu. Bournemouth ja Arsenal taistelevat samoista sijoituksista, joten miten betsit tässä pelissä laitetaan. Vähintään pari maalia, mutta mitä tulosvetoon? Betsaa!
Valioliiga: Bournemouth - Arsenal
Marraskuu 25,2018
15:00

Valioliiga: Bournemouth – Arsenal klo 15:00 su 25.11.2018

Sunnuntaina nähdään Valioliigassa todellinen kuuden pinnan peli, kun Arsenal saapuu Bournemouthin vieraaksi. Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa ja kuntopuntarissa, onko tämä nyt sitten selvä tasapeli? Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuudesti ja aina näissä peleissä on tehty vähintään pari maalia. Montako täräytetään sunnuntaina?

Uusi valmentaja ja uusi alku…

Molemmilla on mainioita maalintekijöitä rostereissa, kotijoukkueen ykköstykki Callum Wilson on heiluttanut verkkoa jo kuuden maalin verran. Joshua King on tehnyt 4 ja David Brooks ja Ryan Fraser kolme. Callum Wilson saalistanut myös neljä syöttöä, Fraserilla syöttöjä on peräti kuusi kappaletta.

Arsenalin paras maalintekijä on Pierre-Emerick Aubameyang, seitsemän maalia. Hyvänä kakkosena tulee Alexandre Lacazette viidellä maalilla. Kolme maalia on tehnyt Mesut Özil ja pari maalia on kasassa Granit Xhakalla ja Henrikh Mkhitaryanilla. Paras syöttelijä on ollut Aaron Ramsey neljällä syötöllä.

Edellisissä Valioliigapeleissä joukkueiden kokoonpanot olivat seuraavanlaiset:

Bournemouth 4-4-1-1

Begovic – Smith, Ake, Cook, Francis – Fraser, Lerma, Cook, Ibe – Brooks – Wilson

Arsenal 4-2-3-1

Leno – Kolasinac, Holding, Mustafi, Bellerin – Xhaka, Torreira – Aubameyang, Özil, Iwobi – Lacazette

Bournemouth – Arsenal erikoisvedot

Tähän matsiin voidaan kokeilla hieman erilaista betsausta. Tasapelivedon lisäksi voidaan kokeilla vetoa, jossa kotijoukkue voittaa ja molemmat tekevät maalin. Kerroin tuossa vedossa on 5.25. Vierasjoukkueen voitto ja molempien maalit tietävät kerroin 3.25.

Mielenkiintoinen betsi voisi olla myös puoliaikaveto kotijoukkueelle, puoliajalla Bournemouthin tilastot ovat tähän mennessä 5-4-3 maalierolla 11-6. Arsenalin tilasto on hämmentävä, 0-9-3. Se ei ole vielä kertaakaan siis ollut johdossa kun on menty tauolle. Muuttuuko tuo tässä ottelussa?

1X puoliaikaveto on Unibetillä kertoimella 1.46 ja pitkävetokertoimet ensimmäiselle puoliajalle 3.70 – 2.40 – 2.45. Entä tehdäänkö maali ekan vartin aikana? Siihen löytyy kerroin 2.65, ensimmäisen puolen tunnin kerroin onkin sitten jo pienempi, 1.55. Bournemouthilla on kotiotteluista 33% nollapelejä, Arsenal puolestaan ei ole kuin kerran jäänyt tällä kaudella missään pelissä ilman maalia. Bournemouth puolestaan on tehnyt viidessä pelissä maalin molemmilla puoliajoilla, Arsenalilla tämä lukema on 4 peliä. Tätä tilastoa johtaa Manchester City, joka on tehnyt yhdeksässä pelissä 12:a matsissa maalin molemmilla puoliajoilla.

Katsotaanpa välillä vähän naisjalkapalloilua?

Bournemouth - Arsenal - mitä tulosvetoon?

1-1 tulos kuulostaa hyvälle lähtökohdalle ja on aika kummallista jos tässä ottelussa ei kumpikin tee maaleja. 1-1, 2-1 ja 1-2 lähdöllä tulosvetoon?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt