Bournemouth - Crystal Palace 1.10.2018, maalijuhlan enteitä?

Bournemouth tekee kotikentällään paljon maaleja, ja Crystal Palace on vieraissa osunut mukavasti. Siitä kun laskee yhteen, niin voi odottaa runsasmaalista ottelua.
Bournemouth - Crystal Palace
Lokakuu 01,2018
22:00

Maanantai-illan Valioliiga-ottelussa kohtaa kaksi keskikastin joukkuetta. Kotijoukkue Bournemouth on sarjassa sijalla yhdeksän ja vierailija Crystal Palace on sijalla 13. Edellisen Valioliigan ottelunsa Bournemouth hävisi tylysti 4-0 Burnleyn kentällä. Crystal Palace taas pelasi omalla kotikentällään maalittoman tasurin Newcastlen kanssa.

Ottelusta voi tulla hyvätasoinen. Bournemouth on mainiossa kotivireessä, ja Crystal Palace on hyvä vierasjoukkue. Bournemouth on pelannut tällä kaudella kaikkia turnauksen huomioon ottaen viisi kotiottelua, ja niistä sillä on saldona 4-1-0. Maaleja Bournemouthin kotikentällä on tehty paljon, otteluiden loppulukemat ovat olleet 2-0, 2-2, 3-0, 4-2 ja 3-2.

Crystal Palace on pelannut tällä kaudella viisi vierasottelua, ja se on voittanut niistä neljä ja hävinnyt yhden. Kolme viimeistä Palace on vienyt nollille, Swansea ja WBA menivät Liigacupissa nurin 1-0 ja 3-0, Valioliigassa Palace voitti Huddersfieldin 1-0.

Crystal Palace on kaiken kaikkiaan tehnyt tämän kauden Valioliigassa kuudessa ottelussa vasta neljä maalia, ja se on koko liigan toiseksi vähiten yhdessä putoamisrajan alapuolella olevien Newcastlen ja Cardiffin kanssa. Jokainen Palacen maaleista on tullut vierasottelussa, kotikentällä sillä on vielä ketsuppipullo tiukasti kiinni. Bournemouth on tehnyt tällä kaudella kymmenen maalia, ja näistä kahdeksan on tullut kotikentällä, joten illalla saatetaan pelata runsasmaalinen ottelu.

Bournemouthin Diego Rico ja Dan Gosling saattavat olla pelikunnossa tänään, mutta se selviää vasta ottelun alla. Ricolla on ollut ongelmia takareiden kanssa ja Goslingilla pohkeen kanssa. Charlie Daniels ei ole vielä polvivamman jäljiltä aivan valmis pelaamaan.

Crystal Palace on ilman kärkimies Christian Bentekea, jonka polvivamma vain ei ota parantuakseen. Jairo Riedewald loukkaantui Liigacupissa WBA:ta vastaan, eikä hän pelaa tänään. Palacen ehdoton avainpelaaja Wilfried Zaha kärsi selkaongelmista ennen Newcastle-ottelua, mutta ilmeisesti tämä ei sen kummemmin ole haitannut. Ainakin hän pystyi pelaamaan koko ottelun Newcastlea vastaan.

Zaha on tänä iltana kentän paras pelaaja. Bournemouthin manage Eddie Howe antaa miehelle tunnustusta.

”Hän on erinomainen pelaaja.Hän oli loistava meitä vastaan viime kaudella kummassakin ottelussa, hänelle oli hankala pärjätä. Siinä meidän pitää parantaa, mutta ei kyse ole vain hänestä. Andros Townsend toisella laidalla on myös pelannut mainion alkukauden. Ja sitten heillä on vielä erinomaisia keskikenttäpelaajia, paljon kokemusta”, Howe sanoi.

Palacen manageri Roy Hodgson totesi, ettö Bournemouthilla on ollut hyvä alkukausi ja heillä varmasti on itseluottamus kohdillaan.

”Kyse on sitä, että olemmeko tarpeeksi hyviä hoitaamaan heidän uhkansa, ja tarpeeksi hyviä tuomaan heille ongelmia”, Hodgson sanoi ympäripyöreästi.

Bournemouthin mahdollinen avaus: Begovic – Smith, S. Cook, Ake, Rico – Stanislas, Lerma, L. Cook, Fraser – Wilson, King

Crystal Palacen mahdollinen avaus: Hennessey – Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, van Aanholt – Kouyate, Milivojevic, McArthur–Townsend, J. Ayew, Zaha

 

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.30 – 3.50 – 3.30, ja niihin ei ole syytä kajota. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.76, ja sen voi pelata. Ei lukema ainakaan alikerroin ole, maaleja on odotettavissa kumpaankin päähän.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä