Bournemouth - Manchester United 18.4.2018, ManU:lla kasvojen pesun aika

United hävisi viime ottelussaan Valioliigan hännän huipulle West Bromwichille kotikentällään 0-1. Mourinho totesi, että ainakin Pogba ja Sanchez olivat syyllisiä.

Manchester United epäonnistui pahasti edellisessä Valioliigan ottelussaan. Se hävisi omalla Old Traffordillaan sarjajumbo West Bromwichille kehnon pelin jälkeen 0-1, ja siinä samassa paikallisvastus City katkerasti varmisti itselleen liigamestaruuden. Unitedin kalliit nimimiehet pettivät jälleen. Alexis Sanchez ja Paul Pogba olivat ottelussa niin kehnoja, että Jose Mourinho on ilmeisesti aikeissa jättää miehet penkille piakkoin pelattavassa FA Cupin välieräottelussa Tottenhamia vastaan.

Uusia miehiä avaukseen

Mourinho on tehnyt selväksi, että Bournemouth -ottelussa avaukseen on tulossa uusia pelaajia.

”Jos laitan Bournemouthia vastaan pelaajan kentälle, ja hän on erinomainen, niin sitten hän pelaa semifinaalissa. Kyse ei ole rotaatiosta, vaan siitä, että jotkut pelaajat saavat mahdollisuuden ja ansaita paikan Spurs -otteluun. Ja jotkut lahjakkaat pelaajat, jotka pelasivat West Bromwichia vastaan, eivät saa paikkaa joukkueesa”, Mourinho sanoi ennen keskiviikko-illan vierasottelua Bournemouthia vastaan, ja aivan varmasti sanat oli osoitettu juuri miljoonamiehille Pogba ja Sanchez.

Bournemouth -otteluun Mourinho saattaa tuoda uusina avaukseen Marcus Rashfordin, Jesse Lingardin, Marcos Rojon, Phil Jonesin ja Scott McTominayn.

Kauden tilastojen mukaan Unitedilla olisi tässä ottelussa voittovuoro. Se on hävinnyt tämän kauden Valioliigassa nyt kuusi ottelua, ja ensimmäisillä viidellä kerralla se voitti heti tappiota seuraavan ottelun. ManU ei ole hävinnyt kahta ottelua peräkkäin sitten syyskuun 2016, jolloin se hävisi kolmesti peräkkäin Manchester Citylle, Feyenoordilla ja Watfordille.

Vahvuudet maalinteossa

Bournemouthin vahvuus on hyökkäyspäässä. Viimeisissä kahdeksassa kotiottelussaan se on tehnyt kaksi maalia seitsemän kertaa. Kymmenessä perättäisessä Bournemouthin kotiottelussa on tehty yli 2.5 maalia. Brittilehtien vetoekspertit ovat kaivaneet esille sellaisen tilastofaktan, että Bournemouthin kotikentällä tehdyistä 12 viime maalista 11 on tehty toisella jaksolla. Ja vielä ManU:n kymmenestä edellisestä vierasmaalista kaikki on tehty erätauon jälkeen.

Bournemouth saa otteluun takaisin Callum Wilsonin, ja se tuo lisäpainetta Unitedin puolustukselle.

Joukkueilla ei ole ottelussa myöskään mitään syytä pakitella ja varmistella tasapelipistettä. United tulee ilman täyttä katastrofia olemaan liigan top nelosessa. Bournemouth taas on jo kasannut 38 pistettä, kun 40 pistettä on yleisesti pidetty määränä, joka takaa Valioliiga-paikan ensi kaudeksikin.

Yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.71, ja sen voi laittaa kupongille. Jos puoliaikavedot kiinnostavat, niin yli 1.5 maalia toisella puoliajalla saa kertoimen 1.89, sekin kelpaa. Ottelun voittokertoimet ovat Unibetilla 4.50 – 3.85 – 1.85, ne voi jättää tällä kertaa väliin.

Bournemouthin mahdollinen avaus: Begovic; Francis, S. Cook, Ake, Daniels; Fraser, L. Cook, Gosling, Pugh; King, Wilson

Manchester Unitedin mahdollinen avaus: De Gea; Young, Bailly, Lindelof, Shaw; Matic, Fellaini; Sanchez, Lingard, Martial; Rashford

Yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.71, ja sen voi laittaa kupongille. Jos puoliaikavedot kiinnostavat, niin yli 1.5 maalia toisella puoliajalla saa kertoimen 1.89, sekin kelpaa.

Aseta vetosi