Valioliiga: Bournemouth - Norwich la 19.10.2019 - Pelastaako Pukki?

Norwichin viime pelit ovat menneet ihan nuottivihkoon, mitä mahtaa olla luvassa tällä kertaa? Pukki viimeisteli kaksi komeaa maalia Armenian verkkoon - tästä on hyvä jatkaa! Katso kerroin maalintekijävetoon!
Valioliiga: Bournemouth - Norwich
Lokakuu 19,2019
17:00

Valioliiga: Bournemouth – Norwich, kotijoukkue iso suosikki! 

Valioliigan viikonloppu taas maajoukkuetauon jälkeen. Hyvä palata rutiineihin ja päästä betsaamaan Valioliigan pelejä mainioilla kertoimilla. Norwichin ottelut kiinnostavat luonnollisesti Teemu Pukin otteiden vuoksi ja tähänkin peliin on tarjolla kertoimet mm. Teemu Pukin maalintekoa varten.

Itse ottelussa Bournemouth on suosikki, sillä vedonlyöntikertoimet 1.75 – 4.40 – 4.00 puhuvat kovasti kotivoiton puolesta. Tälle on olemassa ihan hyvät perusteet, Bournemouth majailee kahdeksan pelin jälkeen sijalla 10. ja Norwich on vajonnut jo toiseksi viimeiseksi koko Valioliigassa. Ei Bournemouth ole kotona mitenkään legendaarisen hyvin pelannut, sillä neljästä pelistä 1-2-1 tilastot ja maaliero 7-7. Norwichin neljän pelin saldo on varsin murheellinen, neljä peliä, neljä tappiota. Vain yksi tehty maali ja 10 päästettyä.

Pukin maalille tehostettu kerroin x50 Unibetiltä

Veikkaus: Norwichin Valioliiga-reissusta lyhyt

Norwichin kivasta alusta huolimatta se on nyt hävinnyt kuudesta viimeisestä pelistään viisi ja koko kaudellahan saldo on kaksi voittoa kahdeksasta. Manchester City voiton jälkeen jalat on varmasti olleet ilmassa jonkin aikaa, mutta edellinen peli 1-5 tappio Aston Villalle viimeistään palautti jalat maan päälle. Näillä loukkaantumisilla ja otteilla Norwich tulee pelaamaan ensi kaudella sarjaporrasta alempaa, vaikka Manchester Cityn voittikin.

Bournemouth aloitti ihan hyvin tämän kauden, kahdeksaan peliin on mahtunut 3 voittoa, kaksi tasuria ja kolme tappiota. Ja tästä pelistä se todennäköisesti ottaa sen voiton. Bournemouthilta maalintekijävetoon voi laittaa Callum Wilson (5 maalia), Harry Wilson (3), Joshua King (2) kolmikkoa, toki jengistä löytyy muitakin maalintekijöitä.

Norwichin Teemu Pukki on tehnyt 6 maalia, Todd Cantwell (2), Josip Drmic (1) ja Kenny McLean niin ikään yhden. Näistä yhteensä kuudesta pelaajasta taitaa löytyä tämän pelin maalintekijät. Hämmästyttävästi joukkueet eivät Valioliigassa ole kohdanneet kuin kaksi kertaa, 2016 Bournemouth voitti kotonaan 3-0, ja Norwich kotonaan 3-1. Tästä otetaan tulosvetoon nämä lukemat ja heitetään betsit 2,3 – 0,1 lukemille.’

Näillä kokoonpanoilla mentiin edellisissä peleissä:

Ramsdale – Rico, Ake, Cook, Stacey – King, Billing, Lerma, Wilson – Wilson, Solanke

McGovern – Lewis, Godfrey, Amadou, Aarons – McLean, Leitner – Cantwell, Stiepermann, Buendia – Pukki

Joitain muutoksia lienee olevan tulossa – mutta mitä?

Maajoukkuepelin mukaista Pukkipartyä tuskin tässä ottelussa nähdään – vai nähdäänkö sittenkin?

Bournemouth suursuosikki, Norwichin rämmintä jatkuu?

Vieraiden 4.00 kerroin on hyvin ansaittu, Norwich ei siis ole kovin suuri suosikki voittamaan tätä peliä. Ei yksi Pukki kesää tee, se on nähty muutamassa aikaisemmassa pelissä, Mutta aina voi yllätyksiä sattua?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä