Copa America: Brasilia – Argentiina ke 3.7.2019 kello 03:30

Brasilia on finaalisuosikki, mutta eihän se iso yllätys olisi jos Argentiina painelee tästä finaaliin. Isot on paineet pelaajilla, nähdäänkö taas rankipotkuja?
Copa America: Brasilia – Argentiina
Heinäkuu 03,2019
03:30

Copa America: Brasilia – Argentiina, suurmaat vastakkain!

BRASILIA – ARGENTIINA – LIVELÄHETYS KE 3.7.2019 KLO 03:30 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
LEO VEGAS STREAM

Huima Copa American välieräpeli – voitolla yöhön ja finaaliin, tappiolla nieleskelemään tappion karvasta kalkkia pronssiotteluun. Finaalissa vastaan tulee toisen välierän Chile – Peru voittaja ja pronssiottelussa luonnollisesti tuon ottelun häviäjä. Nyt on panokset todella kovat, molemmat varmasti haluavat sen paikan Copa America 2019 finaalissa, mutta kummalla päivän kunto riittää?

Hyödynnä myös : Tehostettu kerroin 50 Argentiinan voitosta Brasiliaa vastaan !

Brasilian otteet ovat tässä turnauksessa ailahdelleet todella paljon laidasta laitaan. Ensin kaatui Bolivia 3-0, sen jälkeen nihkeä tasapeli Venezuelaa vastaan 0-0, tämän jälkeen Peru nurin 5-0 ja Paraguayn Brassit selvitti vasta 0-0 pelin ja rankkareiden jälkeen. Olisiko tässä nyt sitten se hyvä peli luvassa? Vaikeaa se tulee olemaan, sillä Argentiina on parantanut otteitaan oikeastaan ottelu ottelultaan.

Alkusarjassa se hävisi Kolumbialle 0-2, pelasi tasan Paraguayn kanssa 1-1, voitti viimeisessä pelissä Qatarin 0-2. Sen jälkeen myös Venezuela kaatui ensimmäisessä pudotuspelissä 0-2. Argentiinaa voisikin luulla tämän ottelun suosikiksi, mutta esimerkiksi Unibetin kertoimet kertovat vähän toista. 1.80 – 3.50 – 4.60 pitkävetokertoimet lupailevat tästä voittoa kotiyleisön edessä pelaavalle Brasilialle, mutta kyllä vinkkitoimituksen mukaan luvassa on hieman tasaisempi taisto mitä ääripään kertoimet antavat odottaa.

Messi jää taas ilman pokaalia?

Onhan se totta että Brasilialla on todella nimivahva kokoonpano jalkeilla, mutta ei se ole mitään maailman kuudensia ihmeitä kentällä näyttänyt. Rankkarivoitto Paraguaysta oli hyvä näyte siitä miten vastustaja saa Brasilian tehottomaksi. Olisiko Argentiina kelaillut vähän videoita ja luonut taktiikan sen mukaan?

Brasilia pelasi tuossa ottelussa tähän malliin:

Alisson – Sandro, Silva, Marquinhos – Everton, Arthur, Paqueta, Willian – Coutinho – Firmino, Jesus

Melkoinen tähtisikermä, toki Argentiinallakin sitä tähteä riittää, mutta mihin se tässä pelissä sitten loppujen lopuksi riittää?

Argentiinan avaus Venezuelaa vastaan oli tämänmoinen, vaihdossa toki riittää sellaisia pelaajia kuten Celso, Dybala ja Maria, jotka edellisessä pelissä pääsivät pelaamaan vaihdosta.

Armani – Tagliafico, Otamendi, Pezzella, Foyth – Acuna, Paredes, Paul – Messi – Agüero, Martinez

 Katso kaikki vedonlyöntikohteet otteluun ja lyö vetoa ennen ottelua. Muista että näet matsin myös eri vetofirmojen livestream-palveluiden kautta – Unibet ja LeoVegas ainakin näyttävät tämän ottelun suorana lähetyksenä selaimiin ja mobiililaitteisiin!

Olisiko ”Kirpun” aika jo saada menestystä myös maajoukkueessa?

Brasilia hirmuinen ennakkosuosikki - mennäänkö taas rankuille?

Rankkareita on näissä pelissä ammuttu jo useampaan kertaan, miten pitkään Argentiina pystyy perässä pysymään? Brassien tippuminen pronssimatsiin olisi iso yllätys, mutta ihan mahdollinen sellainen. Kumman joukoissa seisot? Betsaa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja