Brasilia - Bolivia 15.6.2019, valtavat paineet kotijoukkueella

Brasilia on suursuosikki, vetomarkkinoilla sen voittokerroin on alle 1.10. Paineet ovat valtaisat, kaikki muistavat vielä kehnosti päättyneet Brasilian MM-kisat 2014.
Brasilia - Bolivia
Kesäkuu 15,2019
03:30

Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa America alkaa Brasilian ja Bolivian ottelulla. Brasilian on tämän vuoden kisojen isäntämaa, ja myös vetomarkkinoiden ennakkosuosikki. Sen mestaruuskerroin on vain hieman yli kahden.

Bolivia on vetoväen mukaan kisojen heikoin eteläamerikkalainen joukkue. Sen voittokerroin on noin 78.00, vain kutsuttuna maana mukana oleva Qatar on kehnompi.

Brasilian maajoukkueen suurin vastus on useimmiten joukkue itse. Kotiyleisön odotukset ovat valtaisat, loistava historia velvoittaa voittamaan, eikä edes mikä tahansa voitto riitä. Brasilialaiset edelleen haikailevat takavuosien kauniin jalkapallon, ”jogo boniton” perään. Brasilian joukkueen paine on valtava, kun kisat vielä pelataan kotimaassa.

Brasilian ongelmat paineiden kanssa näkyivät parhaiten koti-MM -kisojen välierässä Saksaa vastaan vuonna 2014. Brasilian lataus meni niin yli, että Saksa hoiti järkyttävän 7-1 -voiton.

Copa Americassa Brasilia on menestynyt paremmin. Neljä kertaa turnaus on pelattu Brasiliassa, ja joka kerta brassit ovat voittaneet. Viimeksi näin kävi vuonna 1989.

Neymar on sivussa

Brasilia eiv ole viime aikoina Copa Americassa menestynyt. Kolmeen viime turnaukseen se ei ole päässyt neljännesfinaaleita pidemmälle. Vuonna 2016 Brasilia jäi jopa alkulohkoonsa.

Brasilia on ollut viime aikoina hyvässä kunnossa. Viimeinen treenimatsi ennen turnauksen alkua oli 7-0 -voitti Hondurasista. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan viime kesän MM-kisojen jälkeen brassit ovat voittaneet yhdeksän, tappioita ei ole yhtään ja nollapelejä kahdeksan.

Neymar on sivussa Brasilia joukkueesta. Hän loukkasi nilkkansa sen verran pahasti viime kuussa ottelussa Qataria vastaan. Neymarin tilalle joukkueeseen on nostettu Chelsean Willian, joten tästä voi sanoa, että Brasilian joukkueen taso ja laajuus on taas todella kova.

Brasilian kapteeni on nyt Dani Silva. Barcelonassa kehnon kauden pelannut Philippe Coutinho ottanee paljon vastuuta kärkipäässä. Muut hyökkäyspään pelaajat lienevät Manchester Cityn Gabriel Jesus, Ajaxin David Neres ja Evertonin Richarlison.

Bolivia on nyt pelannut seitsemän ottelua ilman voitto. Kolme viimeisintä se on hävinnyt maalierolla 0-4. Edellisen kerran Bolivia on osunut maaliin 2-2 -tasapelissä Nicaraguan kanssa maaliskuussa. Viimeksi Bolivia voitti pikkumaa Myanmarin 3-0. Brasilian ja Bolivian eroa FIFA:n rankingissa on 60 sijaa. Voinee sanoa, että ottelun kertoimet 1.06 – 11.00 – 34.00 ovat aikalailla kohdillaan.

Bolivia on voittanut Copa American kerran vuonna 1963. Silloin pelattiin Boliviassa, ja korkea ilmanala auttoi kotijoukkuetta.

Venäjän MM-karsinnoissa Bolivia piti kotikentällään Brasilian maalittomassa tasapelissä, mutta Brasiliassa ottelu päättyi 5-0.

Bolivian joukkue on hyvin kokematon. 11 pelaajaa joukkueesta on pelannut alle kymmenen maaottelua. Kärkimies Marcelo Martins on joukkueesta ainoa, joka pelaa muualla kuin Etelä- tai Keski-Amerikan joukkueissa. Martins pelaa Kiinan liigaa, ja hän on maajoukkueen kokenein 73 ottelulla ja paras maalintekijä 17 maalilla.

Brasilian mahdollinen avaus: Alisson; Alves, Marquinhos, Silva, Luis; Arthur, Fernandinho; Richarlison, Coutinho, Neres; Jesus

Kolumbian mahdollinen avaus: Lampe; D Bejarano, Haquin, Jusino, M Bejarano; Castro, Galindo; Saavedra, Justiniano, Chumacero; Martins

 

Brasilian voittokerroin on niin pieni, että sellaista ei kannata edes harkita. Kerroin sille, että Bolivia jää nollille, on myös painettu aivan liian alas, se on alle 1.30. Unibet antaa kertoimen 1.50 sille, että Brasilia tekee maalin kummallakin puoliajalla. Pieni kerroin, mutta pienellä panoksella ja hieman hupimielessä tämä on ok veto. Suurempia betsejä varten on syytä katsoa ensin, että kuin Brasilia pärjää paineidensa kanssa.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä